beep Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Snimio sam još jedan šokantni događaj na domaćoj televiziji, dve prevelike zvezde, jedna koja se ložila da zna da piše i druga koju su uhvatili da pijana vozi, poznatije narodu kao Jelena Karleuša i Ana Nikolić, pojavile su se u emisiji Ognjena Amidžića, poznatijoj kao Ami G show (znate onaj što krade sve fore iz Ali G Show-a), i tamo su, nećete verovati, odlučile da se poljube – u usta! Evo sad slike: Publika je nakon toga poludela, njih dve takođe, i sve je tako prošlo u jednom veselom raspoloženju, dve dobre drugarice razmenjuju nežnosti na televiziji. Odavno su to uradile Britni i Madona, nema ni veze. Međutim, ja ovo možda ne bih ni napisao da me druga stvar nije zainteresovala – zbog čega Jeca na glavi ima kostursku glavu? Iznad imate iz profila, evo sad jedan anfas: WTF? Jel ovo sad neki novi trend? Jel ćemo sad nadalje da gledamo devojke kako na ulici šetaju sa mrtvačkim glavama na čelu? Jel ovo nekakav pokušaj imitacije Lady Gage? Koliko smo daleko od toga da se JK pojavi u studiju sa ženskim pomagalom na čelu? Koje se još i vrti u krug i recimo svetli raznim bojama? Izvinjavam se zbog ovog Play na sredini, teško je uhvatiti screenshot u nezgodnim uslovima. btw, ajde samo da ne zapostavimo Anu, da se prisetimo njene izjave povezane sa hapšenjem: “Vraćali smo se iz Požarevca gde smo snimali spot za pesmu ‘Džukelo’, a na snimanju smo se opustili i popili više nego inače, kako bi atmosfera bila opuštenija. Policija je zaustavila Marka koji je bio pod dejstvom alkohola, i napisala mu prijavu. Nakon što sam na pomalo nespretan način poručila policajcu da ga ne privodi, zajedno smo završili u stanici. Osećam se dobro i sve je u najboljem redu”. Možete slobodno u komentarima da bacite pokoji redak oko toga šta mislite kako je zvučalo to nespretno poručivanje policajcu da ga ne privodi. Eto tako, i još samo treba da vam kažem da je “ novi Jecin singl (kliknite ako smete), i na taj način ste, u nekoliko minuta koje ste izdvojili za čitanje ovog beep-a, u potpunosti upućeni u dešavanja na domaćoj muzičkoj sceni. Nemojte posle da bude da niste upoznati sa numerom koja će zasigurno imati milionske “pogotke” na YouTube-u kroz samo nekoliko nedelja. Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Ta lobanja je ona ispod krsta na kome je razapet Isus, JK je veoma religiozna i nije u redu Laki što to ne poštuješ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 To joj je jedini način da joj se pojave slike na ruru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Ta lobanja je ona ispod krsta na kome je razapet Isus, JK je veoma religiozna i nije u redu Laki što to ne poštuješ! Ђенерале, не зајебавај. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 haha, ovaj kali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ma gde mi ze saturio taj flamethrower...a evo ga... buuuuurnnnnn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 jelena je carica Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 OK, sad vudsi upada sa hipster mačkom! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Preteče me, al aj kad sam već tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 lol :) mada realno lag ima takav imidz poooodavno, ne zna se da li se poklapa sa pojavom hipstera :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 e, to to, to je ta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ;( Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 napisao sam nekratak tekst kom sam objasnio zashto je jeca car, ali je rur odluchio da mi nije sudjeno da taj tekst bude postovan :D rezime svega, jeca je car a ako cesh da budesh duhovit bolje batali hipster keta (ta fora je wrong btw, nisu hipsteri kontrashi ni u chemu osim u modi i muzici) i stavi brian-a (family guy) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ja bih voleo (bez zezanja) da kad te ponovo pukne inspiracija napišeš zašto je car. Znam kako je kad forum proguta post, i mene mrzi da posle pišem ponovo, ali prođe to posle nekog vremena, pa eto, kad te prođe ti napiši poneki redak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 ја једва чекам Лагишино објашњење зашто је Јеца цар. моји омиљени очекивани аргументи су: - може да прими 4 курца одједном - може да се јебе са 12торицом 17 сати - воли да се јебе у БДСМ позама и са том опремом Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ako se dobro sećam tog intervjua, karleuša je car jer u svom bivanju retardiranom spodobom koja apsolutno nema osećaj o gadosti koju emituje okolini svaki put kada se pojavi, a tek nedajbože ako otvori usta, i dalje ne jebe živu silu i gura se da bude pevačica i zvezda već 15 godina, pa je poenta da ako takve jedne pojave to rade i opet uspevaju da imaju nekakav status u tome čime se bave, zašto bi se onda neko ko je kvalitetna ličnost i umetnik (ili šta god, zavisno od posla) sklanjao u stranu, nego treba isto tako da gura i ne osvrće se, a kvalitet će pokazati svoje. Mada, isti intervju je pejstovao i na hepinovisad pa verovatno može da nađe i tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 mogle su bas i da krljnu jezicinu jedna drugoj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 A i lobanji kad su već hipsterke! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 hahaha A što se Karleuše tiče, ako je to onaj stav "jao kako je kul radi šta hoće i baš je briga za sve", meni je to onda malo bezveze, šta ga znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ako se dobro sećam tog intervjua, karleuša je car jer u svom bivanju retardiranom spodobom koja apsolutno nema osećaj o gadosti koju emituje okolini svaki put kada se pojavi, a tek nedajbože ako otvori usta, i dalje ne jebe živu silu i gura se da bude pevačica i zvezda već 15 godina, pa je poenta da ako takve jedne pojave to rade i opet uspevaju da imaju nekakav status u tome čime se bave, zašto bi se onda neko ko je kvalitetna ličnost i umetnik (ili šta god, zavisno od posla) sklanjao u stranu, nego treba isto tako da gura i ne osvrće se, a kvalitet će pokazati svoje. Mada, isti intervju je pejstovao i na hepinovisad pa verovatno može da nađe i tamo. Po toj nekoj logici i onaj pavijan Ekrem je car -_- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 hahaha, dobar je ovaj šeki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Pa ne, Ekrem se ne gura nigde jer je retard, njega guraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 logicna objasnjenja jelene karleuse /dinosaurus koji se ceska po bradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 idi bre Shekk kad se sad nisam upishao XD Koliko smo daleko od toga da se JK pojavi u studiju sa ženskim pomagalom na čelu? Koje se još i vrti u krug i recimo svetli raznim bojama? Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts