brue Posted May 5, 2012 Author Report Share Posted May 5, 2012 Оно прво је преузето са линка. С обзиром да су бомбе са тим срањем падале по целој територији и Ирака и Србије, а поготово по земљи у којој живим, а и сам сам чистио једну од локација за време служења војног рока, нешто ми није пало на памет да помињем ww2 и Јапан... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 napravice japanci hladnu fuziju uskoro, videcete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 ponovo se otvara prvi reaktor u nuklearci oha http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-18662892 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 napravice japanci hladnu fuziju uskoro, videcete! Pogon na energiju iz vakuuma i poz voz :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Sama podrška navodno japanskom narodu je bio neverovatno dobro odrađen spin srpskih političara i medija, i jedina „uteha“ je to što svetski mediji nisu ništa drugačije reagovali. Umesto da javno mnjenje, mediji i zvaničnici pozovu vlade i kompanije na odgovornost oni su im pružali bezrezervnu podršku. Pozivanje na odgovornost bi bio najveći izraz saosećanja sa običnim Japanskim narodom što je i bio krajni cilj. http://www.akuzativ.com/teme/465-japan-haiti Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 dobar je chlanak, moram da priznam da sam se iznenadio kada sam video ko je autor teksta.. mislim, ne shvatite me pogreshno, ali nisam ochekivao takvu analizu nekog dogadjaja od choveka koji se profesionalno bavio fudbalom :) prijatno sam iznenadjen :) elem, prizvao si zemljotes, danas: http://trojka.rs/vesti/svet/katastrofalan-zemljotres-na-filipinima-video-foto blic javlja da ih ima josh i vishe: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/412981/U-zemljotresu-na-Filipinima-107-mrtvih Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 jebote, skoro 5 godina je proslo, a trebace im 50 da pociste sva sranje:(http://www.voanews.com/content/problems-keep-piling-up-in-fukushima/3194401.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Kad god mi bude malo žao Japanaca zbog nečega (tog zemljotresa konkretno), setim se Unit 731 i ne bude mi više žao :D 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 da, to je bas uzas prica bila...vanjau istorijski drugar, zna te slabije poznate stvari:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Ne kažem da mi je drago, al nije mi ni nešto žao... npr. žao mi je Sirije, Libije, Afganistana itd. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted February 20, 2016 Popular Post Report Share Posted February 20, 2016 Afganistanci valjaju potasijum! 3 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Kad god mi bude malo žao rurovaca zbog nečega, krenem da čitam forum i ne bude mi više žao :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Kad god mi bude malo žao rurovaca zbog nečega, krenem da čitam forum i ne bude mi više žao :DIzvini Lexe, nisam hteo da te uvredim :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Afganistanci valjaju potasijum!Da, trgovina opojnim drogama je baš uhvatila momentum na srednjem istoku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Kad god mi bude malo žao rurovaca zbog nečega, krenem da čitam forum i ne bude mi više žao :DIzvini Lexe, nisam hteo da te uvredim :cSad je kasno ulp... Hoću reći, pokusni kuniću #2314 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 btw, juce bilo 5 godina od zemljotresa i katastrofe...zanimljivo je gledati kako je sve obnovljeno, ali je isto zaniljivo kako se i dalje zataskavaju razmere nuklearne katastrofe u fukusimi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 imajući u vidu da gase nuklearke, kapiram da mogu da zataškavaju do sutra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Kako to misliš "zanimljivo" kada Černobil zataškavaju već 30 godina. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 a tek oblast 51? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papara Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 javnost se utisala i po pitanju haarpa i kemtrejlsa. sve je zataskano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 A zemljotres u kraljevu da ne pominjemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 opet se trese oko fukusime, oko 7 rihtera http://www.bbc.com/news/world-asia-38059371 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 i jel ima tsunamija ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 bio je valjda neki "sitan: od 1m, ali nije napravio nikakvu stetu...samo desetak ljudi povredjeno i iskljucena nuklearka na kratko...kazu da je to jos uvek smirivanje tla od onog velikog od pre 5 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts