Jump to content

GDE IMA?

f4ts0

Recommended Posts

da ne otvaram novi topik... pitanje za "samostalce", koje su najjeftinije prodavnice? vratio sam se iz maxija i sad nesto gledam kesu u kojoj nema nista a potrosio sam 1000 din... i kad pogledam metar dana u nazad skontam da sam celu platu manje vise ostavio u maxiju na hranu/higijenu. secam se prosle godine da sam video u metrou bravo od 1L koji je tada kostao 68din, a isti taj bravo u maxiju/diskontu je bio 105!!! pa sam skontao da ako se pazljivo kupuje moze dosta(letovanje) da se ustedi. pa ono da pitam vas, sta kupujete/gde kupujete jeftino?

Ulje iz Zrenjaninske uljare nek ti neko donese, al NA TOCENJE u samoj fabrici uzmi...

Sto se prodavnica tice, sve sto NEMA NA PIJACI uzmi u npr Tempu gde je dosta jeftinije nego

u malim MAXI prodavnicama. Na pijaci imas najpovoljnije sampone sapune, kucnu hemiju, wc papir, cokolade

i jos dosta toga...

Naravno pored toga, na pijacama je najjeftinije voce, povrce i tako to a i kapiram

da je ukusnije nego ona plastika iz Maxija...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

ne sekiraj se, biću kod privatnika čim miške pazari palatu da otvori novi tržni centar

a možemo i sud da privatizujemo, ionako je sve to efikasnije u prvatnim rukama. prvi osnovni delta-sud, viši delta-sud, apelacioni delta-sud, reci

Jos samo da stavimo draskov mozak u telo kiborga i imamo pravi delta city!

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

• 4 weeks later...

Cort je i meni kul, plus ima onih 10% na kasi dodatnog popusta, što valjda u Rodi recimo ima samo vikendom, ovo je uvek.

Međutim, problem koji imam sa Cortom je da jednostavno neke stvari nemaju, i to je baš čudno. Recimo, nemaju FA sapune. Pa onda nemaju Carnex paštete, pa onda su imali skoro nikakvu ponudu Coca Cole, pa recimo nemaju Aqua Viva vodu, i tako, neke standardne stvari nemaju u ponudi.