Guest Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 trebalo je instruktor na poslednjih par časova da te provoza rutama kojima se ide na polaganju i da ti skrene pažnju na "koske". kukaj mu se ako nije to uradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) pa provozao me je on (tj. ja sam sam sebe vozio) najvise po rutama u kraju tj. blizu poligona... tu, valjda, treba da vozim kada bude polaganje, ali takodje sam vozio i po ostalim delovima grada (nbg, centar) pa zato pitam cisto informativno jer nisam siguran :) Edited February 11, 2011 by ratluk~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Razmišljaj logično - sigurno te neće pandur i instruktor terati da voziš sat vremena od poligona da bi ti proveravali znanje. Izvrte vas tu po kraju, svakog po 10 minuta max i teraj dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ja dok sam vozio casove, instruktor me uopste nije vodio preko mosta niti me je izvodio na auto put :) kaze covek, samo ti polozi, posle ces se voziti de oces, najbitnije ti je da znas nbg, ostalo je rutina :D covek car, zato sam polozio iz prvog :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 HIT DANA!!! Koliko je dobra pesma!!! To te je posavetovao horoskop da je krajnje vreme da se počastiš novim automobilom ? : D Posavetovao me milan tarot da je pravo vreme :DD opa, koja? Suzuki swift 1.3 gti 1991 :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 P A PAE!!1 "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 pa dobro, ja sam od 40 casova, 10 isao u grad (recimo).... vodio me je cisto da vidim kakav je osecaj nije los instruktor ovaj moj, ali jednostavno sam nesto utripovao da te pandur i komisija cimaju malo vise od 15min. voznje po kraju :P ali kao sto kaze lucky razmisljaj logicno... boli njih paja da se vozikaju pola sata sa tobom kada imaju jos kandidata osim tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) kaze covek, samo ti polozi, posle ces se voziti de oces, najbitnije ti je da znas nbg, ostalo je rutina :D zar nije nbgd ono gde su sve ulice prave i pod 90 stepeni i gde ne moraš paralelno da se parkiraš i nema uzbrdica? edit: a možda i samo troluješ :) Edited February 11, 2011 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ne troluje, nego je pijan, kao i njegov instruktor The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 pa najbitnije da znas novi beograd, kaze covek, posto cu tu, jelte, polagati voznju :) a i iskreno, nije mi bio nikakav cim, imas kruzni tok, imas uzbrdice (bezanija), tako da mi je bilo totalno ok kada sam prvi put presao most posto sam polozio voznju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) carska pesma (sa korita hehe) ivanova! video sam sinoc onu leskovu sa siti kidsa u klabingu, ako je to ona jbj :D edit http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/234775/Izaberite-boju-enterijera-novih-tramvaja hmm, da li ce se i ovi tramvaji klackati? valjda je to do sina, ili ne? :> Edited February 11, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 saobraćaj nam je u kurcu zato što nam je obuka takva kakvom je stanko opisuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) ne samo zbog toga, nego i zbog neizivljenih likova kojima je posedovanje automobila supstitucija za kurac ili nekog drugog dokaza (uspeha u zivotu) da su odrasli muskarci. Ja ne znam kako drugacije da objasnim potrebu da se ide stotkom svetogorskom ili to sto mi sviraju kada me uhvati zuto na pesackom, da ne pricam o drugim oblicima kurcenja kolima Zbog takvih odnosa voleo bih da zivim u Svajcarskoj gde u cirihu ima 10 puta manje semafora, ali se zna ko je glavni kada pesak pridje kolovozu Edited February 11, 2011 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 dobro, ja sam malo trolovao, nisam hteo da zalazim u to zašto je stvarno u kurcu, ali u pravu si :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ne samo zbog toga, nego i zbog neizivljenih likova kojima je posedovanje automobila supstitucija za kurac ili nekog drugog dokaza (uspeha u zivotu) da su odrasli muskarci. Ja ne znam kako drugacije da objasnim potrebu da se ide stotkom svetogorskom ili to sto mi sviraju kada me uhvati zuto na pesackom, da ne pricam o drugim oblicima kurcenja kolima Zbog takvih odnosa voleo bih da zivim u Svajcarskoj gde u cirihu ima 10 puta manje semafora, ali se zna ko je glavni kada pesak pridje kolovozu Word. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Kili drugar! :) <3 to je nesto bilo na moj racun? Najeb'o si Kili na dugom!!!!!! nije bre, samo je "istekao" upload macke :D smanji alkohol :D najbitnije ti je da znas nbg, ostalo je rutina :D lokalni patriotizam strikes wrong again :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Samo da vam kazem da u stanu bez terase nemojte da zivite! Treba pokrenuti temu sa licnim iskustvima, sta ne treba raditi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Samo da vam kazem da u stanu bez terase nemojte da zivite! zbog da jedeš govna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 alo, nije covek rekao da u globalu treba da se zna samo nbg, vec da mi je za polaganje to najbitnije. posto polazem na jebenom novom beogradu. i nikakav mi nije problem bio, ponavljam, to sto nisam vozio centar, kada sam prvi put otisao u isti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ne lazi pijani skote, verovatno si napravio sranje na slaviji ili tako negde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 kapiram da još uvek nije prošao slavijom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Nije ti fora Ivane_, MISLIM NIJE TI FORA!! Ja hocu da pomognem forumasima ako budu kupovali jednog dana stan a ti tako? Stan bez terase je kao zivot bez sarme!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Sad ionako samo možemo da nasledimo stan, tako da nema problema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 A vlast radi na tome da te stanove što pre nasledimo jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) Večeras idem kod komše da se zagrejemo, pa ako se mnogo ne zagrejemo onda idemo u Energiju večeras kod crnje na Charter veče! Edited February 11, 2011 by Manny Calavera "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts