Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne mogu brate. kad vas vidim tako da plačete zbog gluposti (a tek ćeš shvatiti kolika je glupost u pitanju) prosto izneverujem.

kakav ego boost, ne tripuj.

i ni na kraj pameti mi nije bilo da te vređam, nego sam ti žargonski rekao da si kukavica :D

Ja ne znam tacno sta da ti odgovorim na ovo. Ako ti nikad nisi bio sjeban do jaja zbog ribe, nisam siguran da li da ti kazem "svaka cast, cvrst si do jaja" ili "e jebi ga, zao mi te je, tek te to ceka"!?

U neku drugu ruku, ljudi su potpuno drugaciji, i neko nesto dozivljava tragicnije, jace, lepse, bolnije, kako god vec. To je njegov sistem, i on tako reaguje. On je sebi dozvolio da bude ranjiv, sad verovatno neko vreme nece, pa ko zna koja ce opet doci, pa ce opet spustiti gard i prepustiti se.

I da, pricam i o sebi delimicno...

Ne moraš ni ti da kukaš ko pičketina neka

Sudeći po slikama koje si kačio, izgledaš dobro, nisi gluv, nijem i kljast, nemaš govornu manu pretpostavljam, izađi negde i nađi drugu ribu, verovatno možeš da biraš

Gomila muškaraca je u znatno gorem položaju po tom pitanju, pa ne kuka

ovo si, cini mi se, i meni rekao, i moram da ti kazem da ovo nema potpuno nikakve veze sa onim sto je Miksa ispricao. Nije u tome poenta, a mislim i da ti to znas.

Inace, mene u poslednje vreme je nesto bas krenulo sa te strane. Nekako me boli paja za sve, opustio sam se, i ne mislim ni na sta. Sad je playing in the field varijanta, i uzivam (na neki nacin) pravo da vam kazem. A opet, bez razmisljanja bih sve te menjao za ono od ranije...

2ch4bup.jpg

ovo si, cini mi se, i meni rekao, i moram da ti kazem da ovo nema potpuno nikakve veze sa onim sto je Miksa ispricao. Nije u tome poenta, a mislim i da ti to znas.

Pa ima, jer kada ne bi uzimali zdravo za gotovo stanje stvari, koje inače uzimate zbog "sopstvenih okolnosti", onda bi mogli da sve to posmatrate trezvenije. Odnosno, zamisli da si npr ovaj lik. Tako da shape up & stfu!

Edited by voodoo_

ali ti govoris kako ce ti biti lakse da prebolis ribu i da predjes preko nekih svojih emotivnih problema, time sto ces shvatiti da si, sto se tice fizicke lepote, na nekom (visokom?) nivou?

edit: naravno, kad kazem "ti", pricam generalno. :D

Edited by LESkOpoz

2ch4bup.jpg

leško tebra, naravno da sam bio sjeban zbog ribe i sve je to normalno i treba da ide tim putem (ako se radi o dugoj i dobroj vezi) , ali u tom trenutku moraš da razmišljaš racionalno i da odlučiš jebeno da li si sa njom ili nisi.

ako jesi onda jesi, ako nisi onda iskuliraš priču i nastavljaš dalje, a ovde se radi o tome da se stalno kuka na foru "ne mogu brate, slab sam na nju!1" i onda posle toga sledi "ok, rasčistio sam" i posle 5 dana vidiš post "lol zvala me i jebi ga, otišli smo da gledamo film i radili smo još milion drugih stvari i na kraju se kresnuli... desilo se jebi ga, herp šta da radim derp". ne ide to tako :)

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Pa ima, jer kada ne bi uzimali zdravo za gotovo stanje stvari, koje inače uzimate zbog "sopstvenih okolnosti", onda bi mogli da sve to posmatrate trezvenije. Odnosno, zamisli da si npr ovaj lik. Tako da shape up & stfu!

al ladno si guglovao ugly people [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

NE DAJ SE COKO!!!

ništa od Blunta, mada, da voziš ko Draganče, za sedam minuta ti i nije potrebna muzika :tf:

ali ti govoris kako ce ti biti lakse da prebolis ribu i da predjes preko nekih svojih emotivnih problema, time sto ces shvatiti da si, sto se tice fizicke lepote, na nekom (visokom?) nivou?

mladi, bezobrazni, bogati, besposleni, dokolicari i alkoholicari koji motike nisu videli, niti znaju sta znaci hleb mogu biti sjebani zbog ribe.

mislim, neverovatno mi je da neko od <25 godine moze biti sjeban zbog ribe sa kojom je bio mesec-dva-pet-petnaest. riba ko riba, sve su iste, malo daje tebi, naisao bolji sad nekom drugom i tako dalje. jebes to. prevazidjite jebenu sujetu.

inace, mislim da je ljubav sranje mislim da postoji naklonost prouzrokovana potrebama (u danasnje vreme vrlo cesto i materijalnim).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...