Lucky Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 da videh posle...btw, apropo fara, meni ne rade samo prednja poziciona svetla, osiguraci i kablovi su ok, ne znam u cemu je stvar...al dobro, vazno da zadnja rade, napred su ionako stalno ukljuceni farovi kad smo vec kod toga, jel ste videli za onog lekara sto je poginuo na autoputu kad je izasao da pomogne ljudima u slupanom autu...verovatno zaboravio da ostavi poziciju/sva cetiri i neko naleteo na njega:( strašna je ta priča :( čitao sam :( mada nisam video da nije upalio sve četiri i to, nego kao, nisu ih videli, mada moguće je. A za far, možda ti ne radi sijalica? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 mozda, al sumnjam da je na obe prednje pozicije u isto vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) E tako treba. I onom Misicu da ponove sudski postupak, pa da lepo dobije 25-30godina, kako i zasluzuje. Samo se pitam kad vec da ocekujemo zastave i nalepnice "Pravda za Herpderpa"? ma taj fazon bre! a onda pogledash ovo i sve ti je jasno kakva smo mi drzhava Odeljenje za ratne zločine Višeg suda u Beogradu osudilo je danas devetoricu pripadnika Gnjilanske grupe takozvane Oslobodilačke vojske Kosova na ukupno 101 godinu zatvora jer je utvrđeno da su odgovorni za zločine nad srpskim civilima u Gnjilanu 1999. godine. Ajdari, Aliji i Šaćiri su, prema optužnici, kao starešine gnjilanske jedinice tzv. OVK, naređivali ostalim pripadnicima jedinice da hapse Srbe i zatvaraju ih u podrumske prostorije srednjoškolskog Internata u Gnjilanu, gde su im klještima čupali nokte, ubadali jezike nožem, zakucavali upaljač u lobanju, davili kesom i žicama. Da bi prikrili zločin, tela su sekli na komade, potom ih stavljali u džakove i ubacivali u kontejnere pored Internata ili bacali u Livočko jezero. Edited January 25, 2011 by CBETA na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Kad vec spomenuste ekof, u zivotu nisam sreo sujetnije ljude od onih koji tamo predaju. Kontam da nije u pitanju samo ekof, al' za njih bar mogu da tvrdim :) Mucim neku muku sa stomakom vec 2 nedelje, dijagnoza iritabilni kolon. Preporuka lecenja joga i meditacija. Eto me na Tibetu za koji dan :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Opet krece prica kako je ove mandrile trebalo osloboditi ili im dati uslovno, od istih i nalik njima zderaca granda i pogresnog srbstva Idite bre u pizdu materinu, voleo bih i misica i ove da oslobode i da vas nalupavaju stalno jer "navijate za obrenovacki", "imate kurac na glavi", "ne svidja im se vas kosa". Imate u zemunu za samo 4000 da kupite super kajlu, evo vam je na slici, metnite je, bas je fazon ovo ono!! dijagnoza iritabilni kolon. omg! OMG!! O M G !!!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 u zivotu nisam sreo sujetnije ljude od onih koji tamo predaju. Njih ćemo da pojedemo prve kad stegne kriza, da se ne uvrede :) Anyway, verovatno sam 2 ispita bliže obesmišljenju master diplome, jer jebeš faks koji ja mogu da završim! Još samo <nemam pojma koliko al znam u ESPB monopoly money bodovima>! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Juce na faxu bilo "predavanje" na sudskoj medicini o ona dva vojnika sto su se "poubijala medjusobno", nisam stigo da odem jer sam morao da ucim : ( Da nema nesto na netu o tome sta se stvarno dogodilo, nisam pratio bas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Deste drugari! Opet sam se ubedačio Anđeo čuvar kome se ne sviđa molim vas da ne komentariše. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 stigo sam.blago vama opet ja!prica kaze sledece... avion je trebao da poleti u 18.50 iz ciriha, u bgu sam dakle trebao da budem u 20.10...kad ono medjutim: ja iz skoplja autobusom jutros stigo na slaviju u 10.sve bi bilo dobro da nismo obletali beograd sat ipo dok se pilot nije odluci da ipak nije pametno sletati na 150 metara vidljivosti.navodno "magla moze ko macem sasecena da nestane i eto nas na zemlji za deset minuta!" kako nas je smirivao stjuard.mi smo dobili informaciju da surcin narednih par dana nece biti u funkciiji zbog vremenskih prognoza, jelte magle.pilot najavljuje da imamo goriva za kruzenje iznad beograda nekih 30-40 minuta.a alternacije su nis(LOL), budimpesta(ok moze) i skoplje za koje se na kraju odlucio.posle jednog sata i tridesetak minuta.koji sokovi, imam vrtoglavicu, nadam se da ne preraste u hronicnu:/al eto ziv sam i donekle zdrav, stoga raduj se narode! salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 zavrshish megatrend i upishesh master godinu na fonu i u sluchaju da ochistish, imash diplomu ko da si zavrshio fon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Juce na faxu bilo "predavanje" na sudskoj medicini o ona dva vojnika sto su se "poubijala medjusobno", nisam stigo da odem jer sam morao da ucim : ( Da nema nesto na netu o tome sta se stvarno dogodilo, nisam pratio bas? to je bilo i kad sam ja studirao, ne seri da dunjic jos o tome prica...izguglaj brate, ubistvo i samoubistvo, a verovatno su 2 ubistva Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 pre combat izuo me iz patika ....nije mi dobro moja preporuka ne uzimati don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 to je bilo i kad sam ja studirao, ne seri da dunjic jos o tome prica...izguglaj brate, ubistvo i samoubistvo, a verovatno su 2 ubistva matori dunjic ce o tome da prica i 6 meseci posle smrti... cak sam zapamtila stosta od njegovih predavanja na tu temu... ubi me lezanje, ali doca rekao da ce mu vezati za bolnicki krevet ako ne odlezim ovu nedelju kod kuce... :o/ Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Doca :O sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Vala postao je gori od Emila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 matori dunjic ce o tome da prica i 6 meseci posle smrti... cak sam zapamtila stosta od njegovih predavanja na tu temu... cek veco, i ti si studirala medicinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 cek veco, i ti si studirala medicinu? ma jok... dunjic mi komsija, pa sam se naslusala svega i svacega... covek je zaljubljen u ono sto radi... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Preporuka lecenja joga i meditacija. Eto me na Tibetu za koji dan :) Neka je ljubav u tebi i sklad sa svime u okolini. Namaste! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Eto me na Tibetu za koji dan :) vidim da nisi procitao tekst sa zeitgeist topika, ban! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Videh pre neki dan da je Bizetic izdao novi album, a sad videh reklamu na RTS-u.... NA RTSU IDE REKLAMA E!!? Muzika ko da mu je u *.mid formatu... Stoga, napravih stranicu na fejsu, da navijamo za Bizetica!! http://www.facebook.com/pages/Bizetic-je-car-i-izdao-je-novi-album/159263514122360 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Njemu je muzika u .mid formatu već 25, tj otkad je izvalio postojanje sintisajzera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 hahaha, ime grupe je majstorsko! :D drustvo spektakla... kaman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 mozda, al sumnjam da je na obe prednje pozicije u isto vreme Или ти је једна рикнула раније па ниси приметио, па сад и друга, или је можда релеј или прекидач. Мада прва опција ми је вероватнија Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 to je bilo i kad sam ja studirao, ne seri da dunjic jos o tome prica...izguglaj brate, ubistvo i samoubistvo, a verovatno su 2 ubistva Oh, ok, ja reko propustio sam nesto bitno : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Pomoc, ae neki master! Kad udjem u w3, nista ne vidim, samo crni ekran i cuje se zvuk.. Do drajvera za graficku nije, do cega moze biti?? Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts