exile Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Dosli mi majstori iz SBB-a da mi uvedu kablovsku i kako su se parkirali ispred kuce i pozvonili na vrata, u njihov auto udara lik sto nam donosi neku robu, i razbija im zadnja vrata. To samo moze u mojoj ulici da se desi, i nije prvi put :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 pa kada zivis u ulici sirine metar i po tvoj me pipo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Dosli mi majstori iz SBB-a da mi uvedu kablovsku i kako su se parkirali ispred kuce i pozvonili na vrata, u njihov auto udara lik sto nam donosi neku robu, i razbija im zadnja vrata. To samo moze u mojoj ulici da se desi, i nije prvi put :/ BRAVO COKO!!! oh wait @Leško i Dule drugari: I mene to zrači, još nikad ne mogu da nađem stvari. Isti kur i kad sam se bio spustio na ispod 90kg i sad.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Napili smo se jako juce ovde u Temisvaru...pred kraj veceri nam se izgubi Vege. Posaljem mu poruku 'gde si?', dobijem 'lutam'. Kod njega mi je bio broj za garderobu gde su mi bili jakna i neki dzemper na raskopcavanje, ostala samo majica na meni.. Posto sam zapamtio broj, pitam lika da li je ostalo mozda nesto, lik kaze da nije....Stigli gajbi posle 20min pesacenja po hladnoci, stakor nas ceka ispred ulaza...pitam ga 'gde su mi stvari' 'otkud ja znam gde su tvoje stvari'...posle nekog vremena je skontao da je poneo, ali ga je u jednom trenutku smorilo da drzi dok je trazio zgradu, pa je samo spustio negde :D Sada idemo u trzni centar da mi kupi sve novo i da jedemo kinesku klopu...razmisljam da mu sjebem lap kada zavrsim ovaj post :D ili da mu bacim ciglu na soferku Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 hahahaha :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 jao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Pravi ste drugari. Inače radim marketing plan za izdavačku kuću. \o/ "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 SHTAKORIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 Samo napred DJ Vudu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 sabija novi mk 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 zezaš? ja dig'o ruke odavno od MK da će ponovo biti dobar. Sad ću morati da probam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 jel ima neko IKOM kablovski (Cisco router) i koji je IP za pristup podesavanjima rutera ? Probao sam 192.168.1.1, pa do 192.168.1.10, ali nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Bozhe, bozhe, mom ocu na parkingu Sajma razbili zadnje staklo sa strane, znachi ne staklo od dela iza vozacha nego josh nazad (karavan), da kazhem staklo od gepeka, al sa strane (retard sam), i uzeli mu veliki ranac gde obichno stavlja laptop i neku dokumentaciju, ali dobro nije mu bio laptop tu, bili mu neki papiri i externi hard-disk, o bozhe bozhe, pa dal je moguce da nema kamera na parkingu??? Edited April 16, 2011 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 To staklo redovno izgleda razbijaju ti što dekraju. Dal' su kao "savesni" pa neće da ti naprave veći trošak nego što bi trebalo (jer je recimo šoferka ili direkt zadnje staklo skuplje) ili se pak to lakše lomi, ne znam. A da nema kamera, ne bi me čudilo, mada ima pandura i gomila ovih što kao "nadgledaju". A ja odavno tako te stvari stavljam u gepek, nikad se ne zna koji će mentol da ti polomi staklo da bi uzeo neku glupost, i samo ti napravi problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Pa on je i razbio prozor od gepeka, da kazhem, sa strane, i uzeo je iz gepeka to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 pa da, ali sa strane od gepeka a ne onaj baš baš zadnji. a i jel bilo vidljivo šta je u gepeku ili ne? doduše ok, karavan je to, tu može da razbije pa dođe do gepeka lako, odnosno zapravo stručno se to valjda zovu peta vrata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 da, da, sa strane staklo, de ono zadnje, duplo vetje :)) e sad ne znam dal prekrio sadrzhaj u gepeku onim ili nije :)) svejedno, dobro je kako se zavrshilo, da je laptop, nije zbog laptopa, nego zbog podataka, bilo bi bash veliko sranje :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 sad kad ti se ćale naplašio je dobar momenat da mu objasniš da važne podatke treba bekapovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 pa mozhda je i uradio to, de znam, ali recicu mu svakako, hvala na savetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 možda se više plaše da ne završe na youtube-u i to :) a to za krađe, malo šta me više iznenađuje od kad sam skapirao da ljudi obijaju kola da bi uzeli sitninu iz onog dela za sitniš i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 jesam se raspao danas gledajuci po radnjama, ali sam uzeo par bas kul stvari. Posle sam radio rodjendan, jebeno sam se raspao koliko je tesko bilo. Idem sad da se izvristim u jastuk, pa cu malo kantericu sa drugarima. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 na mozes da se raspadnes ako si vec raspadnut The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 jel ima neko IKOM kablovski (Cisco router) i koji je IP za pristup podesavanjima rutera ? Probao sam 192.168.1.1, pa do 192.168.1.10, ali nije. konzolni kabl You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts