Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

...

:D

koliko je ovaj dule carina koga savrseno razumem :D

Na stranu cece kao persone, njena svaka pesma je jebeni ''za sva vremena'' ako se pogleda bilo koja danasnja pevaljka narodne muzike(naglasak na narodne muzike, urbana rur publiko)

tipa ovo je evergrin sa prekaljenim liriksima, nek ga sisa svaki hejter koji misli drugacije :D

http://www.youtube.com/watch?v=m2fbS3r3nkU

A ovo je npr jebani treš&šit za jednu sezonu, da se masa pozera napali :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uh, bilo bas dobro sinoc.

Bili na Gaucosima, stvarno je bre odlicno mesto, samo sto je skupo do jaja (domace pivo 270din). Inace, djuskao celo vece, mnogo je dobra muzika, tako da to ipak vadi sve. I jos sam smarao (mada sam bio skroz kulturan) neku tamo konobaricu, mega je slatka. :D

2ch4bup.jpg

Braco koji vrhunski provod juce u Novom Sadu, do 4 ujutro. Znaci odavno se u nedelju ujutro nisam probudio sa glavoboljom, ukocenosti, i blagom dezjorijentisanoscu, koji provod, koji provod.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Super muzika je u Gauchosima, ali cene su im u picku materinu skupe... I mahom matorija ekipa, pa ko voli nek izvoli. Ja bio kod ortaka, igrali onaj drinking rulet ili kako vec se to zove, pa u nekom govnjivom klubu na Dorcolu, SKD, pa posle na Hon. Realno trebalo je da ostanemo da pijemo, pijani Hon je sjajan recept da sjebete sebi KD i PSR. :D

@Vitjo

A sto tako rano lezes i ustajes? I vikendom?

Navikne se organizam od radne nedelje, Sini

desava se i meni da vikendom legnem kasnije 3-4 izjutra pa se budim rano kao da je radni dan, radi 'bioloski sat'

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

Navikne se organizam od radne nedelje, Sini

desava se i meni da vikendom legnem kasnije 3-4 izjutra pa se budim rano kao da je radni dan, radi 'bioloski sat'

Pa radim i ja standardno od 9-5, ali vikendom zaglavljujem koliko mogu. :D Spavao ko car sinoc od 4 do podneva. :D

UAU trazim posao

Nemoj to raditi preko infostuda, ako si planirao.

Edited by Sinistral

Super muzika je u Gauchosima, ali cene su im u picku materinu skupe... I mahom matorija ekipa, pa ko voli nek izvoli. Ja bio kod ortaka, igrali onaj drinking rulet ili kako vec se to zove, pa u nekom govnjivom klubu na Dorcolu, SKD, pa posle na Hon. Realno trebalo je da ostanemo da pijemo, pijani Hon je sjajan recept da sjebete sebi KD i PSR. :D

@Vitjo

A sto tako rano lezes i ustajes? I vikendom?

Аko je ŠKD klub, Dule nije alkos :)

inače su meni Gaučosti težak tshi, bio sam par puta, smara me ta matorija ekipa i sl

i što da ne traži posao preko infostuda? Na svaki konkurs koji sam se javio (tri komada) sam imao sasvim normalne odgovore i odlazio na razgovore, a i sadašnji posao sam dobio preko infostuda

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

inače su meni Gaučosti težak tshi, bio sam par puta, smara me ta matorija ekipa i sl

pa nije matorija ekipa, nekako je mesano skroz. Tamo po onim separejima ima tih matoraca, ali oni tamo bleje, pa i nemam neki kontakt sa njima. Dok tu ispred benda uvek budu mladi, djuskaju, luduju... :)

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...