LESkOpoz Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 izasao, napio se, a zapravo mi je celokupan utisak veceri poprilicno los. Jebo sranje! Radujem se sto cu sad da odem u kuhinju i nazderem se samo tako! jupiiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Jebote, igrali smo partiju Hona 98 minuta. Posle otisli kod ortaka, jeli, gledali Ultramarines, pa replay partije i divili se kako smo uspeli da izvucemo pobedu iz partije koju smo gubili sve vreme. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Al se ljudi opuste za ove praznike, nema zive duše :) Dobro jutro svima, sad onako ćapite pokoju rusku i neko mesance od juče, a posle za ručak repriza svega iz proteklog dana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 muka mi je vise od ruske, francuske, pecenja, sarme..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 ja sam u ovoj prazničnoj sezoni uspeo da se nijednom ne ožderem, yay me Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Uh, ja sam se najeo juce pakleno za rucak, ali sam sinoc oglodao nekoliko jabuka i to me spasilo :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ja sam se prebio od klope kod drugara na rucku, brate, keva mu kuva za sve medalje! Nema nista lepse no kad neko zna da napravi fenomenalnu corbu... Merio sam se sad, imam 81 kg, sto je moj apsolutni rekord! :( sve u stomaku.... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Dovla, mojne mi se ugojis sad... na leto moramo igrati basket, a debeli ljudi cant jump...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Jebeno su u klubu bacili jebeni suzavac da rasteraju narod :O :O :O pa to samo ovde moze da se desi.... Inace, sabio sam se od alkohola i hrane, Luuv xmas ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Hahaha, to prvi put čujem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Koji je klub u pitanju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Merio sam se sad, imam 81 kg, sto je moj apsolutni rekord! :( sve u stomaku.... takodje, prebacio sam 83 kg, vidi mi se jebeni stomak:( btw, osisao se i kupio cipele konacno, bruka je da vise idem na posao u onima raspalim...e moj doktore:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 (edited) Ja smrsao 2 kila u toku praznika :D Edited January 8, 2011 by dustman sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ti si manekenka, ti se ne racunas :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 uf, kakav raspad. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 nikad gorih 7 dana u zivotu... ova 2011 mi pochela katastrofalno primam drugi dan injekcije i lezim po celi dan u krevetu, jedem samo voce i dosta technosti unosim.... kad smo vec kod kilaze i ja sam smrshao 4kg i sad imam 105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Koji je klub u pitanju ? Dali, u Krusevcu je .. :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Taman sam mislio da je gotovo sa teškom hranom kad eno ga ćale sprema gulaš sa miksovanom jagnjetinom, svinjetinom i govedinom Ne znam da l je gore po zdravlje to što se ovih dana toliko prežderavam ili to što toliko mesa i mlečnih proizvoda u Beogradu ne pojedem ni za 3 meseca. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Samo soda bikarbona a sat vremena pred spavanje uradi 150 sklekova Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 meni su dvehiljadite ubacili suzavac u stan kad sam organizovao zurku.pa vi vidite!ja nisam. slusam dzez i kuliram.cool kakoo smooth.groovy! salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 kod caleta imam jedan problem sa operom, bicu zahvalan na svakoj pomoci. Znaci opera se odjednom sama zatvori i to se desi jedno 5-6 puta u roku od 10 minuta i nista mi ne pise ponekad mi izbaci da je doslo do problema i da saljem neki izvestaj, ako neko zna sta je problem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Virus, sjeban Windows, RAM ili greška u fajlsistemu (start run cmd chkdsk /f ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Zivot je lep. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 drugi dan bozica = krkanje kod rodbine :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Na rodjendanu kod druga, napio sam se neka ionako idem prekosutra i necu ih videti mesec dana , ne zanima vas al ajde :) There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts