alfa Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 pa ako neko tada dodje, da :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 zar je moguce oznojiti se u teretani (osim ako se rade noge)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Naravno da jeste :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 onda radim nesto pogresno :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Ne trudish se dovoljno :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 To sa ljubljenjem ima veze sa Seranovima, ubedjen sam u to Ronaldo naravno car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 sopranovima , ne seranovima. I ja nisam neki protivnik toga mada kad mi ortaci batice banu njih 20 da se pozdravljaju samnom krene da mi smeta,izbalave me When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 uzeo si auvto pa te nema da se javis ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Uh...Beograd ne mozes da ne volis kad je prazan :) Raspadoh se od spavanja :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 lol, osecam da smo samo ti ja i vitja budni i ono kao UHHH koja DREMKAAAA I kojot doduse, ali sad ce on da nina nana <3 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 picke...da ih vidim da se poljube u usta!1134 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Pederi iz 45. bloka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Jutro, od sutra posao i ustajanje sabajle! o/ i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 sad citam topik, ne seri da se likovi ljube u obraz. sta tripuju, da su sicilijanska mafija. napucani divovi u teretani, klinci na ulici, separe ekipa.. :/a rurovci se ne javljaju jedni drugima na ulici :D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 jedva ustadoh, do jaja je danas, ne radi se! :) To random ljubakanje izmedju dvojce hulibratorija mi nikad nece biti jasno. Ok, kad je neki rodj, slava, itd. Ali ono: "de si brate <cmok>" fazon, nikako ne kapiram. A i ako su videli u nekom filmu, retardirano je... Jedino ako je to neka interna fora nekog secret gay communty-ja :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Hteli su da budu zanimljivi i šaljivi pred ziljavim ribama, a onda se primilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ni meni to nije jasno... ajde pozdravish se i zagrlish ali cmakanje mada moram kada imam nekolicinu drugova kome je to ritual doruckovao sam, sad cu malo napolje, pa popodne neka blejka, a uvece LS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Pederi iz 45. bloka :D sad sam se probudio, naspavao sam se ko tri cara! odo da okacim zastavu ispred ulaza sad 8D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Nije zivot jedna zena Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 nisam sinoc imao toliki osecaj da sam pijan, koliko me sad boli glava. Solidno vece, moram priznati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Srecan vam dan Srbije! There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 nisam sinoc imao toliki osecaj da sam pijan, koliko me sad boli glava. Solidno vece, moram priznati... Djole gde je poreska uprava na banovom/chukarici? ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 odmah kod one montazne garaze :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Evo samo da se javim da sam ja došao sa posla, jer radim za stranu kompaniju, tj. ja sam STRANI PLAĆENIK OMG! Interesantno mi to što se javilo par mlađih forumaša povodom ljubljenje u obraz spike, koji su napisali kako i njih ljube neki ortaci jer su u tom fazonu. Al čekajte bre, ne kapiram, ne smete da im kažete "ajde beži bre pederu"? :D Ako su neki napucani hulibratori aj kao i da razumem, al opet ako si dobar sa njim neće se naljutiti. valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 što je najjače ti koji to rade najbučniji su kad se priča o homoseksualnosti... Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts