voodoo_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Imamo samo top secret xchat rur server, sry poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ne mogu brate. kad vas vidim tako da plačete zbog gluposti (a tek ćeš shvatiti kolika je glupost u pitanju) prosto izneverujem. kakav ego boost, ne tripuj. i ni na kraj pameti mi nije bilo da te vređam, nego sam ti žargonski rekao da si kukavica :D Ja ne znam tacno sta da ti odgovorim na ovo. Ako ti nikad nisi bio sjeban do jaja zbog ribe, nisam siguran da li da ti kazem "svaka cast, cvrst si do jaja" ili "e jebi ga, zao mi te je, tek te to ceka"!? U neku drugu ruku, ljudi su potpuno drugaciji, i neko nesto dozivljava tragicnije, jace, lepse, bolnije, kako god vec. To je njegov sistem, i on tako reaguje. On je sebi dozvolio da bude ranjiv, sad verovatno neko vreme nece, pa ko zna koja ce opet doci, pa ce opet spustiti gard i prepustiti se. I da, pricam i o sebi delimicno... Ne moraš ni ti da kukaš ko pičketina neka Sudeći po slikama koje si kačio, izgledaš dobro, nisi gluv, nijem i kljast, nemaš govornu manu pretpostavljam, izađi negde i nađi drugu ribu, verovatno možeš da biraš Gomila muškaraca je u znatno gorem položaju po tom pitanju, pa ne kuka ovo si, cini mi se, i meni rekao, i moram da ti kazem da ovo nema potpuno nikakve veze sa onim sto je Miksa ispricao. Nije u tome poenta, a mislim i da ti to znas. Inace, mene u poslednje vreme je nesto bas krenulo sa te strane. Nekako me boli paja za sve, opustio sam se, i ne mislim ni na sta. Sad je playing in the field varijanta, i uzivam (na neki nacin) pravo da vam kazem. A opet, bez razmisljanja bih sve te menjao za ono od ranije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) ovo si, cini mi se, i meni rekao, i moram da ti kazem da ovo nema potpuno nikakve veze sa onim sto je Miksa ispricao. Nije u tome poenta, a mislim i da ti to znas. Pa ima, jer kada ne bi uzimali zdravo za gotovo stanje stvari, koje inače uzimate zbog "sopstvenih okolnosti", onda bi mogli da sve to posmatrate trezvenije. Odnosno, zamisli da si npr ovaj lik. Tako da shape up & stfu! Edited December 15, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 (edited) ali ti govoris kako ce ti biti lakse da prebolis ribu i da predjes preko nekih svojih emotivnih problema, time sto ces shvatiti da si, sto se tice fizicke lepote, na nekom (visokom?) nivou? edit: naravno, kad kazem "ti", pricam generalno. :D Edited December 15, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ne brate, nego da si u poziciji da možeš da nađeš novu, bolju, sa kojom ćeš se ti igrati, a ne ona sa tobom aman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 vudu ne veruje u ljubav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 leško tebra, naravno da sam bio sjeban zbog ribe i sve je to normalno i treba da ide tim putem (ako se radi o dugoj i dobroj vezi) , ali u tom trenutku moraš da razmišljaš racionalno i da odlučiš jebeno da li si sa njom ili nisi. ako jesi onda jesi, ako nisi onda iskuliraš priču i nastavljaš dalje, a ovde se radi o tome da se stalno kuka na foru "ne mogu brate, slab sam na nju!1" i onda posle toga sledi "ok, rasčistio sam" i posle 5 dana vidiš post "lol zvala me i jebi ga, otišli smo da gledamo film i radili smo još milion drugih stvari i na kraju se kresnuli... desilo se jebi ga, herp šta da radim derp". ne ide to tako :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 gledam kera kako kunta i ne verujem da vec pola sata on trci naopacke u snu http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Septoplastika ftl. Sve me boli. Zivot mi je trenutno sranje! () Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 imao da ucim kao, i zaspao istog trenutka, ustao sad i shvatio da sam napravio sranje, gosh "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 šteta što nisam imao čime da slikam CAO MOI SUPER SU TI SLICKE!!! Heahe You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Pa ima, jer kada ne bi uzimali zdravo za gotovo stanje stvari, koje inače uzimate zbog "sopstvenih okolnosti", onda bi mogli da sve to posmatrate trezvenije. Odnosno, zamisli da si npr ovaj lik. Tako da shape up & stfu! al ladno si guglovao ugly people 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Crkli su mi brisachi na kolima opet Jebote konj pa da l' cu ja ikada imati NORMALAN auto Sad cu na slepo da idem do beograda, pa sta mi bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 NE DAJ SE COKO!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 HVALA PERO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Ja zaboravio da su korsu obili i ukrali radio, i sad nemam muziku da slušam dok vozim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 JAO JADAN! SAMO JEDAN RADIO, A DVA AUTOMOBILA, KAKO SAMO SAOSEĆAM SA TOBOM!!11 .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ništa od Blunta, mada, da voziš ko Draganče, za sedam minuta ti i nije potrebna muzika 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 a da oni tamo nisu piratizovali samo rejv majice, imao bi sada i za treći radio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Polomio mi neko retrovizor na parkingu sinoć... FML. Napokon pazario gume, treba da se cimam do majstora a tako me mrzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Hahahaha momci, carevi ste! :* nisam se nasmej'o ovako nekoliko dana već :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 ali ti govoris kako ce ti biti lakse da prebolis ribu i da predjes preko nekih svojih emotivnih problema, time sto ces shvatiti da si, sto se tice fizicke lepote, na nekom (visokom?) nivou? mladi, bezobrazni, bogati, besposleni, dokolicari i alkoholicari koji motike nisu videli, niti znaju sta znaci hleb mogu biti sjebani zbog ribe. mislim, neverovatno mi je da neko od <25 godine moze biti sjeban zbog ribe sa kojom je bio mesec-dva-pet-petnaest. riba ko riba, sve su iste, malo daje tebi, naisao bolji sad nekom drugom i tako dalje. jebes to. prevazidjite jebenu sujetu. inace, mislim da je ljubav sranje mislim da postoji naklonost prouzrokovana potrebama (u danasnje vreme vrlo cesto i materijalnim). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 u samom korenu nam se razlikuju stavovi, tako da ne vredi raspravljati. :) Opet sam zaspao jako kasno, ustao isto toliko kasno, ali dobro. Idem na faks, tamo ceo dan, a u nekoj pauzi izmedju predavanja cu morati da kucam rad. Bice ovo duuuug dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 mladi, bezobrazni, bogati, besposleni, dokolicari i alkoholicari koji motike nisu videli, niti znaju sta znaci hleb mogu biti sjebani zbog ribe. Kako su uopste sjebanost zbog ribe i zaposlenost povezani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 imas para da platis kurvu vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts