Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

krenuo sam da obraćam pažnju na te likove kako vozim intenzivno poslednjih mesec dana, ima divljaka u saobraćaju da ne veruješ. baš za to, za izvući iz kola, i prebiti ko vola

da, saobraćaj je jedna od onih situacija kad vidiš kakvi su ljudi zapravo, jer nije na snazi kućno vaspitanje.

malopre donela mama od tetke punu kesu odeće koju je brat možda obukao 5 puta (jer ima 15 dina i za 6 meseci je sa ~180 skočio na ~2m) i em mi sve potpuno taman, em sve neke mega firmirane dukserice i majice, i ne znam koja mi se više sviđa (tetka ima sjajan ukus).

srećan sam baš :D

:-)

ispala mi je plomba. je l se dešavalo to nekome, koliko je zajebano da ostane ovako i koliko je hitno da se sredi? zvaću sutra zubara svakako, al reko' da pitam i ovde. ne boli ništa. :D

erm, pa ne valja, sredi to shto pre jer ce tu da ti ulazi hrana i pokvarice ti se zub skroz :)

in other news, proshetao posle treninga sa devojchicom po keju iza juge, video i zamak napokon al' chini mi se da nisam zapazio mendzija u onoj rupi od kafica [:D]

ispala mi je plomba. je l se dešavalo to nekome, koliko je zajebano da ostane ovako i koliko je hitno da se sredi? zvaću sutra zubara svakako, al reko' da pitam i ovde. ne boli ništa. :D

Nije hitno, nece ti cak ni svrdlati zub, samo op cup nova plomba.

Mada, ako 4 meseca pijes sok od cvekle, izrasce ti nova plomba!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Meni je otprilike polovina donje dvojke koja se vidi plomba (veoma umešno urađena, i to u studentskoj poliklinici, privatni zubari se čude kad im kažem), a s obzirom da te plombe ne traju večno, biće veselo kad se slomi ili tako nešto.

Edited by voodoo_

meni su ispale plombe na donjim 6icama pre oko 4 dine i nisam nista radio... jednu 6icu nemam, drugu cu da vadim kad skupim muda posto je vec nemam pola, a zna ponekad da jako zaboli :C

jebena fobija od zubara :/

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...