rejvenn Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 :D someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) i :D Edited July 14, 2011 by Mr.Minus Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ne znam zasto,ali mislim da ovaj nisam video ovde gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Istina grujo, istina. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Imao sam ja jedan tako carski "I'm retarded!" momenat pre par nedelja. Izađem iz kuće sa računima, spiskom za pijacu/samoposlugu, bez dinara i sa dve kartice (jedna moja, jedna ne). Dođem do prvog bankomata - ne radi, do drugog - ne radi... Na kraju dođem do bankomata koji radi (sad sam baš daleko od gajbe, maltene kod pošte u kojoj treba da platim račune). Ubacim karticu koja nije moja, ukucam PIN, dignem keš, sve super. Ubacim karticu koja jeste moja i provalim da sam zaboravio PIN (promenio karticu par dana pre nemilog događaja). Srećom, imam upisane PINove u mobilni. Prepipam džepove. Smorim se. Zaboravio sam isti kod kuće. Onda mi sine spasonosna ideja: "Zvrcnuću gajbi sa mobilnog da mi neko pročita PIN!" Usledio je "I'm retarded!" osećaj, a mislim da sam malo bio i pocrveneo. :( .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ovaj za mobilni je deo onog "triple tap" stripa valjda - ključevi, novčanik i mobilni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Ja se najvishe presecem kad nosim duks koji ima veliki dzep na sredini i tu stavim kljuceve.Random check dzepovi u pantalonama prazni,samo me hladan znoj oblije. Al kad se u startu setim da sam ih tu stavio i odma proverim taj dzep u sebi mislim:"Evo ti kurac,mene ces da zajebes" ;) Edited July 14, 2011 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Aaa gde mogu da nadjem takav duks? Kao klinac sam imao takav i jako sam ga voleo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) probaj da pogledas u bilo kojoj prodavnici koja prodaje dukseve, mozda ima tamo! Edited July 14, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 aj ne laži dečka :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ahahahaha to je to! naravno, nema sanse da skines ceo film, pa onda da napravis has, nego ono "e, dobro, doneo sam has ispred monitora, sta cemo sad?". brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 random childhood infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 obustavite da promovisete glorifikaciju zena kao da su bogovi zato sto imaju rupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ili ce vas kili prebiti brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Bogami, sad posle teše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ili mozda prodje neka strana bilo kog topika bez da dulio deli zivotnu pravdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ne, ja zapravo radim obrnuto, kritikujem one koji nabadaju druge bez da budu nabadani prvi. i ne, nece proci nijedna strana bez toga (oce ako ne bude bilo tog nabadanja). a ako ti percipiras ovo sto sam napisao kao da ja nesto delim, onda lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Ovo se meni jednom desilo :DDD Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Podrzavam Kilija, smaraju ovi ne smesni (s)tripovi kako su zene ne dostizne, i sta sve treba raditi sa bi bio sa jednom. Prvo, nisu istina, a drugo, smaraju, i trece, sad ste iznervirali Kilija. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) valjda je ovo zajebavanje zena a ne glorifikacija kao sto kili rece. vidim skapirali ste strip i bionic sredi to ne_ pls Edited July 14, 2011 by Dr. Steinman Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Mene smara što se po tim stripovima non stop vrte jedni isti stereotipi, dajte nešto smešno a inteligentno Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 meni je strip sranje, da se razumemo, po svakom osnovu i ja licno ga ne bih okacio nikad. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts