rip_n0th1n9 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) SAmo je problem sto sochska ocaj igra sa tinkerom u poredjenju sa ostalim prooooovima Lik je veoma dobro odigrao, timski u skladu sa svim. Naravno niko ne moze perfect da odigra, a i naravno mouz je znao kako ce ga igrati nije imao puno prostora a i tu je furion isto global heroj i njemu treba mesta za farm, naravno storm cim se pojavi tinker na mapi skace na njega. Edited June 11, 2012 by rip_n0th1n9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Jel se desava jos nekom da heroj ignorise komande? Vec dva dana za redom mi se desava da u odredjenim partijama heroj jednostavno nece da odradi zadatu komandu, tipa posaljem ga kod kule, on stane nakon dva koraka, ili ocu da uradim omnislash, on se zaleti ka heroju, i stane posle dve sekunde, i tako tokom cele partije, i potpuno nepredvidivo, ne znam ni sta da ocekujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 alt+shift pritisnes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Bas cu da probam, cim krene opet da zeza. Al cek, sta tacno radi ta komanda? Posto je meni ovaj bug jako cudan, nije to kompletna odsutnost komande , vec povremena, cas radi, cas ne radi, kao da je neki kontakt u pitanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Shift ti daje waypointove heroju. A hoce nekad da se zatupi ako drzis shift za kucanje velikih slova. Samo pritisnes shift da se "odbaguje". Edited June 11, 2012 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Jok, probao i nista, moracu da provalim u cemu je problem... Edit: Takodje, recimo dok sam mrtav, ili dok je pauzirana igra, ponekad mi iskoci cant do that while blabla, kao da sam uradio nesto a nisam. skroz sam zbunjen :/ Edited June 11, 2012 by Grgile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 alt kad drzis i pritisnes shift promeni se jezik na tastaturi. ja to uradim i odbaguje mi se, a dotle heroj ide ko muva bez glave. probaj i da se tabujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Sve sam probao, i nista, kao da mi neko pritiska hold dok ja targetujem po mapi, ko kad se dvojica igraju sa leaverima u doti 1 pa ide napred nazad... mozda je virus, probacu komp da skeniram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 glupa stvar, tipa caps lock da ti nije uključen? ili se malo tastatura izvukla iz konektora na kućištu ... mada ako je samo u doti onda ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Caps mi nije ukljucen, ali ono sto sam recimo primetio, nevezano za dotu, backspace i space nece da rade na jedan klik, vec moram sto puta da kliknem, a to pre nije bio slucaj... I da, dzek je lepo ulegnut u komp, tako da to ne bi trebalo da bude problem... Edited June 11, 2012 by Grgile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 a tastatura nije na baterije, ajd' i to da pitam? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Nije, nije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Mortred pubstomp INC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Sad rizikujem gnev pro gejmera, ali ja nisam ni izvalio da su je ubacili? A bogami i ovaj gyrocopter sad vidim da stoji u wikiju, ali ne'am pojma da je ubačen. I plus deluje interesantno kao heroj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Desava mi se bug da mi item ostane kao selektovan i onda ne mogu da klikcem po inventaru niti da da koristim levi klik, jel zna neko sto se ovo desava i kako se resava sem restartom dote? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Desava mi se bug da mi item ostane kao selektovan i onda ne mogu da klikcem po inventaru niti da da koristim levi klik, jel zna neko sto se ovo desava i kako se resava sem restartom dote? to se desava i meni...mislim da nisam mogao ni spelove da castujem, a pazi resava se...RESTARTOM DOTE :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 A sad sto se tice Lycana. Lycan je heroj koji u vise od 90% partija ne vidi pick fazu i to nije slucajno. Prelako i prebrzo farmuje sumu. Jedina mudrost je da izbegnes urse na manjim lvlima. Kad kazem prebrzo, znaci da u sumi isfarmuje tu negde kao heroj na strani, a pritom pusti autoattack i ne razmislja, dok se na strani moras cimati oko svakog kripa i trebaju ti 1-2 suporta da te brane. Neki timovi ga opet puste na stranu da ide, jer ni to cak nije lose. Ubije sam Rosana i to negde oko 10og lvl-a. Dobar je za push (howl i vukovi). Dobar je za gank vec od lvl6 (kazem "vec" jer je to carry heroj, mnogi ni ne mogu da genkuju). Ima dosta hp-a, treca mu daje as i dmg, howl isto 20/30/40/50 jos dodatnog dmg-a. Sa ultijem dobije max ms, da je imun na slow, crit 30% 1.7 sto je dodatnog dmg-a, 100/200/300 hp-a za lvl 1/2/3 ultija, dva dodatna armora i 1800/1800 sight range. Dakle dobar za early, mid, late game, dobar za push, gank, farm, jednom recju za sve. Pa pazi samo izbor itema - vladimir, nekrosi, kurias. U fazonu meni nista ni ne treba, napravicu aure za tim, da njih pojacam. Eventualno bkb, mada vidim da ljudi to sve manje prave, jer ko god i da pusti protivniku Lycana ice na to da ga resi enigmom ili reksarom, gde bkb ne pomaze. S' obzirom na sve ovo, heroju jedino sto nedostaje je jedan ogroman nerf. A ti izjavis da mu, na sve ovo gore navedeno, fali jos i stan, i suspendujes coveka jer je rekao da je to glupost i valjda zbog toga sto nije obrazlozio. Evo ja cu da promenim termin "glupost" u "nepromisljenost", da te ne bih slucajno uvredio, a obrazlozenje je gore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Pošto si iskoristio priliku da napišeš ok post, onda sam ti samo obrisao ovaj deo koji se tiče tvog drugara za kojeg sam rekao da nećemo više da o tome pišemo, da ne bih morao da i tebe suspendujem, kao što sam rekao da ću. A jasno je da ne vidiš šta je on uradio, pošto su ti postovi obrisani. Hvala za pojašnjenje oko Lajkana i to je sve ok, i o tome smo i govorili, a ono što ja nisam napisao jeste da heroju fali stan na globalnom nivou i za sve (i pišem valveu mail) već da meni lično kod njega fali stan jer ja nisam pro dota gamer i takav heroj mi ne odgovara jednostavno jer nema nešto tako. Da sam pro onda bih sabijao Lajkanom i pisao kako je super heroj i to je sve u redu. Ali pošto je ovo forum za diskusije, svako iznosi svoje mišljenje, zezamo se, družimo, a nismo (makar dobar deo nas) profi gejmeri, onda dozvoljavamo sebi za pravo i da "lupamo" oko heroja i pričamo o njima sada a ne 2005 jer smo verovatno svi morali igrati dotu od početka i bez prestanka. I još jednom da ti kažem nemoj bolje da se baviš pričom svog drugara jer ću te suspendovati, a lepo si sam napisao "valjda", nego ako hoćeš moj predlog, učestvuj u diskusiji u skladu sa imenom podforuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Лаки, не може сваки херој да буде на исту фору и да има исте магије (стан). Игрица би онда изгубила суштину и била би једнолика, што доприноси смарању у току играња. Без обзира да ли си ти профи или непрофи гејмер, мораш да схватиш да оно што теби не одговора мораш или да игноришеш (бтк, ниси профи гејмер и не треба да знаш сваког хероја да играш), или да једноставно научиш. Пошто се ја мало озбиљније бавим Дотом, морао сам да научим Lone Druid-а да играм, иако ми херој жешће смарање. Али јеби га, шта је ту је. То је суштина. Није добар играч онај који само зна керија да игра, него све (LightOfHeaven убица нпр.). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Skroz si u pravu, ali Laki je samo rekao kako mu je to smor i nastavio dalje, nije napravio peticiju ''hocemo stan za lycana'', a ovaj je uleteo u fazonu ''povraca mi se koliko serete''. Edit: Gledam po ovom dota2dev forumu na technical supportu, ogroman broj ljudi se zali na bezbroj bagova, i skoro svaki response je ''restartujte igru lol'', pa jebem ti ja to igranje, mislim da cu da iskuliram malo sa igranjem dok ne srede neke stvari, skroz poludim kad krenu bagovi da smaraju... Edited June 12, 2012 by Grgile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Лаки, не може сваки херој да буде на исту фору и да има исте магије (стан). Игрица би онда изгубила суштину и била би једнолика, што доприноси смарању у току играња. Без обзира да ли си ти профи или непрофи гејмер, мораш да схватиш да оно што теби не одговора мораш или да игноришеш (бтк, ниси профи гејмер и не треба да знаш сваког хероја да играш), или да једноставно научиш. Пошто се ја мало озбиљније бавим Дотом, морао сам да научим Lone Druid-а да играм, иако ми херој жешће смарање. Али јеби га, шта је ту је. То је суштина. Није добар играч онај који само зна керија да игра, него све (LightOfHeaven убица нпр.). Sve se apsolutno slažem sa tobom skroz si u pravu i ja ni nisam mislio da mu treba stan, ja znam da se to neće desiti, samo govorim šta meni tu ne odgovara baš u priči sa njim, tako da, razumemo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 http://www.own3d.tv/FnaticTV/live/305227 ako vas zanima, fnatic RaidCall dota2 cup je u toku :) luminuos casting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 http://fnatic.com/news/9869/live-raidcall-dota-2-cup-3-ttb-vs-infs.html ide semi-finals pa finals odmah posle :) enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ako neko slucajno otvara one chestove,imam ih lom,mozemo da trejdujemo,par chestova,tipa 3 za neki item... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Kontam da se slabo otvaraju cestovi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts