exile Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 U nedelju i ponedeljak, 1. i 2. maja, oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom e do kurca bash! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 baš baš. In other news, mrtvi asp, mrtve web aplikacije, kako sam ja dogurao da ovo radim, koga sam pljunuo, na čiju sam se crkvu kamenjem bacao? [:(!] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Nisi jedini, ni ja ne mogu da spavam kako treba, a žalilo mi se sinoć još par ljudi da isto ne mogu da spavaju ili sve spavaju po 3-4 sata i probude se. ajde i ja da se pozalim treci dan, ne znam kako sam ziv :@ danas sam se divno naspavao u busu :( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 jeste vala , danas sam ustao pre 12 . nije lako za spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 ja spavam ko beba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 to kao ono, od kad sam uzeo kredit, spavam kao beba. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 uzeo sam cvaj bromazepama i skunto dva sata rofl koji kurac aaa kako me boli sve, ne mogu da fokusiram pogled, sve mi mutno, ne mogu da mislim... DAJEM SEBI JOS DAN I ONDA SE LUPAM CEKICEM U GLAVU DA INDUKUJEM KOMU edit: lol ne mogu ni to, u subotu mi rodjendan:( brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 sve car do cara rodjen u ovom kratkom periodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Nisi jedini, ni ja ne mogu da spavam kako treba, a žalilo mi se sinoć još par ljudi da isto ne mogu da spavaju ili sve spavaju po 3-4 sata i probude se. jao ma znam, al lupam, bilo koliko spavanja u tri dana je beskonacno vise spavanja od nista spavanja u tri dana:) da sam spavao pola sata dnevno, bar bi utefterio "spavao sam", pa sad koliko, nije bitno. ovo je bre tri dana BEZ, sad znam kako je bilo likovima u vijetnamu... samo sto me ne drze u onim kavezima ispod vode, al otkud znam, da me drze, ne bih imao upalu svega jer bih plutao u vodi FFFUUUUUU... da mi vidis intenzitet oscilacije saka, mislio bi da sam devedesetogodisnji lik na dopu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 E, al mnogo je dobra droga kad se tako dugo ne spava, jer krenule one kvalitetne haludze i trzaji od nepostojećih buba? :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) doolio is jacks pure inteligence. Dulio, jel te pitao neki polupoznat lik da ga udaris posle par piva u kafani ? I ocemo da pogadjamo kako ce Duliju da se zove Tajler Durdan ? Edited April 28, 2011 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Pinjata sa pilulama za spavanje za Dulia! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 baš baš. In other news, mrtvi asp, mrtve web aplikacije, kako sam ja dogurao da ovo radim, koga sam pljunuo, na čiju sam se crkvu kamenjem bacao? well... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Ne znam na šta misliš, imam selektivno pamćenje jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 jao ma znam, al lupam, bilo koliko spavanja u tri dana je beskonacno vise spavanja od nista spavanja u tri dana:) da sam spavao pola sata dnevno, bar bi utefterio "spavao sam", pa sad koliko, nije bitno. ovo je bre tri dana BEZ, sad znam kako je bilo likovima u vijetnamu... samo sto me ne drze u onim kavezima ispod vode, al otkud znam, da me drze, ne bih imao upalu svega jer bih plutao u vodi FFFUUUUUU... da mi vidis intenzitet oscilacije saka, mislio bi da sam devedesetogodisnji lik na dopu:) ах сав тај спид. пирни мало да се спустиш, јбт, изгорећеш. :) well... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 mislim da je debeli on to something, dule. naduvaj se ko zmaj, i razmišljaj o tome kao o medicinskoj marihuani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 a kiša mi je do jaja u obliku super pljuska (oluje) kada blejkam gajbi! Нешто најбоље, још док тихо тонеш у сан, а киша лупа о олуке ;) Послушај савет Ивана и напурњај се Дулио, ако већ хоћеш да унесеш нешто у себе како би спавао :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Dulio.. pusti ovaj ZEN na kompu u sobi ispavaj ko zmija. http://www.rainymood.com/ bas je do jaja :) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 meni se od ovog pripishalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 auuuuuuuuuuuuuuu, fantazijaaaaaaaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 pejo, proveri grafik časkom, je l sve po planu ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 da, odradio sam proveru pre neki dan kad se uzbudio na nekom drugom topiku i sve je u granicama normale evo, dopunio sam! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 ahaha fala na predlozima:) tutnucu uvece par zepama opet, valjda cu da uspem da cimnem nekih 12+ sati:) ako se nista ne desi, nadimicu se i pustacu zen tripove dok citam neki balzakov opis enterijera:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) Za full osećaj: + http://www.rainymood.com/ au covece...genijalno... moze i uz ovo - Edited April 28, 2011 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Za full osećaj: + http://www.rainymood.com/ a pazi sa ovom kombinacijom: Ovo odslusham i padam u komu od spavanja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts