ZerBah Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 (edited) Ne moze klinka da bude MILF. Zashto? Pa zato shto, iako tehnichki jeste MILF, to nije pravo tumachenje MILF. Svi znaju shta je MILF i odakle je krenulo, a sad shto neki pedofilichari zele da se istaknu, to je njihov problem Edited June 21, 2011 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 milf je milf... imala 16 ili 36.. ne kazem vidi milfaru kako bi je jebo, kazem jao vidi klinku kako bi je odvalio od zivota... ali, ta klinka JESTE milf A kad kazes ass to mouth zamisljas ribu koja ljubi svoj cmar? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 fataliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 (edited) A koliko se devojka promeni kad rodi dete? Glup sam, nije ga israla pa da sve bude fine and dandy posle nekoliko sati, konji jedni. Ima razlog zasto se kaze Mother, jer je akcenat na to da je rodila dete. Ima razlog zasto se kaze klinka jer imas neka ocekivanja zar ne? Nista nije isto, zasto bi onda neko tvrdio da je majka od 17 godina klinka kad nista od onoga sto je cini klinkom nije tacno vise? Godiste? Cukundeda mi imao 14 a cukunbaba 13, kad su se vencali. Jel ona i dalje bila klinka kad je imala 17 godina posle 4 sina koja je rodila? A? Srbo, ti si me najvise razocarao. edit: Imam osecaj, za sledeci argument. Stanje svesti. Ko ga pomene, taj ga nema. Edited June 21, 2011 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 dajte bre ljudi... "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 ti pekare ne znas di je levo The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Ja znam, ti si mapet. Sta ces sad? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 za koji mesec, cim kazes milf, samo ti ovo pada na pamet, zato je izraz i izmisljen, ne? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Ахахаха, који врх од расправе. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 moze klinka od 16 da rodi 4vorke, nikada nece biti MILF gtfo, ovo je milf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Лиса Ен. <3 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 gtfo, ovo je milf Ne može milf da bude sa silikonima. You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Smells like RUR spirit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 A koliko se devojka promeni kad rodi dete? Glup sam, nije ga israla pa da sve bude fine and dandy posle nekoliko sati, konji jedni. Ima razlog zasto se kaze Mother, jer je akcenat na to da je rodila dete. Ima razlog zasto se kaze klinka jer imas neka ocekivanja zar ne? Nista nije isto, zasto bi onda neko tvrdio da je majka od 17 godina klinka kad nista od onoga sto je cini klinkom nije tacno vise? Godiste? Cukundeda mi imao 14 a cukunbaba 13, kad su se vencali. Jel ona i dalje bila klinka kad je imala 17 godina posle 4 sina koja je rodila? A? Srbo, ti si me najvise razocarao. edit: Imam osecaj, za sledeci argument. Stanje svesti. Ko ga pomene, taj ga nema. Nigde akcenat prilikom definisanja milf riba nije bio na razvaljenoj djani nego na cinjenici da su matore OCUVANE NEGOVANE koke naspram nekih drugih raspalih keva. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 nsfw 1 Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Milf - It denotes a sexually attractive older female, generally between 25 and 50 years of age. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 AKO JE NA ENGLESKOM ONDA JE TACNO XDDD This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) Nigde akcenat prilikom definisanja milf riba nije bio na razvaljenoj djani nego na cinjenici da su matore OCUVANE NEGOVANE koke naspram nekih drugih raspalih keva. A ti to znas, sa sigurnoscu pa mi ovde prdis, tacno kako? Ah, da. Zaboravih da si ti Mohican, Elder-born Master of Infallible. Edited June 22, 2011 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Da bi skracenica milf koja znaci mother i'd like to fuck znacila to sto ti pricas morali bi svi na svetu biti bolesni kao ti da se loze na razvaljene djane majki devet jugovica. Posto to nije slucaj jer se masa lozi na to sto su matore koke, ocuvane, negovane, ulagano kesa u njihov izgled onda promer njihove djane nije bitan.Drugo, nisu sve majke milf kategorija bas zato sto promer djane nije kriterijum po kojem se odredjuje da li je neka keva milf ili ne.I ovo poslednje sam ti cak napisao u postu koji si kvoutovao ali avaj, glupost nema granica. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 AKO JE NA ENGLESKOM ONDA JE TACNO XDDD PA VECA JE ISTINA OD 90% PAUSALNOG BALJEZGANJA OVDE "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 МИЛФ одиста одређује средовечне секси даме, а оно "мама" у скраћеници је пре едиповска одредница, него одредница жене која је родила. исто тако, средовечна секси дама, која стави цвикере, одмах постаје учитељица коју бих јебао, иако можда ни основну није завршила. моје 2 паре. :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 ... ali avaj, glupost nema granica. Bolje sam nisam mogao da napisem. Mozda da dodam ego, bla-bla, nesto-nesto. Nije na meni da edukujem, seti me se kad ti bude doslo iz dupeta u glavu. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Bolje sam nisam mogao da napisem. Mozda da dodam ego, bla-bla, nesto-nesto. Nije na meni da edukujem, seti me se kad ti bude doslo iz dupeta u glavu. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts