Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E sad sam sve videla i mogu na miru da umrem... Retardirani brat ubacio punu paklu cigara u pecku i bas se lepo ogrejasmo...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Link to comment
Share on other sites

Ajmo pomoć, fellow C#-aši

Hoću da učitam imena vrednosti iz enum-a u combo box. Ovo bi po logici (i po MSDN dokumentaciji) trebalo da radi, ali ne radi.

public enum Smer { NRT, RT, AVT, ASUV, EPO, NET, ELITE }


foreach (string s in Enum.GetNames(typeof(Smer))) comboSmerovi.Items.Add(s);

Visual Studio 2010, wtf?

edit: radi ako se ubaci u konstruktor forme, ne radi ako se ubaci u Form_Load. Gde je sad ona slika sa Visual Studio trolom :tf2:

Edited by voodoo_
Link to comment
Share on other sites

polazem vozacki ispit 11 februara pa mi treba misljenje nekog ko je vec polagao i seca se testova... da li je kombinacija pitanja na ovim testovima (20 testova) ista ona koja bude na ispitu? http://testovizavoznju.atspace.com/testovi/pocetak.htmlu autoskoli su mutavi i kazu da nadjem na internetu a na internetu ima 100 raznih kombinacija...

Dobri su testovi, ja sam dobio i 'oficijalni' CD iz auto-skole, a ovo je cak i bolje posto ovde imaju odgovori na pitanja (koliko osvetljavaju oborena svetla, razdaljina izmedju automobila kad se koristi ruda), a tamo samo moze da ti kaze tacno/netacno...

How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas?
It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it.
Link to comment
Share on other sites

Banka fejl.

'De baš danas da naletim na mladu, a neiskusnu šalterušu. Treba mi obična kartica za plaćanje da bih platio nešto preko mail-a, a ona me uporno ubeđuje da mi treba internet kartica tj. ona za plaćanje preko interneta. Još sam se tako iskasapio sa nekim papirićem dok sam čekao na red da prosto ne mogu da verujem da običan papir može da te iseče ovako.

Popizdeo sam.

Je l' si odneo tvojima uplatnicu? :tf:

Edited by Manny Calavera

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...