Zwerko Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Ulje ima kod mene u onom Univerexportu, sa sve gomilom stikera (voblera ili kako se to već zove) kako je to ulje iz robnih rezervi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 jesam njenu cerku! kada bude saznala iskenjace ti se u tetrapak Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 da ne otvaram novi topik... pitanje za "samostalce", koje su najjeftinije prodavnice? vratio sam se iz maxija i sad nesto gledam kesu u kojoj nema nista a potrosio sam 1000 din... i kad pogledam metar dana u nazad skontam da sam celu platu manje vise ostavio u maxiju na hranu/higijenu. secam se prosle godine da sam video u metrou bravo od 1L koji je tada kostao 68din, a isti taj bravo u maxiju/diskontu je bio 105!!! pa sam skontao da ako se pazljivo kupuje moze dosta(letovanje) da se ustedi. pa ono da pitam vas, sta kupujete/gde kupujete jeftino? Ulje iz Zrenjaninske uljare nek ti neko donese, al NA TOCENJE u samoj fabrici uzmi... Sto se prodavnica tice, sve sto NEMA NA PIJACI uzmi u npr Tempu gde je dosta jeftinije nego u malim MAXI prodavnicama. Na pijaci imas najpovoljnije sampone sapune, kucnu hemiju, wc papir, cokolade i jos dosta toga... Naravno pored toga, na pijacama je najjeftinije voce, povrce i tako to a i kapiram da je ukusnije nego ona plastika iz Maxija... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Naravno pored toga, na pijacama je najjeftinije voce, povrce i tako to a i kapiram da je ukusnije nego ona plastika iz Maxija... ovo uopšte nije pravilo, osim ako ne misliš na kvantaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Na pijacama totalno nije jeftinije voće i povrće nego u Maxiju, a pritom je tu gomila preprodavaca koja kvasi jednu istu salatu u nedogled dok je ne proda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Maxi je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 De si Slobodane Milosavljeviću, kako je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 ne sekiraj se, biću kod privatnika čim miške pazari palatu da otvori novi tržni centar a možemo i sud da privatizujemo, ionako je sve to efikasnije u prvatnim rukama. prvi osnovni delta-sud, viši delta-sud, apelacioni delta-sud, reci Jos samo da stavimo draskov mozak u telo kiborga i imamo pravi delta city! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ulje iz Zrenjaninske uljare nek ti neko donese, al NA TOCENJE u samoj fabrici uzmi... brate to nije ulje, to je gradska voda iz zrenjanina! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Srknes mi iz bulje Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 vot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Cort je odlican, povoljni su, mislim da su egal Tempu u jeftinoci a imaju veci izbor. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Cort je i meni kul, plus ima onih 10% na kasi dodatnog popusta, što valjda u Rodi recimo ima samo vikendom, ovo je uvek. Međutim, problem koji imam sa Cortom je da jednostavno neke stvari nemaju, i to je baš čudno. Recimo, nemaju FA sapune. Pa onda nemaju Carnex paštete, pa onda su imali skoro nikakvu ponudu Coca Cole, pa recimo nemaju Aqua Viva vodu, i tako, neke standardne stvari nemaju u ponudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts