Jump to content

kratki stripovi

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 11/15/2011 at 9:17 PM, Doolio said:

Ја сам ко клинац риби у трафици реко ''учитељице'' уместо ''тето'', ваљда се навико превише:)

Иначе, тих аутистичних тренутака има колко ош, од ''ма свеједно'', па до ''може сомун'', а у себи ''брате што кад оћу лепињу'', ''рекли сте још кечап беше'' - ''да'' (брате који курац, реко сам урнебес) и слично:)

Haha, ja se secam kad sam bio srednja skola, veliki odmor, stojim ispred hamburgerije (pljeskavicarnice? lol) i dolazi mladic na prozorce i obrati se gospodji koja radi "Dobar dan, da li sluzite madjare?". Sad, svi znamo da je Novi Sad multikulturalna sredina, ima puno madjara, bilo ih je i u skoli. Elem, gospodja odgovara "Pa pobogu, naravno da sluzimo!". A onda on sa trolfacom kaze "DAJTE MI JEDNOG RES PECENOG". Ja kadar nevera, drugari koma.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

On 11/15/2011 at 9:17 PM, Doolio said:

Ја сам ко клинац риби у трафици реко ''учитељице'' уместо ''тето'', ваљда се навико превише:)

Иначе, тих аутистичних тренутака има колко ош, од ''ма свеједно'', па до ''може сомун'', а у себи ''брате што кад оћу лепињу'', ''рекли сте још кечап беше'' - ''да'' (брате који курац, реко сам урнебес) и слично:)

ahahaha this, danas cekam pljeskavicu i tri neka klinca se nesto smeju i prozivaju medjusobno i dvojica u isto vreme kazu toj sto radi 'uciteljice' :D isto mi se desavalo sto puta u osnovnoj :D

On 11/18/2011 at 1:12 AM, Mr.Minus said:

:))))

--------------------------

ЕДИТ: Један стари, али добар.

fBTLL.jpg

ahaha, evo ti jedan plus

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...