killYg0r Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 toliko je usrano vreme da me boli kost koja mi je naprsla pre 6 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Vraceno spavanje u normalu potpuno. Drugo jutro za redom u 6 sam budan i naspavan odlicno! Lep dan, lepo jutro :D Danas faks, i malo sopinga dosla baba iz svajcarske pa pocastila unuka :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Dobro jutro! Ne volem, nikog lutko, takva mi je narav, kao odzak star i garav, puno dima je kroz mene proslo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 jutros sam otisao da trcim posle 2 godine. moralno sam skrhan saznanjem da ne mogu da istrcim petinu onoga sto sam ranije mogao gotta work on this shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ja ću danas da probam da istrčim svojih "kad ne budem mogao da trčim 5 kilometara i ostanem živ, trčaću 5 kilometara", nisam trčao 2 godine, da se pozdravimo RuRe :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Oce to :) Vrlo sam blizu davanja otkaza.... fufufuufufufuuuuuuuuuuuuu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ja sam vrlo blizu dobijanja otkaza AHEHAEHAEHAHEAHEHAE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Oce to :) Vrlo sam blizu davanja otkaza.... fufufuufufufuuuuuuuuuuuuu E nema cile mile vise, sad samo tezak rad da obezbedis zenu i djecu :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ja sam vrlo blizu da otpustim Viću! .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Oce to :) Vrlo sam blizu davanja otkaza.... fufufuufufufuuuuuuuuuuuuu ja sam bio iz tog fazona, pa sam godinu ipo dana grcao, i manje prcao :) rimuje se, hae Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ali nisi jeo ćaletov roštilj? .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 hahahahhaha budale :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) E idi budi pametan negde drugde, znaš! Serotin mama, uzmeš to i Fervex i poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooz. Vića me uvek raspoloži u ove tmurne dane, lepo je to kad znam da imam obožavaoce, mada vića je više kao žuta štampa. Edit: Pošto toliko brižno pratiš moje postove i loviš greškice mogao bi da primetiš da tu istu reč, koju nisam ni primetio da sam je loše napisao dok mi nisi skrenuo pažnju, sam na ovom istom topiku na čini mi se dan uskrsa napisao u pravoj formi, ali avaj šta sad da objašnjavam da je u pitanju typo, samo da je tebi zanimljivo. ontopic: Žali bože maj mesec, kad ustajem iz kreveta i vraćam se posle 5 minuta u isti, jer mi je hladno. Edited May 5, 2011 by Романтична.Пијана.Свиња У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Jok brale, žuta štampa samo traži materijala da nahrani svoju malicioznost, a sve zarad popularnosti i bolje prodaje na tržištu. U ovom slučaju tržište je rur. Pročitaj ono što sam editovao gore, ako nisi. Edited May 5, 2011 by Романтична.Пијана.Свиња У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 e promeni nadimak bas je onako pickomoleciv :) Umesto da si joj pukao prstenac, ti se ponosis sto te lera. budi cvrst!hahah osecam da ribe stalno vicu duletu da je pijana svinja You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ovaj Čapke misli da hoću da disgustujem sa njim. lolovoz Onda mi se skini s kurca, poz У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Nisam tamo, a nije ni niko drugi koliko se da primetiti O jeste, samo što eto nisam došao sinoć i stavio SPRCO OLOL FAK JEA У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ako nisi, onda kao da nisi ni prco hehe You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 onda ispada da retardi najvise prcaju jer kad prcaju, inace jednom u 3 meseca, odmah stave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Oni koji vode ljubav se ne hvale time Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 ahahaha, što se neo, onako usput, i po meni popišao 2 puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 zadnje dve strane priceless @topic: potpuni raspad. Vec treci dan za redom se budim sa nekim teskim napadom depresije i jedva se nateram da ustanem iz kreveta. Mora da je zbog hladnog vremena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 kreni da vezbas/trcis/bilo sta The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 kao peja nas rocky! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 strogo pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts