jasamnepismen Posted January 31, 2011 Author Report Share Posted January 31, 2011 FU, naterao si me da otvaram kartu. Od Cara Dushana do Mirijeva 7400m, do Uchiteljskog naselja 7700m. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Pitaj nekog ortaka koji ima kola da ti pretera to do gajbe...a ti kupi pivo ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 FU, naterao si me da otvaram kartu. Od Cara Dushana do Mirijeva 7400m, do Uchiteljskog naselja 7700m. al nije od slavije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 ja sam kupio moju stolicu za 1300 kinti i do jaja je HAEHAHEAHEHAE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 daj sliku stolice :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Али ти имаш 70 кг, тешкашима требају ојачане столице Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 ja sam moju stolicu platio dva interneta i tri dj vudua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Али ти имаш 70 кг, тешкашима требају ојачане столице Mendži je imao 70 kila samo na rođenju i to pre DRVOCIDA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 ne radi se o mendziju, vudu fails Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 @Insomnia Prva slika je fotelja a ne radna stolica koja coveku treba. Nema tockice, nizak je naslon i najverovatnije je konferencijska tj. za salu gde primas klijente . Druga, kako si i sam rekao je custom tj. ogranicena proizvodnja. O tome koliko je dobra ce ti kaze studija, proracuni i 3 inzinjera koja su je dizajnirala. Najverovatnije ima i automatski osvezivac vazduha kad registruje da si prdnuo u istoj. Da, totalno si u pravu, svaka prozivka se resava google pretragom. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Ko je pekaru srušio sneška? a) Ćale b) Komšinica čiji je prozor razbio sada traži još para c) Drugi pekari-hejteri u gradu d) Opštinska vlast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 e) brasno koje je poskupelo ~200% :) u veoma kratkom vremenskom razdoblju f) bezobrazni klinci g) influx laznih naloga koji jure post count da bi videli slike/stavili oglase h) neimanje muda da zagrizem posao u banci i radim tamo na odrzavanju racunara ... o cemu nemam pojma :) i) sve navedeno Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 1, 2011 Author Report Share Posted February 1, 2011 Bejah danas u EMU-u. Najjeftinija stolica slichna ovoj Mohijevoj je 17k. Ortak je pre ~3meseca mozda uzeo slichnu za 10k. ;/ Videcu ovih dana da odem do Homemarketa. Ako neko zna josh neko prodavnicu, nek se ne stidi. ;) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Probaj ove - http://www.astrans.net/ Ja sam tamo pre 6-7 godina (možda i više) kupio ovaj model i dan danas je koristim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 @Insomnia Prva slika je fotelja a ne radna stolica koja coveku treba. Nema tockice, nizak je naslon i najverovatnije je konferencijska tj. za salu gde primas klijente . Druga, kako si i sam rekao je custom tj. ogranicena proizvodnja. O tome koliko je dobra ce ti kaze studija, proracuni i 3 inzinjera koja su je dizajnirala. Najverovatnije ima i automatski osvezivac vazduha kad registruje da si prdnuo u istoj. Da, totalno si u pravu, svaka prozivka se resava google pretragom. Smorices me da postujem 100 slika expencive stolica ili sta?Nemoj da si ogranicen...stolice koje nose "potpis" poznatih dizajnera/firmi su preterano skupe i samim tim postoje...zeleo si da vidis kako izgledaju dobio si slike...the end. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 pravi si expencive Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Ma idi u metro, veruj mi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 OK, cim smo mi od radnih stolica koje kostaju 5k-10k dosli do "stolice koje nose "potpis" poznatih dizajnera/firmi su preterano skupe i samim tim postoje" rasprava jeste zavrsena. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Bump, no ban pls! :D Btw, koliko je bitno da ovakvim stolicama "zvezda" bude od metala umesto od plastike...ima par finih ovde u sdu, ali jedina sa metalnim nogarima ima umesto standardong naslona neku mrezu iz dva sloja koja mi deluje kao da ce da se pocepa pa ipak ne bih uzimao...a kapiram da su i ove sa plasticnim nogarima ok, imam jednu staru nista joj ne fali, nemam 200 kila ipak:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 nebrojeno puta sam video da pucaju noge tim sa plastičnim postoljima. doduše, to je bilo u igraonicama gde su ih koristili neiživljeni klinci, ali eto čisto da znaš da može i to da se desi. iz mog nekog iskustva jedino što je bitno je da bude što savitljiviji naslon, da bi mogao lepo donja leđa da nasloniš. ja trenutno imam baš krutu stolicu, i to je kurac. razvaljuje mi leđa. takođe gleda da može da nagneš naslon u nazad i da možeš da ga "zaglaviš" tako. a te mrežice uopšte nisu loše. pisalo se o tome na ovom topiku. jedino što možda može da se razvuče s vremenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 nece mreza da se pocepa Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Ja isto imam tu s mrezom i nikad mi nije ni palo na pamet da ce da se pocepa. Imam je vec 4-5 godina i mreza je kao i prvog dana. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 tu sa mrezom su imali samo jednu koja je bila izguljena i mora da se ceka 2 nedelje da stigne narudzbina lol...tako da sam uzeo standarnu sa plasticnim nogama, necu da skacem sa 200 kila po njoj:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 dulememe.jpg SVI MU KAZU SAMO NE PLASTICNE NOGE ODE I UZME IH Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 fu bre, kad nema ovde nista normalno, ne mogu da idem do bga za jebenu stolicu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts