Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

necu da se upustam u raspravu :D

ali cu samo reci da protein uopste nije stetan, ako se normalno pije naravno, cak se preporucuje i osobama koje ne treniraju, ima i u zdravoj hrani da se kupi !

kreatin je isto ok, samo treba unositi dosta vode ako se koristi i onda nece biti nikakvih problema, moze i on stalno da se pije, ali bolje je da se pravi pauza na 3 meseca, vise zbog napretka nego zbog zdavlja

elem, imam problem, raste mi umnjak i izasao je skoro do pola...sestica mi je izvadjena prosle godine a i umnjak normalno raste tako da mi je zubar rekao da ne moram da operisem, jos tada... e sad, problem je sto me cini mi se desni oko umnjaka malo bole, nije to neki nepodnosljiv bol, cak se moze reci da nije uopste bol, moguce da sam i zakacio nekom hranom, ali interesuje me da li neko zna da li je to normalno (posto izlazi jebeni zub iz mesa) ili da odem kod zubara ( a mrzi me jako :D )

poz

imam i ja identican problem,samo ja nisam vadio sestice,vec ko klinac cetvorke,a s vremena na vreme me malo prohekla bol tu i onda se non stop tripujem da mi nekako kachi umnjak desni...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sto ti toliko ucis jbt, pocela godina tek? Na kom si faxu?

Pa obichno ne uchim mnogo, al' sad zivim u domu bez normalnog kompa/neta pa kad nemam shta da radim, onda uchim. Na RAF-u sam, predmeti u ovom semestru su mi jedan za drugim, tako da vec sutra zavrshavam sa vezbama iz jednog, a kolokvijum imam u ponedeljak.

.

jel to samo ja primecujem ili apsolutno niko vise ne koristi nekadasnje urbane online izraze lol, omg , wtf sta god iz te serije . samo jer su prestali da budu zanimljivi ili jednostavno jer je provih novih fegova pocelo da koristi internet generalno pa nam je muka kada pogledamo fb i ostale vukalije koji su otkrili toplu vodu

sta mislite sta je vise u pitanju

jel to samo ja primecujem ili apsolutno niko vise ne koristi nekadasnje urbane online izraze lol, omg , wtf sta god iz te serije . samo jer su prestali da budu zanimljivi ili jednostavno jer je provih novih fegova pocelo da koristi internet generalno pa nam je muka kada pogledamo fb i ostale vukalije koji su otkrili toplu vodu

sta mislite sta je vise u pitanju

Mislim da smo dovoljno vremena proveli na internetu da shvatimo da je mesanje srpskog jezika i tih izraza potpuno idiotski... A i sto ti kazes, i deca od 10 godina to koriste, iako ne znaju sta znaci, pa mi kao "pametniji" izbegavamo da budemo poistovecivani sa tom "nezrelom" masom, ako smo mi uopste zreli.

Ipak, "trolololololo" ce uvek biti u mom srcu! haha

Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...