f4ts0 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 vas nisam upoznao, ali ne sumnjam da ste carevi. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Reki "polažem operativne sisteme u oktobru 2 a ne znam šta su threadovi" Rekijanović le tru Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Konto kanterasha, povremeno udjem na CS podforum kad je neki veliki turnir i predjem preko nekog topica. Bude me blam shta chitam i shta ljudi pishu. Veca koncentracija gluposti nema ni na jednom podforumu, znam, svratim svuda po malo. Ima tu ljudi koji pishu normalno i ozbiljnu, al' jako jako malo, jedno 80% su po meni totalni retardi. Jbg, ne volim glupe ljude, sa takvim ljudima ja nemam nijednu zajednichku tachku i hejtujem ih i irl. WOW podforum, zbog kog sam i doshao na RUR, u svojim najgorim danima Marlene npr. nije bio ni blizu jednog CS turnirskog topica. Ovo stoji, ja realno kad god udjem na temu o turniru, polovina poruka je "gl" a druga polovina "jebacemo vas, namazite se". Ljudi ne znaju sta da pisu pa pisu nesto cisto da bi bili vidjeni. Opet i na WoW forumu ima dosta proseravanja, ali drugaciji je mentalitet ljudi. Dobro, Marlena je bio poseban slucaj, dodje mrtav pijan 1. januara i kaze liku s kojim se svadjao "e jebem ti sve zivo, pusi !@#$%, banujte me lol" jer nije drugacije znao da odgovori kao i inace na hejt drugih (opravdan hejt). Naravno, Lesko, kad neko tako kaze, on ne imenuje ljude, to je druga stvar, svi znamo da si ti skroz kul, opusten decko koji ne lupa gorenavedene gluposti, kao i mnogi koji redovno pisu i na drugim delovima foruma vec duze vreme. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Dobro, Marlena je bio poseban slucaj, dodje mrtav pijan 1. januara Koji nolajfer LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ljudi pomagajte,moram da je vratim don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Posalji joj porkuku, "Nedosajes mi kao vid slepom coveku." Sigurno ce da te zove,ali sigurno! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 misli ce da je zajebavam ...kupicu joj radkapne nove ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ili jos bole, nepotpun sam bez tebe ko hitler bez brkova. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 BOG! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Zna niki kako se zavodi :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 How much wood could a woodchuck chuck if a wouldchuck could chuck wood? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ZEMLJOOOOTREEESSSS!!!! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 da da Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 jebo mamu nije bas bio slab ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ZEMLJOTRES!!!! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Do jaja je bio jbt... kako sam se istrpovao da sam sam pomerio stolicu,pogledam zavese mi lete po sobi,reko NE,nisam ja :D sjajno :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 lol da :( upravo sam hteo da napisem, lezim i gledam dextera i cimne se krevet jedno 5cm sigurno D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 haha jest Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 realno ovo uopshte nije bilo naivno, bash me zanima kolko ce stepeni da bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jebo ga bog, fakin zemljotres. Sto kazete, ovaj je bas drmao. WTF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 prvi zemljotres koji sam osetio jebote, nije bio slab cini mi se, staklo iznad vrata do mene naprslo poprilicno, samo sam cekao da ljosne dole, srecom nije "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 I potrajao je bogami... :D jbt zapravo sam prvi put bio budan tokom zemljotresa ove jachine... fino iskustvo :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Meni na 7. spratu su popadale 2 slike... LOL! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Trip! :( i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 E dobar zemljotres bio sad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts