Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sad su roditelji bacili anatemu na mene zbog discpline na času ... u neku ruku mi to deluje licemerno jer to su njihova deca koja prave ta sranja ... :P

opet moram da menjam metode i da se cimam oko toga.. :fp:

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

dosho s faxa, imao neki probni kolokvijum, tu uzeo 7 (kako li tju tek da raspichim PRAVI kolokv. :))) vreme je lepo, ali varljivo, duva povremeno neki vetar majmunski...

i uopshte ne mogu da provalim zbog chega je zatvorena ul. Kralja Milana pa sve do Terazija...

kakav danak neiskustvu

odem da izvadim jebeno drzavljanstvo i izvod iz maticne knjige rodjenih i aj sad,smorio sam se vec sto ce da me klepe 1310 dinara ZA TAKSE KURCE PALCE,nebitno

i preko puta odem u banku da uplatim,medjutim,posto KAO ZNAM DA RAJFAJZEN KIDA,necu tamo nego udjem u pro kredit

popunim uplatnicu,i gospodjica iza pulta mi kaze 1550 dinara

"ali kako 1550,kad je 1310 dinara sve zajedno"

"PA 120 dinara je provizija po uplatnici" IPmem.jpg

Fuuuuuuuuuuu.jpg

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

molim admine da splituju topik 'Dunjine zavrzlame sa malim baticama na poslu, feat Peja daj otkaz'

lepo vreme, idem na basket malo kasnije

prethodno sam obavio neke obaveze

jel zna neko gde bih u bgu mogao da kupim male zvucnike na bateije koje bih mogao da ustekam u fon i tako da slusam muziku? overio sam sve radnje u Uscu i nema.

edit: grujo sto toliko kesa? kod nas je 80 kinti sve zajedno, samo kazes da ti treba za posao(cak i kada ti ne treba) :tf: jel to neka taksa na kiseonik u Pancevu?

:tf: je za salterusu, ne za tebe

Edited by leisure

molim admine da splituju topik 'Dunjine zavrzlame sa malim baticama na poslu, feat Peja daj otkaz'

vidi sisu žali se adminima... zar ti nije lakše da me baciš na ignore i ne čitaš moje postove ? :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

vratih se sa trcanja sa Olimpa kakve njuske dolaze sve kenja mi se od njih , jedino sto prija za oci to su " trkacice " [:D]

pa Olimp je uvek bio za pozeraj, da se ne lažemo

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...