peja_ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 to nema, ali mislim da nije sveta mislio stvarno! :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 rekao sam nashamara!! na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) Ma što se tiče mene, ja bih za uvce i u panduraciju, bez rasprave, bez govora ikakvog. Ne opravdavam ja nikoga jer i sam smatram da je fizički obračun bilo koje vrste suvišan, pa i ti šamari i sve preko. Odvedeš ga lepo u ustanovu gde znaju šta će da rade s njim i molim lepo. Nego je ovo takvo vreme da ljudi gube nerve u sekundi i desi se sranje časkom. Edit: @Sveta Po toj logici ulaziš u proces bez kraja jer šta sad, ja našamarao nekog, dođe sad taj neki njegov pa našamara mene, pa neko moj našamara njega... Tu nema kraja i to mi stvarno ne treba. Stvarno se trudim da izbegnem bilo kakav konflikt svuda, zna se ko rešava to i čiji je to posao. Rasprava i okej, rasprave su normalna stvar, svako ima svoj stav i mišljenje. Ćale je odreagovao kako je odreagovao i ja mu ne mogu ništa. Mogu samo da mu kažem da to nije ispravan način i jebiga, ostalo je njegovo. Edited March 13, 2011 by Miksa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 niga pliz da moj sin marne nesto , ja bi ga prvi nasamaro i nasutiro ... jos ako mu nije prvi put jaoo When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 da ga odvedeš u panduraciju zato što je ukrao 50 evra, najverovatnije bi ti rekli da ne mogu ništa jer je 50 evra manje od minimuma za krivično gonjenje.a ako bi mu prvo nalupao šamare pa onda odveo u panduraciju, mogli bi tebe da hapse. ova država štiti lopove oduvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Mogu samo da mu kažem da to nije ispravan način i jebiga, ostalo je njegovo. de nije, znas ti koliko je 50 evra danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ali ako ti nasamaras svog caleta, onda je tu kraj procesa tj bar se nece siriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Hahahah a može i tako. :D Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 @Sveta Po toj logici ulaziš u proces bez kraja jer šta sad, ja našamarao nekog, dođe sad taj neki njegov pa našamara mene, pa neko moj našamara njega... Tu nema kraja i to mi stvarno ne treba. Stvarno se trudim da izbegnem bilo kakav konflikt svuda, zna se ko rešava to i čiji je to posao. Rasprava i okej, rasprave su normalna stvar, svako ima svoj stav i mišljenje. Ćale je odreagovao kako je odreagovao i ja mu ne mogu ništa. Mogu samo da mu kažem da to nije ispravan način i jebiga, ostalo je njegovo. eno napisao je peja_ gore, nisam mislio bukvalno da ti dodje na gajbu :D razumemo se! na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 mozda je klinja samo nasao pare, trebao si da mu das njegovih 10% Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 mozda je cale namerno ostavio novcanik da bi nekog tuko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 mozda je cale namerno ostavio novcanik da bi nekog tuko +1 Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Ima li smisla cuvati ove besplatne akcije ili ne? Dosta ljudi (starijih) mi je reklo da se nece moci nesto znacajno vise zaraditi, za 5 godina npr. preko poste ce moci da se prodaju akcije do 16og, posle ide nesto preko berze, dunno, uglavnom je komplikovanije posle Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 vratih se sa sketa nije losh bio , skupilo se 5 ekipa previse , dobio 3 zaredom izgubio i otisao gajbi ko ce da ceka I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Bio sinoc na Umeku. Bilo dobro, bas dobro. Sad me glava boli. :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu juče sam se prvi put oznojio ne radeći ništa od jeseni, tuga pregolema :( nemoj ivanko, budi drug, imao si svojih šest meseci, sad je na redu mojih :) preko poste ce moci da se prodaju akcije do 16og, posle ide nesto preko berze, dunno, uglavnom je komplikovanije posle ja kontam da ako ti nije baš do tih para, tj. ako nemaš neku frku, ostavi, pa vidi šta će da se desi. možda te i zainteresuje trgovanje na berzi, pa ti bude kao hobi :) ne samo sa tim akcijama, već i drugim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Danas cu ceo dan da igram King's Bounty! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 odlicno vreme , odlicno ! When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Le Pryda je pobedio :)) + Kori, Sini, Gruja i Leshko drugovi :) :* Inferno izrastao u pravog deliju! Au koji dogadjaj jutros. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Sad čitam, Japancima se pored zemljotresa, cunamija i potencijalne nuklearne katastrofe, sad još i neki vulkan reaktivirao, baš im se ne da. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) Što niko ne spominje da je Prydz-u stao zvuk 7 puta? :D @Miksa: Možda tvoj ćale nije trebao da ga išutira, ali poprilično je retardirano to što je taj klinac uradio (drugi put krije pare na istom mestu :D), tako da ga kapiram da je svakako trebao barem da ga lupi, koliko-toliko. :)) Inače poz svima, nije me bilo par dana i nadam se da sam vam nedostajao. :P Edited March 13, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) Jel Prydz pustio dve pesme za redom od istog coveka ? :D Edited March 13, 2011 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Koliko taj troll nije na mestu "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Oh, soz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts