Dule_smor Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 samo mojne da preterujete sa proteinima i kreatinom, odose bubrezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 <random fora o rakiji, jetri, bilirubinu i ostalom> You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 igordrug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ahaha stigo mi whey, i sad me ocekuje svakodnevno raspravljanje sa kevom i gundjanje kako ce da mi ode jetra... oh lord A što s' ti uopšte govorio kevi da si kupio whey? Neki burazov ortak je narast'o ko terminator od hemadže, a ovi njegovi nisu ni znali, jer su mu zvanično zabranili da pije bilo šta ako već ide u teretanu. Ovo naravno ne znači da podržavam rokanje hemijom (osim wheya, jer toliko proteina koji ti trebaju ako vežbaš ovako regularno možeš da jedeš jedino ako živiš na selu), nego bre šta se koji kurac za sve ispovedate roditeljima, ko je ikad video da su roditelji razumeli svoju decu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Slušam muziku, jedem slane pohovane palačinke i radim vandredni inventar o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Slušam muziku, jedem slane pohovane palačinke i radim vandredni inventar o/ :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 @vudu a jbga, narucujem pa mora gajbi da stigne i neko da plati posto sam na faksu, a i gde da sakrijem onoliki balon, sta je vec, a da ne vidi niko :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 You so get me :( "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sisice, vezbajte na suvo k'o pravi mushkarci! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 samo mojne da preterujete sa proteinima i kreatinom, odose bubrezi! ma jok, to te je neko gadno slagao, to je inače zdravo, samo šibajte rođaci 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 VDSL is offered in urban areas by Romtelecom at speeds of 20:4 Mbit/s or 30:6 Mbit/s downstream:upstream for €5.5 per month, and €7.5 per month respectively (VAT included). Upucaću se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 necu da se upustam u raspravu :D ali cu samo reci da protein uopste nije stetan, ako se normalno pije naravno, cak se preporucuje i osobama koje ne treniraju, ima i u zdravoj hrani da se kupi ! kreatin je isto ok, samo treba unositi dosta vode ako se koristi i onda nece biti nikakvih problema, moze i on stalno da se pije, ali bolje je da se pravi pauza na 3 meseca, vise zbog napretka nego zbog zdavlja elem, imam problem, raste mi umnjak i izasao je skoro do pola...sestica mi je izvadjena prosle godine a i umnjak normalno raste tako da mi je zubar rekao da ne moram da operisem, jos tada... e sad, problem je sto me cini mi se desni oko umnjaka malo bole, nije to neki nepodnosljiv bol, cak se moze reci da nije uopste bol, moguce da sam i zakacio nekom hranom, ali interesuje me da li neko zna da li je to normalno (posto izlazi jebeni zub iz mesa) ili da odem kod zubara ( a mrzi me jako :D ) poz Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 nisu ti zubi izrasli, a vec si doktor za suplemente o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Ali kad god slusam bilo sta o "hemudzi" svako misli da bas ON najbolje zna. :D KAAAAAAAAALIIIIIIIIII! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 treba biti umeren :) mislim svi znamo da su vitamini zdravi :) ali eto opet postoji hipervitaminoza :)e da sreo sam voodoo-a :) ako se ikada prehladite ne primajte savete od njega u vezi ozdravljenja :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 hahahah The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Kuca poso zivot nemam. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 pa ti blago meni daj otkaz The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 nego bre šta se koji kurac za sve ispovedate roditeljima, ko je ikad video da su roditelji razumeli svoju decu. ovo je toliko lucidno da je zajebalo većinu kilijevih postova. bravo, vudu! umnjaci blabla mene ništa nije bolelo dok su mi rasli umnjaci, nisam čak ni izvalio da rastu dok ih nisam video u ogledalu :D verovatno imaš neku sitnu upalu, zabola se hrana u štek koji je nastao usled rasta blabla. idi kod zubara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Mislim da sam video danas Docu(ili nekog drugog forumasa)u Bg-u kod one kao autobuske :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Danas na faksu bilo skroz kul, zanimljive stvari se ucile. Sad moram do 12 da napisem neki manji rad, a mrziiiiii me uzasno, jer moram da citam neke glupave tekstove za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 kuca, kafana, tesko je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Ponestalo mi materijala za uchenje. AMAGAD! :O . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sto ti toliko ucis jbt, pocela godina tek? Na kom si faxu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 jel zna neko gde ima da se nadje ovakav duks, ili bar slican ? in b4 u mesari i ostalim sranjima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts