Vlada_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 (edited) not good rollercoaster ride kako bi neki to nazvali Edited March 31, 2011 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 (edited) Treba ustati u 6. Poz vićo \o poz o/ i jutro svima! Edited March 31, 2011 by lawl_ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Vreme je da se krene u avanturu do grada. Juče sam naleteo na 2 saobraćajke, od kojih sam čekao sat i po vremena duže u saobraćaju nego što je predviđeno, a crkla mi klima. Verovatno nema freona. Htedoh da se ubijem. Mrš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Kuku ko ce opet dide do fakulteta :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 -||- Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Jel' ima neko trip kad je bolestan (ima temperaturu) da konstantno oseca neki smrad? Pomagajteeee prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 istusiraj se :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 jbm ti asistenta koji da toliko glup i besmislen zadatak da provedem 10 minuta trazeci skrivenu caku koja ne postoji, i na kraju ga ni ne uradim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Caka je da je nema Naduven sam od alergije... ffuufuufu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ja cekam ortaka da dodje, pisacemo ceo dan neki ispitni rad. Jedva cekam da zavrsim to konacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Ja se kuvam u hali sajma, nemojte dolaziti ovde posle 15h, kad upeče, nema spasa! Em spolja, em reflektori ... a i juče je bio izbor za miss sajma, tako da ništa više nema zanimljivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 sad su roditelji bacili anatemu na mene zbog discpline na času ... u neku ruku mi to deluje licemerno jer to su njihova deca koja prave ta sranja ... :P opet moram da menjam metode i da se cimam oko toga.. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Sad kad te sacekaju klinci posle skole :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 dosho s faxa, imao neki probni kolokvijum, tu uzeo 7 (kako li tju tek da raspichim PRAVI kolokv. :))) vreme je lepo, ali varljivo, duva povremeno neki vetar majmunski... i uopshte ne mogu da provalim zbog chega je zatvorena ul. Kralja Milana pa sve do Terazija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin_mica Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 odo na razgovor za posao. to da bi posle mogao da dam otkaz ako mi bude tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 kakav danak neiskustvu odem da izvadim jebeno drzavljanstvo i izvod iz maticne knjige rodjenih i aj sad,smorio sam se vec sto ce da me klepe 1310 dinara ZA TAKSE KURCE PALCE,nebitno i preko puta odem u banku da uplatim,medjutim,posto KAO ZNAM DA RAJFAJZEN KIDA,necu tamo nego udjem u pro kredit popunim uplatnicu,i gospodjica iza pulta mi kaze 1550 dinara "ali kako 1550,kad je 1310 dinara sve zajedno" "PA 120 dinara je provizija po uplatnici" gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 (edited) molim admine da splituju topik 'Dunjine zavrzlame sa malim baticama na poslu, feat Peja daj otkaz' lepo vreme, idem na basket malo kasnije prethodno sam obavio neke obaveze jel zna neko gde bih u bgu mogao da kupim male zvucnike na bateije koje bih mogao da ustekam u fon i tako da slusam muziku? overio sam sve radnje u Uscu i nema. edit: grujo sto toliko kesa? kod nas je 80 kinti sve zajedno, samo kazes da ti treba za posao(cak i kada ti ne treba) jel to neka taksa na kiseonik u Pancevu? je za salterusu, ne za tebe Edited March 31, 2011 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 vratih se sa trcanja sa Olimpa kakve njuske dolaze sve kenja mi se od njih , jedino sto prija za oci to su " trkacice " I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 molim admine da splituju topik 'Dunjine zavrzlame sa malim baticama na poslu, feat Peja daj otkaz' vidi sisu žali se adminima... zar ti nije lakše da me baciš na ignore i ne čitaš moje postove ? :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ko mi kaze da sam sisa, ne smes ni 30 klinaca da nasamaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ko mi kaze da sam sisa, ne smes ni 30 klinaca da nasamaras aj na crtu siso step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 molim admine da splituju topik 'Dunjine zavrzlame sa malim baticama na poslu, feat Peja daj otkaz' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 vratih se sa trcanja sa Olimpa kakve njuske dolaze sve kenja mi se od njih , jedino sto prija za oci to su " trkacice " pa Olimp je uvek bio za pozeraj, da se ne lažemo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 exec norl.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 aj na crtu siso e jeste, pa da dobijem keca crnom hemijskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts