Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisi jedini, ni ja ne mogu da spavam kako treba, a žalilo mi se sinoć još par ljudi da isto ne mogu da spavaju ili sve spavaju po 3-4 sata i probude se.

ajde i ja da se pozalim treci dan, ne znam kako sam ziv :@ danas sam se divno naspavao u busu :(

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

uzeo sam cvaj bromazepama i skunto dva sata rofl koji kurac

aaa kako me boli sve, ne mogu da fokusiram pogled, sve mi mutno, ne mogu da mislim...

DAJEM SEBI JOS DAN I ONDA SE LUPAM CEKICEM U GLAVU DA INDUKUJEM KOMU

edit:

lol ne mogu ni to, u subotu mi rodjendan:(

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Nisi jedini, ni ja ne mogu da spavam kako treba, a žalilo mi se sinoć još par ljudi da isto ne mogu da spavaju ili sve spavaju po 3-4 sata i probude se.

jao ma znam, al lupam, bilo koliko spavanja u tri dana je beskonacno vise spavanja od nista spavanja u tri dana:) da sam spavao pola sata dnevno, bar bi utefterio "spavao sam", pa sad koliko, nije bitno. ovo je bre tri dana BEZ, sad znam kako je bilo likovima u vijetnamu... samo sto me ne drze u onim kavezima ispod vode, al otkud znam, da me drze, ne bih imao upalu svega jer bih plutao u vodi FFFUUUUUU... da mi vidis intenzitet oscilacije saka, mislio bi da sam devedesetogodisnji lik na dopu:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

E, al mnogo je dobra droga kad se tako dugo ne spava, jer krenule one kvalitetne haludze i trzaji od nepostojećih buba? :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jao ma znam, al lupam, bilo koliko spavanja u tri dana je beskonacno vise spavanja od nista spavanja u tri dana:) da sam spavao pola sata dnevno, bar bi utefterio "spavao sam", pa sad koliko, nije bitno. ovo je bre tri dana BEZ, sad znam kako je bilo likovima u vijetnamu... samo sto me ne drze u onim kavezima ispod vode, al otkud znam, da me drze, ne bih imao upalu svega jer bih plutao u vodi FFFUUUUUU... da mi vidis intenzitet oscilacije saka, mislio bi da sam devedesetogodisnji lik na dopu:)

ах сав тај спид. пирни мало да се спустиш, јбт, изгорећеш.

:)

well...

[roflmao]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

a kiša mi je do jaja u obliku super pljuska (oluje) kada blejkam gajbi!

Нешто најбоље, још док тихо тонеш у сан, а киша лупа о олуке ;)

Послушај савет Ивана и напурњај се Дулио, ако већ хоћеш да унесеш нешто у себе како би спавао :)

ahaha fala na predlozima:)

tutnucu uvece par zepama opet, valjda cu da uspem da cimnem nekih 12+ sati:) ako se nista ne desi, nadimicu se i pustacu zen tripove dok citam neki balzakov opis enterijera:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...