LESkOpoz Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 To mozemo da pitamo Leska :D haha, jedi govna Vico! :D @topic bio na tom rucku, kako mene to smara, neverovatno. Ne znam jos uvek sta cu za veceras, na kraju cu da ostanem i igram kanter, jebes mi sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Zasto na mobile skinu ne prikazuje avatare vec slike iz profila? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Pozdrav svim drugarima iz Bugarske, ruzne bugarke vas vole isto Emile gde si ti sada da mi prevodish! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 COKA CAR SIMEON Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 LEISURE CAR NEMACKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 o boze kako su ljudi odlepili ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Sad sam dosao iz bioskopa, fin je film ovaj montevideo. Sutra opet na posao, ovu nedelju se radi samo 2,5 dana, milina! Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Ne znam šta sve danas od junk food-a nisam pojeo :( Prvo napolitanke, ajd to đene-đene, onda index, pa onda big mac :( Mada, ako posmatramo kao doručak, ručak i večeru, nisam toliko "zgrešio". Onda sam u Flertu dobio neku do jaja lošu kafu, kad sam i ja to provalio a nisam neki kafopija da imam taj istančani "njuh". A kao Flert je poznato mesto za kafe. Ali sam zato video drugare i fino se proveo, ali ne toliko fino kao Leško, to je nekako jako teško postići :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Ja jedem koh. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 kinuo sam 4 puta za redom u roku od minut i po vas me pipo.... nadam se da se necu razboleti!!! nadam se da je samo iritacija... odo popit jos jedno pivo, prevencije radi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Kako mrzim sebe što pozajmljujem pare... I svaki put isto i svaki put svi imaju sve žešći i žešći razlog. Inače NG sam proveo bogovski u Subotici! Videli grad malo, išli u Code za reprizu i jeli otprilike najbolju burek u Srbiji!!! Bolju NG ne pamtim... @Pesma: Zato što nisi izgradio emotivnu vezu sa njom. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nisam mogao da spavam, probudio sam se prvo u 5, pa nešto kao zaspao do 6, i onda rekao, ovako ne vredi više, i ustadoh. Prazan grad, nigde nikog, poneki auto ali ništa specijalno, milina jedna. Samo da nije ovako vraški hladno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Da, i ja sam primetio...manje ljudi i kola nego vikendom...kad su ranijih godina spajali, ja dolazio redovno na posao, a sad kad se ne spaja, imam zarku zelju da sam kod kuce :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nikad ne znaš šta si imao dok to ne izgubiš! Ili tako neka možda prikladnija izreka u ovom trenutku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Da, nesto tipa, jeftina koka - corba za plot...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 dobro jutro svima bio mi popa da sveti vodicu i osveshta kucu pred bozhic, ish djavoli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 lud si ako stvarno mislis da ti je on oterao neke djavole. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 samo se ti sprdaj ali on je pravi vernik, krsti se i kad prodje busom pored bogoslovije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 posle mnogo truda, dobijem ono sto zelim, i sada mi je toliko svejedno...vrh Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Ostavio sam na lapu neshto da se skida nocas. Nashao se neko pametan ko je jutros ushao u sobu i zatvorio ga. ;/ Mrzi me josh da se dignem iz kreveta da pichkaram tog nekog... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 ubiću komšinicu koja živi iznad mene... neka mala seljančura iz KŠ-a koja živi kod tetke i plus iznajmljuje sobu nekoj dvojici debila totalnih koji su sinoć skakali u urlali do 3 :P ide mi se na klizanje.. jel ide neko ? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 ide stanko na klizanje skoro svaki dan, vidi s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 ubiću komšinicu koja živi iznad mene... neka mala seljančura iz KŠ-a koja živi kod tetke i plus iznajmljuje sobu nekoj dvojici debila totalnih koji su sinoć skakali u urlali do 3 :P ide mi se na klizanje.. jel ide neko ? možda je bio threesome, nemoj da si takva prema ljudima 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 ko je Stanko ? step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 e kul, on je na dve ulice od mene ... ;D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts