Sunshine. Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 jel normalno da mace spava po ceo!!! dan,bukvalno samo ustane da vrsi nuzdu,jede,malo proseta po stanu i spava spava spava spava ? Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 jel normalno da mace spava po ceo!!! dan,bukvalno samo ustane da vrsi nuzdu,jede,malo proseta po stanu i spava spava spava spava ? Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Beba ko beba. Normalno je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 normalno je,isto to ce i da radi kad poraste,sem kad ode u pičarenje [8D] [8D] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 fatboy BRAVO. sve sto si napisao to je to . vratio se posle 4 dana kao da je bio u ratu a ne prcanju Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 sve macke vole malo s&m-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 nije normalno da baš non stop spava, al možda ga je smlatila vrućina ili nešto što mu je veterinar dao, nemoj još dizati uzbunu al ako potraje onda ga odvedi opet. neka normalna dnevna rutina mačeta izgleda uvako - ustane - igra se dok ne lipše (tipa 45 minuta) - zaspi ti u krilu - prebaciš ga na kauč gde nastavi da spava - ustane - jede - opet legne - repeatmačke inače spavaju oko 16h dnevno (naravno, ne u komadu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Kad su male spavaju i po 20 sati dnevno. Što je u očima Sanšajna nonstop. Znači, normalno je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 ok mu je dnevna rutina onda,bas kao sto je Ivan rekao :PP sve ostalo je bilo cool do jutros kad sam ustao,bio sam kratko samo kuci a i on je kuntao,malo je prosetao i video sam da je poceo da hramlje na levu zadnju nogu sto do sada nije radio...nije hteo vise da hoda nego je zaspao tako da sam to video samo na 5 sec,zvao sam matorog iz grada malopre,kaze da stvarno hramlje na zadnju levu...ziv nisam :((((((( idemo sutra svejedno kod veterinara na kontrolu pa cemo da vidimo i za to,nadam se da nije nista strasno :/ Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 ker od mojih, isp'o car za vreme kunta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Vrućina je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Reki pozer Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Par svežijih sličica i po koji video. Teško je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 (edited) vodio na izlozbu. drugo mesto od njih tri nije lose Edited July 16, 2012 by ping-vin Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 ovo bilo juce na fruskoj gori? bio sam u prolazu isli na neki izlet, bas sam se pitao sta se desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 haha, bolje nadalje pričaj samo "drugo mesto". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 ^___^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 ovaj je pobedio. sremski karlovci strazilovo mile kralj Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 (edited) Meni su oni prelepi, jedino što imam principijelnu primedbu da se takmiče psi s kupiranim ušima iako to nije po zakonu. Ne verujem da su oni stariji od 2009. godišta? Elem, ja sam kera vodio na izložbu i bio je prvi... i jedini :)) No, da bude i jedna slika, jeste mu ženka malo veća ali potrudio bi se on :) E da, moj je levo :) Edited July 16, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 fotka na fazon "nemoj, nije ona vredna toga!" (doduše, ovo desno je ženka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 ju prelepa je,prava devojka :) mops standardno otkacen :PP Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 labradors gonna lab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Другар је. :))) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 eve ga i moj debeli, sad sa vec 10 meseci! slike od malopre... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 kakav je ovo položaj "gde sam pao tu sam ostao" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts