Doolio Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 A u medjuvemenu ubice neka setaju ulicama? Osoba A ubije osobu B i bude oslobodjena iz nebitno kog razloga, tehnikalija, ovo ono Osoba C ubije osobu D jel osoba C treba da bude oslobodjena zato sto je i osoba A oslobodjena? Gde ti je mozak bakcilu mali. cekaj malo mohi, to su dve razlicite stvari, on prica o jednoj, ti o drugoj, ne mozes da zakljucujes na osnovu baba i zaba. kazna jeste prestroga, ne samo ako uporedjujes slucajeve (pustimo to po strani), vec i po vazecem pravu, ne znam ni kako su je isfurali toliku. i to NEMA nikakve veze sa tim sto bismo ti i ja zrtvovali navijac-batice piranama. dalje, doslednost je bitna u pravu. jeste, gotivno je sto je sklonjen promil promila batica sa ulica, ali sa druge strane, pokazuje se oooooogromna neozbiljnost u pravu i nesigurnost u sistem (jeste, to smo i pre znali, ali svejedno). to samo znaci da drzava MOZE AKO OCE da uzme i da zatvori boleta na petnes godina eto tako. ako moze da se konstruise ova kazna, moze i bilo koja druga. to znaci da ti ukrades zvaku, pa ako je politicki podobno, mozes da dobijes neodgovarajucu kaznu, tipa pet godina. trece, zaista je lol ako posmatras spoljnu politiku. srpski huligan izgubio oko zato sto je huligan i tako mu i treba, a cedni francuscic je samo blejao sa drugarima u kaficu. pritom se incident sa tim nasim likom desio posle tatona i jos smo ispali stoka sto pravimo sranja po inostranstvu i niko nam nije pusio kurac i nas hulibratori nije ispao cedno celjade ko taton. a to sto se meni dize kara kad god neki batica dobije RNG preostru kaznu, to je druga prica. dakle, ako ocemo da se obracunavamo sa hulibratorima, onda nek donesu zakon i nek drndaju one careve sto imaju sedamsto krivicnih kuraca vec godinama. donesi zakon koji kaze 'ako prebijas ljude na mrtvo, pritom si hulibratori, dobijas streljanje na licu mesta bez sudjenja, a pre toga ti secemo jaja' i nek to sprovode i sve je super. svaka kritika koja je upucena slucaju taton je na mestu, iako su mi huliji mrskiji od ne znam cega na svetu. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 das ljudima prst, oni oce celu ruku, nisam nista napisao tri dana! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 dulio brat, ja zamislim, a on napise jer mene mrzi :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 polozio kolokvijum iz mate i jako sam srecan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Reci brate... Hoces i ti da me bijes na sledecem rur okupljanju? kako si kul jbt gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Kako zvuci yugo kad je hladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 vege, gde si nasao link za taj potpuno novi stos? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 poslo mi ortak Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 PAE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 radujte se zbog mene :] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 u jbt bravo chizra masjtore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 bravo čizro, bravo! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Get a life Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 nenormalan čovek :) koliko je napolju hladno, ja ne znam šta je ovo. Kad će kraj ovoj zimi! Al sad sam ozbiljan, ne ono standardno zezamo ivanka, nego, mnogo mi teško pada ova zima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 A u medjuvemenu ubice neka setaju ulicama? Osoba A ubije osobu B i bude oslobodjena iz nebitno kog razloga, tehnikalija, ovo ono Osoba C ubije osobu D jel osoba C treba da bude oslobodjena zato sto je i osoba A oslobodjena? Gde ti je mozak bakcilu mali. "e ovog i nisam bas hejtovao, mogao bih da nesto izvucem totalno iz konteksta i protumacim na nacin koji meni odgovara i da mu kazem da je retard" 1.niko nije rekao da ih treba osloboditi 2.osoba a ubije osobu b i bude oslobodjena, osoba c ubije osobu d - jel osoba c treba da bude oslobodjena zato sto je i osoba a oslobodjena - ne, vec osoba a treba da bude kaznjena na isti nacin, a ne da svaka sledeca osoba a bude kaznjena po drugim merilima 3.mozak mi je na mestu, ti si bakcil "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Josh jedna subota,i josh jedan rani kunt. S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 fail od dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Prostoperiodični Leško. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 :D Leskovo raspolozenje The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 vuduovo raspoloženje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Heheeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 :D Leskovo raspolozenje e da znas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 moje http://www.wolframalpha.com/input/?i=y%3Dsin%28x%29-9000 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 ufffff, nervozan sam ceo dan. svađam se sa devojkom jedno dva dana konstantno. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Hladno je u 3 kurca napolju.Led je uzasan,par puta za malo nisam poginuo.Kad ce leto?;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts