Sa1Nt Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 i ja bogami prespavah.. @dulio, smorio si sa tim "najgejiji" u svakom postu celavi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Mene provozao po sobi sinoc,beshe dobro :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 jebo vas zemljotres, bez 6.5 po rihteru ne racunam zemljotres... al ono, sto ste se istripovali, blizi nam se 2012. bice sve jaci i jaci, dule opusti se, docekaces i ti da osetis da ljulja! :) A gde je epicentar? NA SEVERU MATOREEEEEEEEEEEEEEEEEEE e, da, laki, svrati ponekad do sportskog dela foruma, moderatori ne rade svoj posao, pa reko ovako javno da ti skrenem paznju, da ne bude da sam cinkara!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 dobro jutro! fino sam se naspavao.. četvrtak i petak raspust.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Nikakav zemljotres nisam osetio, da mi ne rekoše jutros ne bih ni izvalio, gradnja s kraja osamdesetih i početka devedesetih ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jedino što mi je ostalo da položim i da nađem valjan posao i da nema više za šta da me familija smara (ako se to ikada uopšte ostvari)... Je l' i dalje ovo polaganje ide po starom režimu (valjda do kraja godine je tako) ili ne. Je l' zna neko? "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 gradnja 2005-e ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Valjan posao sa Singidunumom? Eto nam još jednog menadžera da vuče konce ljudima koji zapravo nešto rade.Ako ti nekad zakukaju što nemaju za leba, slobodno im preporuči kolače matoreee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Čemu tolika averzija prema fakultetu? Profesori kod kojih polažeš valjda trebaju da budu neko merilo kvaliteta faksa, a ne puko ime matoreee. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Ok, šta ti konkretno i produktivno umeš da radiš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Ama baš ništa jer sam bio na Singidunumu. :D LOL Šta me ti pitaš... Ja mogu da ti stavim spisak šta sam sve uspešno položio, a šta sve umem konkretno i produktivno da radim to uopšte ne mora da ima veze sa faksom. Moja rođena šveca je završila pravni sa prosekom 8 i nešto pa nije znala da napiše tužbu dok nije 2 godine radila kao asistent po sudu i ostalim advokatskim kancelarijama. "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Pa šta si ga koji kurac završavao onda? Ah znam, zato što je to ustanova napravljena da bi se legalizovala kupovina diploma, pošto sa istom količinom truda nema teorije da završiš bilo kakav pravi faks. Ali dobro, nisu poslodavci veverice i znaće sa kim imaju posla kad im dođeš sa tom diplomom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) 2007. kad sam ja trebao da upišem faks tj. konkretno kada sam trebao da upišem FPN i nešto što je vezano za diplomatiju i medije, tad su pretili FPN-u da će da ga raspuste. Nije se skoro do marta znalo šta će biti sa faksom i onda sam kao alternativu upisao FMK (Singidunum) tj. kao jedini faks u Srbiji na kom izučavaš medije, marketing, probleme XXI veka itd. Svideli su mi se predmeti + sam proverio profesore i tako se to desilo. A ne zato što sam bio kao nešto retardiran da upištem državni. Jednostavno to me je konkretno zanimalo. A ova tvoja izjava "kupovina diploma" itd. jeste tačna kao i za sve manje-više priv. fakseve. Lesko i elle) su tu da potvrde. Ti na Singiju možeš opušteno da dobiješ diplomu ako redovno samo dolaziš na faks ili ako imaš sve šestice-sedmice, ali ako hoćeš nešto više moraćeš bogami da se potrudiš. A ja ne znam koja jača firma će da zaposli nekog (bez veze) sa nekim prosekom 6.5 sa priv. faksa. edit: typos Edited November 3, 2010 by Vladica^.^ "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Nikakav zemljotres nisam osetio, da mi ne rekoše jutros ne bih ni izvalio, gradnja s kraja osamdesetih i početka devedesetih ftw. to što se zgrada ne ljulja za vreme zemljotresa je znak loše, a ne dobre gradnje. al ljuljala se, ne brini, nego si prespavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Ako ti nekad zakukaju što nemaju za leba, slobodno im preporuči kolače matoreee. ovo je izvala koje beše "dame" ? : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Pa Marije Antoanete, in b4 "u nju svako mete" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 marije antoanete inače, ja sam noćas spavao, i stigao sam da sanjam neki mega razorni zemljotres pre nego što sam se probudio i shvatio da se trese u rl-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Dobro jutro, prespavao sam zemljotres :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Ja u radionici, upravo vadim drugu turu testa i pricam sa caletom o tome kako ce da radimo sad za ovaj mini raspust kad ono krece da drma. A radionica u podrumu, sta tu ima da drma toliko!?! On, sirotan preziveo Skoplje '63 pa ga strah, prvi bezi napolje i dere se na sestru i majku koje su isto skocile jer su ipak na spratu gore da silaze i kako se bandere tresu. Ja se smejem kao blesav jer je vec proslo, jeste da se bandere tresu ali to jedna drugu cimaju sad zbog kablova. Ali bas se drmalo, nije da nije. Popadale neke stvari u potkrovlju, diskovi i slike ali nista nije puklo. Struje nije imalo po centru, meni nesto slabija bila ali ispeklo se sve na vreme. I razmisljamo mi, jak zemljotres mora da je blizu. Posle nam dolazi radnica i kaze da je drmalo Kraljevo, 5.3 . Dvoje mrtvih i ima dosta stete. I sta je meni prvo palo na pamet? Ajde da napravim F11 foru sa slikom Kraljeva na RuR-u kad zavrsim posao. Lose uticete na mene, bio sam humaniji raniji. :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 @ zemljotres - Kod mene se ljuljalo solidno. Probudio sam se na samom početku, i kao ok, i onda je krenulo jače i popadale mi neke stvari po sobi (mahom garderoba). A kuče počelo da laje tek na pola zemljotresa, ja u fazonu "pa čemu mi ti služiš kad već svi znamo da je zemljotres?" :) Jutros sam se čuo sa babom koja je tri ulice dalje u zgradi na prvom spratu, kaže tu se baš čulo, drmali se ormari i tako to. Sve u svemu, nije najjači zemljotres koji je bio, ali nije bio ni mali. I kad je poč'o bacim ja pogled kroz prozor koji gleda na ona tri visoka solitera crvena na krstu, gori tek poneko svetlo, i kroz 30 sekundi gori 80% svetala u sva tri solitera :)) @ faks - Obojica ste genijalni. Kao da poslodavci ne zapošljavaju ljude preko veze, kao da im često nije važnije iskustvo nego faks i kao da na državnim fakultetima nema prolaska na vezu. Evo iz glave znam trojicu forumaša koji su završili ili završavaju državne fakultete na vezu, pa nisam siguran da će biti spremniji za posao nego ovaj što je završio privatni faks. Naravno da ima i dalje ovih koji odbiju svakog kandidata koji je završio privatni faks, ali iskren da budem mislim da je to sve više i više propust poslodavaca nego neki prirodni filter koji je možda i bio do pre 5-6 godina. @ mendži - na šta misliš? u vezi sportskog dela foruma? Ajde da napravim F11 foru sa slikom Kraljeva na RuR-u kad zavrsim posao. Lose uticete na mene, bio sam humaniji raniji. :) hahahaha ... mada, sad će motivacione slike te tematike, pa će neo imati prilike da iskaže svoje nezadovoljstvo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jebo ga vudu sto si nadrndan tolko? :) Isto i tebi moze neko da kenja kako si pizda jer si napustio pravi faks da bi isao na visu. Inace, mnogo vise od zemljotresa me je mucio komarac koji me je unistavao nocas, kao i ekstremni umor i bolovi od ekstremne posete bazenu. Jos mi se tresu ruke :) Inace, razvalio prvu cisko specijalizaciju. Sad mogu jos vise da kukam kako bi preko ziveo kao kublaj-kan You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jebo ga vudu sto si nadrndan tolko? :) Isto i tebi moze neko da kenja kako si pizda jer si napustio pravi faks da bi isao na visu. Al nju ću barem završiti, umesto da studiram do tridesete i onda budem tridesetogodišnjak sa srednjom školom. Takođe, posle više mogu da završim master akademskih na FON-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jebo ga vudu sto si nadrndan tolko? :) Isto i tebi moze neko da kenja kako si pizda jer si napustio pravi faks da bi isao na visu. Inace, mnogo vise od zemljotresa me je mucio komarac koji me je unistavao nocas, kao i ekstremni umor i bolovi od ekstremne posete bazenu. Jos mi se tresu ruke :) Inace, razvalio prvu cisko specijalizaciju. Sad mogu jos vise da kukam kako bi preko ziveo kao kublaj-kan opa matora, pao CCNA 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 to za profesore - na privatnim pravnim predaju neki od vrhunskih profana, ali kriterijumi su im smešni. tako da taj argument i nije validan. ti sigurno možeš na priv. fakultetu da dobiješ neko solidno znanje ako se iscimaš, ali ako si hteo da se cimaš upisao bi normalan. 95 ljudi je tamo otišlo po diplomu, jer su lenji/nesposobni za državni a to za tužbu i pravni - potpuno si u pravu, previše se forsira teorija a premalo praksa, ali praksu ćeš dobiti iovako i onako. neko sa pravnog će naučiti da napiše tužbu za mesec dana u sudu/kod advokata. neko sa privatnog nikada neće popuniti rupe koje mu fale (a koje su ogromne, pričao sam sa likom sa uniona, nisam verovao šta lik ne zna, bukvalno stvari koje bi malo bolje obrazovan čovek van struke bi trebalo da zna), iako će verovatno odmah moći da nakuca neki podnesak jebiga, ima nas nesposobnih i lenjih, šta da se radi :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 neko sa privatnog nikada neće popuniti rupe koje mu fale (a koje su ogromne, pričao sam sa likom sa uniona, nisam verovao šta lik ne zna, bukvalno stvari koje bi malo bolje obrazovan čovek van struke bi trebalo da zna), iako će verovatno odmah moći da nakuca neki podnesak ali možda on samo ima rupe u mozgu :) u smislu nije baš najpametniji, a ne nužno to što je sa uniona, posebno ako bi malo bolje obrazovan čovek van struke nešto trebalo da zna? Znam da je nemoguće, ali bi trebalo naći dve najsličnije osobe koje su završile recimo baš pravo na privatnom i državnom, pa ih uporediti. lepo vreme napolju, do kraja nedelje će biti tako, baš fino :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts