Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma i sa ovom rukom dobro mi ide coolface-1.png

ontopic: Prošle srede dok smo gledali ligu šampiona kod ortaka utrčava klinac i pita kome je od nas deda Dragan profesor, a to je deda ovog ortaka kod koga smo, i klinac kaže da ga je (dedu) pokupio njegov ćale jer je pijan pao sa bicikle i razbio glavu, i evo sad mi javlja jedan drugi drugar da je čovek sinoć umro, tako da idem na sahranu sad u pola 2 :(

nisam skontao,deda dragan je bio pijan?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

EDESTE!!!

Vratih se sa raftinga, bilo je stvarno vrhunski, cela ta prica i atmsofera mi je jako prijala, a sad opet ovaj smrdljivi i prljavi Beograd.

@nepismeni pozdravio te Dejan Jovanovic, mi ga zovemo Bubica (ne ti skrimke :D), ide sa tobom na faks. :)

2ch4bup.jpg

e,gde ste beshe rekli da je najbolje i najpovoljnije,tj. gde je najbolji odnos cena/kvalitet da stampam majice?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

EDESTE!!!

Vratih se sa raftinga, bilo je stvarno vrhunski, cela ta prica i atmsofera mi je jako prijala, a sad opet ovaj smrdljivi i prljavi Beograd.

@nepismeni pozdravio te Dejan Jovanovic, mi ga zovemo Bubica (ne ti skrimke :D), ide sa tobom na faks. :)

Bubica Shmeksi! :D Hvala, sad se malo redje vidjamo jer je postao blejach. :D

Kao se osecam bolje, ali kao. Prokleta prehlada, valjda ce proci vec jednom. ;/

.

laku noć!

Sutra ustajanje ujutru, idem na adu na bejzbol ! \o/

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

već godinu dana? čoveče ...

e,gde ste beshe rekli da je najbolje i najpovoljnije,tj. gde je najbolji odnos cena/kvalitet da stampam majice?

Koju količinu? Ako je na komad i slično, može ovo što je kori predložio, ako su veći tiraži, onda su opcije znatno šire :)

deste drugari :) evo me na poslu, nemam jos uvek net na gajbi.. lepo je ovde, suncano, al kad se zadje malo po unutrasnjosti, jebena indija :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...