Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lol krenuo jutros na faks, neispavan na oči ne vidim, sapletem se na jedan kamen i krenem da padam sa rukama u dzepovima, ne stignem da se oslonim na ruke i rascopam glavu sa desne strane iznad uva na nekoj ivici betonskoj, pa sam umesto na predavanje završio na ušivanju, al dobro biće to kul ožiljak kad budem obrijao glavu :tf:

Edited by savke.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

On 3/30/2011 at 11:03 AM, pUNyZ said:

15 min sam skupljao hrabrost da promenim sijalicu u sobi posto imam fobiju od struje :(

fobija od struje. stavi gumene rukavice i bole te paja :D

ili ovo pejino je cak i bolje !

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

On 3/30/2011 at 8:23 AM, savke. said:

Lol krenuo jutros na faks, neispavan na oči ne vidim, sapletem se na jedan kamen i krenem da padam sa rukama u dzepovima, ne stignem da se oslonim na ruke i rascopam glavu sa desne strane iznad uva na nekoj ivici betonskoj, pa sam umesto na predavanje završio na ušivanju, al dobro biće to kul ožiljak kad budem obrijao glavu :tf:

je l' i ovo figurativno ? [:D]

ladno matora drtina od 50 godina pokusala da me odzepari u basu ( 48 ) i pobego... ochaj

i to da nije uzviknuo neki chovek do mene "kako te nije sramota" ne bi ni skontao( njemu iz zadnjeg dzepa pokushao)... dodushe pokushao je ranac da mi otvori, ali u njemu samo index moze da nadje...

On 3/30/2011 at 11:50 AM, grb1tj said:

ladno matora drtina od 50 godina pokusala da me odzepari u basu ( 48 ) i pobego... ochaj

i to da nije uzviknuo neki chovek do mene "kako te nije sramota" ne bi ni skontao( njemu iz zadnjeg dzepa pokushao)... dodushe pokushao je ranac da mi otvori, ali u njemu samo index moze da nadje...

pa shto mu nisi neku cusku udario? [8D]

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...