Lucky Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 A gde je nastavak sa tosterom koji plače jer prži žive parčiće hleba? :) enihu: What PC makers think is happening at retail Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Heh "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 enihu: What PC makers think is happening at retail [/img Odlepim kada ovo vidim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 ima glorifikacije u smislu da i te sujetne i opsednute zene dominiraju velikim brojem likova, bas zato sto su picke fixed :D ja sam dobio jedno kinder jaje u zivotu, i to za rodjendan ja mislim da je bilo aaawwwww evo dobices tit hug od mene oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 а зарезе више стављам по смислу, да буде јасније читаоцу, него по правилима. Poenta zareza je da isforsiraju smisao i da bude jasnije citaocu. (Sad ne mogu da se setim onog skolskog primera recenice sa tri reci gde se zarez premesta od posle prve do posle druge reci i recenica dobija totalno drugaciji smisao.) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 (edited) Daki bolid, vozio. Daki, bolid vozio. Edited July 20, 2011 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Mogao sam i ja 3 random reci da ubacim, ali ni prva ni druga recenica nemaju smisla. No, pohvalno je da si ipak skontao na sta ciljam! Bravo! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 hahaha, a zapravo su kul rečenice :))) meni ni to ne bi palo napamet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Poenta zareza je da isforsiraju smisao i da bude jasnije citaocu. (Sad ne mogu da se setim onog skolskog primera recenice sa tri reci gde se zarez premesta od posle prve do posle druge reci i recenica dobija totalno drugaciji smisao.) Ubiti ne, pomilovati. Ubiti, ne pomilovati. oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 У српском језику не постоји овај монстум од конструкције "убити не". Ми смо у млађим разредима основне учили на примеру неког Руса који је требало да буде осуђен да остатак живота проведе у Сибиру или да буде помилован и ту је зарез могао да спаси човек у фазону: "Не у Сибир." - човек остаје слободан. "Не, у Сибир." - човек неће бити помилован и глави Сибир. Ни овај пример није најсрећнији, али није лош илустрације ради, док ми је овај "убити не" смехотрес. Пекаров пример је добар на нивоу идеје као трол, ал у првој реченици никако не може да стоји зарез између болид и возио. Поз. :Д Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Има и онај славни анегдотски кад студент шаље својима ''положио нисам пао'' brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ubiti ne, pomilovati. Ubiti, ne pomilovati. U pravu si rebel, ali ovo se ucilo na casu srpskog :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ne prdite nego dajte stripove. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 odlican! i laletov dilbert sabio:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Јел ово значи да је лик поново почео да црта... едит: смор, само три су нова у односу на пре сто година ал лик је и дање ненормално добар brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Hmmmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 jes da nisu stripovi,ali ova prva je do jaja:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 meni je i ovaj Yes or No gotivan sad sam se opet RSS-ovao na Dilberta, damn you guys, jutarnja rutinja mi postaje preduga @topic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Bilo, ali toliko dobar da je ok :) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 ahaha, sabio:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts