Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

šta je kzv ?

@prota, ne postis? ili si se sjebo? :D

Idem sa mojima na selo za praznike, s tim sto moram da se vratim ona 4 dana izmedju da radim. fu

ne postim. moji kod kuće poste pa ću i ja sa njima da jedem to što ima, ali nije me mnogo briga za post.

Lol sinoć sam izašo samo da smuvam jednu ribu, a završio tako što sam se napušio i napio kao vepar sa njenim drugarima, Saviću nabijem te na kurac debilnog :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

šta je kzv ?

pa kurac za..znas vec koga.

inace tesko je, sinoc oko 19h mi je umro deda, crne li godine :(

Edited by aleksandar_

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Kakav je šmeker ovaj most preko ade

img1527a.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

24 sata u avionu. propustio let za LA pa morao u SF pa odatle u LA pa onda u nemacku. navijem alarm i ugasim ga.... pro.

stigoh napokon. ko sa marsa

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

24 sata u avionu. propustio let za LA pa morao u SF pa odatle u LA pa onda u nemacku. navijem alarm i ugasim ga.... pro.

stigoh napokon. ko sa marsa

tesko je...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...