gruja Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 necu da se upustam u raspravu :D ali cu samo reci da protein uopste nije stetan, ako se normalno pije naravno, cak se preporucuje i osobama koje ne treniraju, ima i u zdravoj hrani da se kupi ! kreatin je isto ok, samo treba unositi dosta vode ako se koristi i onda nece biti nikakvih problema, moze i on stalno da se pije, ali bolje je da se pravi pauza na 3 meseca, vise zbog napretka nego zbog zdavlja elem, imam problem, raste mi umnjak i izasao je skoro do pola...sestica mi je izvadjena prosle godine a i umnjak normalno raste tako da mi je zubar rekao da ne moram da operisem, jos tada... e sad, problem je sto me cini mi se desni oko umnjaka malo bole, nije to neki nepodnosljiv bol, cak se moze reci da nije uopste bol, moguce da sam i zakacio nekom hranom, ali interesuje me da li neko zna da li je to normalno (posto izlazi jebeni zub iz mesa) ili da odem kod zubara ( a mrzi me jako :D ) poz imam i ja identican problem,samo ja nisam vadio sestice,vec ko klinac cetvorke,a s vremena na vreme me malo prohekla bol tu i onda se non stop tripujem da mi nekako kachi umnjak desni... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sto ti toliko ucis jbt, pocela godina tek? Na kom si faxu? Pa obichno ne uchim mnogo, al' sad zivim u domu bez normalnog kompa/neta pa kad nemam shta da radim, onda uchim. Na RAF-u sam, predmeti u ovom semestru su mi jedan za drugim, tako da vec sutra zavrshavam sa vezbama iz jednog, a kolokvijum imam u ponedeljak. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Prokleti Fallout, to je sve sto cu reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Prokleti Mephisto, to je sve sto cu reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 national.geographic.nazi.supership.hdtv.xvid-momentum odoh da gledam. q noć. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 jel zna neko gde ima da se nadje ovakav duks, ili bar slican ? in b4 u mesari i ostalim sranjima :) dobar si decko i gotivim te stvarno ali takav dux imas kod nekoga ko je slep i ne gledam kakvu robu nabavlja :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 laku noc :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 @Koma ma opusteno, ali meni se svidja duks, ukusi su razliciti i pointless je raspravljati oko istih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Samo dva? djubrad! Inace dobro jutro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 jel zna neko gde ima da se nadje ovakav duks, ili bar slican ? in b4 u mesari i ostalim sranjima :) imas na buvljaku matori.... wb vikice, nedostajao si nam na ircu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 tja zivot je kratak da bi se gubilo vreme na glupe sitnice i male probleme... jebi se zivote ima da uzivam pa makar crko Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 aaa! aaaaaa! aaaaaaaaaaaaaa! http://www.product-reviews.net/2010/10/28/darth-vader-costume-auction-too-late-for-halloween/ You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 E ovo je forever alone, sinovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 cao cao! Idem da dam krv, posle na faks, pa uvece neki sastanak u Cigri. poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 national.geographic.nazi.supership.hdtv.xvid-momentum jel to o H44-class battleshipu od preko 130.000 tona i 20 incha topovima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 aaa! aaaaaa! aaaaaaaaaaaaaa! http://www.product-r...-for-halloween/ ja cekam kinesku repliku za 3000 dindzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 ne znam na koju foru, ali kad mi keva napravi neke sendvice, oni su 10x bolji nego kad ih sam napravim. Mislim, isti sastojci su u pitanju, pa kapiram da je to zbog nekog osecaja da dobijem sve tacni, a ja samo uzmem i jedem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 ali keva kad pravi detetu pravi iz ljubavi :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Padaju suze radosnice u sendvic, pa je ukusniji :o QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 hahaha ludace. Svako jutro se budim malko ranije da proverim fejs i rur, to mi daje nekako mentalnu stabilnost za taj radni dan. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 jel to samo ja primecujem ili apsolutno niko vise ne koristi nekadasnje urbane online izraze lol, omg , wtf sta god iz te serije . samo jer su prestali da budu zanimljivi ili jednostavno jer je provih novih fegova pocelo da koristi internet generalno pa nam je muka kada pogledamo fb i ostale vukalije koji su otkrili toplu vodu sta mislite sta je vise u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 ne znam , lol sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Staris. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 lol,rofl,omg su jos i normalni kad pogledas kakve ima gamadije po netu i tom cuvenom fejbuku gde ribe pisu: tjao bwe wojim was bwe mawena j33botxe mlogo sam wepa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 jel to samo ja primecujem ili apsolutno niko vise ne koristi nekadasnje urbane online izraze lol, omg , wtf sta god iz te serije . samo jer su prestali da budu zanimljivi ili jednostavno jer je provih novih fegova pocelo da koristi internet generalno pa nam je muka kada pogledamo fb i ostale vukalije koji su otkrili toplu vodu sta mislite sta je vise u pitanju Mislim da smo dovoljno vremena proveli na internetu da shvatimo da je mesanje srpskog jezika i tih izraza potpuno idiotski... A i sto ti kazes, i deca od 10 godina to koriste, iako ne znaju sta znaci, pa mi kao "pametniji" izbegavamo da budemo poistovecivani sa tom "nezrelom" masom, ako smo mi uopste zreli. Ipak, "trolololololo" ce uvek biti u mom srcu! haha Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts