exile Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Uf mozda danas nece biti tesko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 ma gde neće Coko 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Op op prolazi me prehlada/upala grla,srecan sam! :)) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Dobro jutro spavao sam ko na iglama raspadam se jebena insomnija I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 jedem neki kikiriki, ne znam ni odakle mi, a ne mogu da prestanem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 imao sam ispit jutros, nisam spavao celu noc, ne mogu da stojim, al' cu zato da pravim spagete samo tako :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Shta ti je tu chudno Laki?? :)) Edited April 7, 2011 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 imao sam ispit jutros, nisam spavao celu noc, ne mogu da stojim, al' cu zato da pravim spagete samo tako :D Levitirajući? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Shta ti je tu chudno Laki?? :)) To što ne znam odakle se pojavio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Nakon 12 godina opet mi iskocila groznica, prst se inficiro i otekla mi zlezda. jebem ti poso i sve! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 težak dan.... malo kuliram pa na bajs... ako ne padne kiša...ako padne, na zenba.. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 uhhh, raspichio kolokv, bio na matishu, najeo se ko svinja, oshishao se i sad palim za rodni grad, vidimo se! o/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 koja hipster apokalipsa ispred doma omladine, ljudi moji, ja ono u životu nisam video. treba snimiti film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Vala bash hipster najezda jebote Upoznao Leshkica <3 veceras cemo se napijemo ko picke i pravimo sranja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 COKO AJMO NA REJV Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 koja hipster apokalipsa ispred doma omladine, ljudi moji, ja ono u životu nisam video. treba snimiti film. stvarno je neverovatno. Cela ta masa mi pomalo kvari celokupan dozivljaj, ali sta da se radi. Vala bash hipster najezda jebote Upoznao Leshkica <3 veceras cemo se napijemo ko picke i pravimo sranja ! :*** Ja cu biti oko 22:30h ispred Doma omladine. Javi se! COKO AJMO NA REJV Ivane, mogu i ja sa vamaaaaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Nisam zaboravio na tebe Viktore, nikako! Ali stvarno frka sa vremenom... Mogli bi u nedelju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 REEEEEEEEEEEEJV TUBC KSH TUBC KSH TUBC KSH Gruja i ja dolaizmo rejmobilom bas oko pola 11, cim stignem zovem vas obojicu pa se nadjemo negde da se drogiramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 propao sam ...biznis mi propao firma mi propala ... otisao sam u aut da ne kazem kurac don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 BUT U JUST DID! Odoh u kafić sa drugarima \o "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 krecem po coku,ja cu biti hipster sa ska sheshirom,blasphemy! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Udario sam glavom u neku dasku jako (onaj trip kad se zaletis ko mazga, i opalish chelom u dasku i odma KO na zemlju) :( :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 stvarno je neverovatno. Cela ta masa mi pomalo kvari celokupan dozivljaj, ali sta da se radi. my thoughts exactly. Sa vedrije strane - bar ne živimo u San Francisku, meki hipsteraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Kakva situacija za nevericu, a tek kakvi ljudi postoje . Da mi je neko pricao ne bi verovao. Decko sa kojim sam bio na nekoj maloj pijanki kod druga u stanu, me napao sa jos jednim likom (neka mrga nabildovana, koja je ponela jebeni SOKER). Ovako ide prica: Zezancija u stanu, pita jedan moj drugar tog sto ce me napasti kasnije , "Sto ti ne pijes?", on njemu kaze "Postim", i ovaj kroz smeh mu kaze "Ramazan?" i pocne se smejati . Te taj lik zapenio sta bre ti pricas, krenuo na njega , i ja to iskuliram kontam da ga taj lik lozi, i kazem kroz smeh sasvim petom drugaru sto je bio pored mene "Successful throll is successful" mislice da se zajebava taj lik sto je zapenio, i doskocim "Pa i ja sam musliman jbg", i nista to se sve smirilo. Ja kazem "Ma odo ja, vec je kasno", izasao ja iz zgrade cujem neko prica iza okrenem se kad iza mene on sa jednom drugaricom(koju znam od ranije), i reko necu ih sad cekati verovatno idu u drugom pravcu(posto ona zivi u drugom pravcu idu zajedno pa verovatno i zive u istom delu). Ja produzio dolazim do semafora i cekam zeleno, te oni mene sustizu, ja tu kazem "Ajde da vas povezem ako idete u mom pravcu" kaze on "Idemo!" . Ja u sebi milina imacu drustvo, ali ona kao aj sacekaj samo da mi dodje drug ide i on, meni i dalje nista sumnjivo, ustvari sta mi ima i biti sumnjivo. Ja sacekam dotrcava neki nabildovani lik u trenerci suskavoj i onim ribok klasik patikama. I mi krenuli, te mene taj sa zurke pita "Jel si ti neki mnogo kurcevit?" ja kazem "Ne zasto?" on meni "Pa tamo se nesto kurcis kao ja musliman ovo ono" ja njemu "Zajebancija jebote, jel nisi video" te uskace taj celavi "Alo bre pazi kako pricas" ja kazem "Sta te je tu uvredilo sto smo se zezali" on meni "Ma nije to bila zajebancija, ti si se kurcio zato sto su ti bili tamo drugovi, pa kao da ispadnes faca" ja onda kazem "Nisam imao nameru da se kurcim, a ti si mi mogao reci da ti smeta i kraj price" te on ajde da lepo sednemo na klupu, ja krenuo sedati te taj celavi vadi iz dzepa jebeni soker i seda pored mene. I tu meni oni nesto prete, ja pretrnuo ko zna sta budale mogu napraviti, i pokusavam da i ih kuliram, i posle nekog vremena oni meni aj kao ok mozda si se zajebavao, ali nemoj tako da se zajebavas samnom. . . There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Sta je koji kurac soker? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts