Jump to content

Sajam automobila u Beogradu 2011.

Lucky

Recommended Posts

Pa dobro, ima dosta popusta za sajam, koliko sam primetio, baš su se otvorili domaći distributeri, ili odlučili da snize marže na neke normalne, makar za ovaj period oko sajma.

Gledao sam nešto, do pre godinu dana (na primer) ispod 10.000 evra je bila samo Dacia, Punto i tek poneki sitniji i jadniji auto tipa Panda bez ičega. Sad za 10.000 evra tj. ispod te cifre na sajmu ima da se kupi "šta hoćeš" i Korsa i Fokus i Fiesta i Chevroleti kojekakvi ... Chery ajde i njega da pomenemo...

ja i dalje ne mogu da se opasuljim da ima sasvim solidan fokus za 10 hiljada. meni je on već godinama rl dream car.

Pazi, treba samo imati u vidu da oni tu malčice "prodaju maglu", tj ta cifra od 10K je realan popust samo ako hoćeš tu baš baš osnovnu varijantu (koja je pritom sasvim korektna, ne sporim). Recimo gledam na njihovom sajtu da je u istoj akciji model sa 1.6TDci dizel motorom i nešto malo više opreme 13.500. Kad pogledam da sam za za 16K uzeo sa 1.8TDci motorom i sa još opreme koju ovaj nema (automatska klima, felne, tempomat...), kapiram da bi takav sada bio negde bar 14.500, što znači da su godinu ipo dana kasnije i mesec dana pred početak prodaje novog modela cenu spustili za 1.500 evra. Kad se ne gleda taj akcijski model popust i nije baš neki...

Heghlu'meH QaQ jajvam

pa jedino što bi tu meni bilo show stopper je da nema klimu, ovo ostalo je samo više stvari koje mogu da ti se pokvare :)

npr. umesto njegovog audio sistema bih najradije ugradio pojačalo i ipad :tf:

Dodate su sve slike sa sajma, kao sto su redovni posetioci na FB mogli i da primete. :)

Pored toga, dodat je i cenovnik svih automobila sa naseg trzista (http://www.facebook.com/speed.rs?sk=app_6009294086), sa istaknutim akcijskim/sajamskim cenama! Jos treba da se doteruje, ali bitno da je uglavnom aktuelan.

facebook.com/speed.rs