SavKe Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) Kad vidim sve ove haha hehe hoho hihi klipove i slike što se gomilaju zbog popularnosti serije i tako banalizuju celu stvar stavljajući je u ravan random globalne internet senzacije 21. veka, dođe mi da odem i da se ispovraćam i proserem proliv po martinu što je dozvolio da se snima serija i da se tako popiša po svom celom radu, jebem ga u usta debela. Edited June 15, 2013 by Савовски 1 6 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Opet isplivava kaputaš na površinu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 king of the guys a istina je ovo. neki likovi se stvarno prekratko pojavljuju u seriji i tesko mi je da im popamtim svima imena i ona kasnije nemam pojma na koga misle kad pricaju o njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 savke, reaguješ ko da neko skrnavi karamazove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 savke, reaguješ ko retard fixd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 sekira drug Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Savke cita knjige na staro-valirijskom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Kad vidim sve ove haha hehe hoho hihi klipove i slike što se gomilaju zbog popularnosti serije i tako banalizuju celu stvar stavljajući je u ravan random globalne internet senzacije 21. veka, dođe mi da odem i da se ispovraćam i proserem proliv po martinu što je dozvolio da se snima serija i da se tako popiša po svom celom radu, jebem ga u usta debela. ovde se u potpunosti slazem sa capketom potpuno je retardirano da sve bude smesno sto je vezano za seriju, tako da opusteno. ovde se ljudi nerviraju samo zato sto spadaju u grupu kojoj je smesno banalizovanje 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 22 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 sranje je relano 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) jedini je Dule morao da disklouzje svoj minus. DOKTORE VOLIMO TE!!! članovi saveta RUR šogunata Edited June 18, 2013 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 jbg. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 to je zato sto sam cirke, a znamo da su pijani ljudi iskreni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 evo minus i od mene Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 i tako znači, gotova sezona i sad svi ćute...ccc evo par linkova (EW ili sa EW) kastovan Oberyn http://insidetv.ew.com/2013/06/28/thrones-red-viper-oberyn/ martelovi treba da izgledaju kao grci ili španci, ovaj lik jest čileanac al izgleda previshe vanilasto za Oberyna, kanda ce da ga sminkaju also stariji malo intervju sa Martinom, Vajsom i Beniofom oko toga da li će serija da prestigne knjige po radnji (martin bi da oni pauziraju sa serijom dok on završi sedmu knjigu, a pretpostavlja se da će šestu da završi za 3 godine ;o)) http://insidetv.ew.com/2013/06/09/game-of-thrones-future/ dejting profili iz vesterosa http://www.teampwnicorn.com/portfolio/game-of-thrones-dating-profiles-daenerys-targaryen/ i za kraj Maisie being even more awesome selection na http://popwatch.ew.com/2013/06/10/arya-stark-funny-or-die/ ostalo na http://www.funnyordie.com/promos/twitter_takeover 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Meni ovaj lik nema veze sa vezom, uopšte mi nema ni izgled ni vajb koji oberin treba da ima, ali videćemo kako će to da ispadne u seriji. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 30, 2013 Author Report Share Posted June 30, 2013 Ja sam taj trip imao prethodnih sezona sa kastovima, ali nigde nisu drastično omanuli do sada. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 KOLE CAR! btw, oberina uopste nisam ovako zamiljao a ako martin dozvoli da serija pretekne knjigu onda je jedno debelo pohlepno govno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 ..a onda će da ubije celu seriju na pola poslednje sezone :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Ja od kada sam pročitao knjigu zamišljam Huga Weavinga kako ga glumi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Hrvati ne gube vreme, posle Dubrovnika, sada će se serija snimati i u Splitu, odlična promocija za Hrvatski turizam. http://www.split.com.hr/game-of-thrones-ce-se-snimati-i-u-splitu#.UdG25_k3Bi2 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 http://imgur.com/oILVKua jeri bilo? 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 U novinama. Al opet mega :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 10/10 would sit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts