Jump to content

Alex^^

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-5 Nije se snašao

About Alex^^

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) - Jebote kakav slap svakom fanu Šerloka. I prvi deo je otišao malo od originalnog koncepta, ali sad je sve otišlo u kurac. Ali, u najmanju ruku, prvi je bio zabavan. Sada, kung-fu i automatske puške su zamenile psihološku igru do najsitnijih detalja u kojima Šerlok treba da blista. Plus zamazivanje očiju [ruku na srce] odlično urađenim vizuelnim efektima. Ovo može da bude vrh film samo onima koji nikad nisu čuli za Šerloka. 3/10 Water for Elephants (2011) - Pff, bio sam skeptičan pre nego što sam ga odgledao, ali na kraju ispalo više nego dobar najviše zahvaljući predobrom glumom glavnih glumaca. Narativ filma je poprilično jednosmeran, pravolinijski, ali ipak zbog nekih stvarno prelepih kadrova i celokupnog sadržaja filma, smatram ga jako zabavnim. Mislim da bi "lep" bio adekvatan pridev što se tiče opisa filma. 7.5/10 Odgledah isto Valhalla Rising nakon što sam pročitao ovde. Grupa ultra religioznih hrišćana vođena svojim strahovima i apropo njih fearless lika koji je vođen svojim vizijama po meni stvara umetničko delo. Nije za širu publiku i mogu da razumem one kojima se ne sviđa ali ne i one koji ga okarakterišu kao đubre, sranje, etc. Anyway, jako mali broj dijaloga ali film je jako napet, odlična muzika, i film se još od samo početka svodi na simbole što je po meni pun pogodak sa obzirom na samu poentu filma. 9/10 od mene. I pridružujem se preporukama za Drive dok mi je The Butterfly Effect jedan od najomiljenih :))
 2. Alex^^

  Misfits

  Ništa mi nije spec ova poslednja... Čeka se 4, verujem da će ubaciti još par likova u ekipu. Slaba mi je ova preostala ekipa, glumački mislim. :)
 3. Alex^^

  Misfits

  Da, da, videćemo... Nekako mi se cela serija prebacila u nekom predvidivom toku, tako da je moguće da neko od njih pogine u sledećoj, pa onda crnja iskoristi svoju moć, naravno uz neku dramatičnu priču da li bi trebalo ili ne, obzirom na posledice koje slede... Mada, bilo bi možda više kul da ne iskoristi i tu se sezona završi.
 4. Alex^^

  Misfits

  Hahahaha, koliko mi je vrh kraj poslednje epizode...
 5. Alex^^

  Misfits

  Počeo da gledam pre nekih 15-ak dana na preporuku ortaka i super mi je serija. Naravno, odgledao već sve do sada jer "plot" je bukvalno vrh, mada bio sam malo skeptičan kada sam odgledao prvu epizodu u fazonu da će onakav lo-fi uništiti seriju... Sa druge strane, tu sam resetovao očekivanja pa mi je možda i zbog toga sada odlična. Postoje neke yaoming.jpeg scene, ali većina njih je propraćeno jako dobrom trakom in the background. Inače, generalno, soundtrack me je oduševio. Sve preporuke od mene za Misfits!
 6. AHAHHAHAAHAHAHAHA ZA POSLEDNJI! Malo stariji ali uvek overim na izbuljenog trolla
 7. dešavalo se par puta u srednjoj :D
 8. RELEASE THE HOUNDS! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA
×
×
 • Create New...