Jump to content

Sta ste novo otkrili od muzike

Recommended Posts

Ponovo otkrio Barking album od UW, nije me uopšte kupio kad je izašao, sad sam nešto odlepio koliko mi je dobar.

Kao neki UW za "starije" fazon čd

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Није ново откриће, али тек данас сам заправо први пут узео да чујем деби и једини албум од Chet Fakera, Built On Glass. Запањен сам чињеницом да је та музика поштована, као музика, и да важи за не знам шта, људи га миксују са Bonobo-ом, Jaar-ом, и све сам мислио мора да је кул, кад оно... Poor man's James Blake, музикалности нигде, без икаквог карактера, класично хипстерско прецењивање и продавање муда за бубреге. Знам да се овде хвали музика, али толико сам у неверици шта сам чуо, наспрам цене коју има на сцени, да сам морао да то исканалишем негде : ) Идем сада на тему нове музике да похвалим нешто!

• 2 weeks later...

otkrio sam ga na moru, na nekom grckom radiju su pustali One More Night i to solidno cesto, pa mi se bas dopalo. doduse, cuo sam samo 4-5 pesama sa novog albuma, pa ne znam kakve su mu ostale pesme/albumi. slusajuci njega, YT je takodje ubacio i Curtis Harding - Next Time u nekom trenutku, pa sam i to "otkrio". fino i lagano, muy bien!

inace, cuo sam pre neki dan da je jos neko iz zgrade slusao Kiwanuku, a i @rejvenu sve svidja, tako da mora da je dobar!

btw, @Corey, kida Wardruna o/

On 16.9.2016. at 10:11 AM, digrejzo said:

Inace, cuo sam pre neki dan da je jos neko iz zgrade slusao Kiwanuku, a i @rejvenu sve svidja, tako da mora da je dobar!

Odličan je, ja hteo da idem na koncert, mislim da je bio na Szigetu ove godine ili tako negde u regionu. 

Ja sam otkrio ovog momka - tek sad videh kako izgleda pa je možda bolje da ne gledate spot :)) U svakom slučaju kad sam čuo prvi put, mislio sam da peva neki crnja a ne beli dwarf :))

Nema baš puno materijala po netu ali može na YTu da se posluša desetak pesama.

• 2 months later...