sekira Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 ne smarate, samo nastavite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 како ћемо сад да сморимо топик... - мобинг није права реч јер нико не мора да одхрањује породицу блејећи на РУРу, "топли зец" је иницијација и то је то - како нема, па ево ти си један :) а сви смо допринели. - искорењује се само ретардизам, а иначе је РУР врло либералан. ретард је јасно дефинисан скуп карактеристика. vec smo smorili, trebalo je da mi kazes LOLDULE i da zavrsis:) -a jebiga, pa ja pricam da nije isto i da rur nije unicef niti neka tamo firma, mobing jeste prejak termin, ali znas na sta mislim. -pa kako sam ja jedan, sto crtam? crtanje je kategorija koja nije pokrivena pulenstvom. sto se tice ostalog, ja sam super rur realsocijalista zahvaljujuci dugom boravku, a tamo gde nisam, tu mi se gleda kroz prste zbog venerable member perka:) -ovde cu se sloziti da se ne slazemo. kad bi ovde dosli sekspir i petrarka, ili bi pisali omglol ili bi otisli sa foruma ili ih niko ne bi jebo dva posto. mislim, po tvom ja ispadam sizofrenicar:) realno, ja sam otisao sa rura na tipa par godina upravo zbog ovih stvari, pa nisam ih umislio valjda. a poslednjih nekoliko godina ispadam neki robin hud ovde, pa nije valjda sve to u mojoj glavi jebiga sad. hocu da kazem da postoji velika diskrepancija (lol diskrepancija) izmedju broja clanova (koji je veliki) i subkulturne uniformisanosti (koja je primerena grupi od pet ljudi). da disklejmujem samo, ne pljujem ja rur, ja pljujem jednu njegovu karakteristiku koja mi je grozna, inace mi je sjajan za gomilu stvari. inb4 'a sto ne prejzujes gotivnosti nego samo kenjas po jadnostima' - zato sto ono sto radi pustam da radi:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 omg imamo iste riderice!! hahahahaa +1 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 ja sam sad gradjen ko alfa tad. al nisam tako lep. :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 "Obučen kao Fifti, građen kao kostur" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 trebalo bi alfa da okači before i after slike :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 pre: +KRV, SUZE I ZNOJ! posle za dve godine idem na transplataciju bubrega i jetre Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Kolika je vremenska razlika izmedju pre i posle? Btw,uradio si se taman da se bice loze ,gj :D "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 pre 2008, posle 2010 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 E moj Alpha... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 neke slike LOL NIJE TI POPUNJENO IZMEDJU GRUDI! Kontra kosi bendz!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 BCAA je bacanje para. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ау Вања која си звер : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 male ti sise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 inb4 genetika... oh wait.. Vanja zverino ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxisAdolf Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Odlična! Samo još da se utegne u neku uniformu i da ga vidi majka u punome sjaju. I do not see why man should not be just as cruel as nature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 :D someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 male sise, al' kvalitetne! to mi najjaci deo tela! btw bcaa je car, nikita nemas pojma! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 gradjen si ko najt elf:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 evo, dulio je na fin način objasnio da je vanja peder. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 BCAA je bacanje para. objasnjenje plz :D alfa steroid klasican :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 objasnjenje plz :D alfa steroid klasican :D U svakom kvalitetnom proteinu u prahu (a i mesu/jajima) ima vec dovoljno BCAA tako davanje 3000din pa na vise za jos 4-5 grama dnevno za nekih 2-3 meseca je bezveze. Ne kazem da je lose, ali je preskupo. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Alpha daj da vidimo i noge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ja sam imao mozda oko kilu ovog proteina, i dobio sam 2-3 kile mase od toga... Preskupo je ovo sve, odakle ti pare bre alfa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts