Corey Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 ne vidim kako bi izveli gejmplej rukometa i odbojke a da to bude igrivo duže od sat vremena. Za vaterpolo možda čak i može nešto dobro da se uradi, ali ne znam ko bi uložio pare u takav projekat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 http://stanijadobrojevic.com/2010/09/30/stanija-ulazi-na-farmu/ infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 'Ladno je, neće se skidati :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Al me nahvaliste, za sve pare :D Iskoristio bih jedinstvenu priliku da najavim sutrašnji izlazak jubilarnog stotog broja časopisa Digital, sada po nižoj ceni od samo 200 dinara, na povećanom broju strana i sa dual-lejer DVD-om punim koječega. Kupovinom se kvalifikujete za učestvovanje u nagradnoj igri sa 512 nagrada, od kojih je glavna high-end igrački računar sa grafičkom karticom Radeon HD 5870. Ne propustite! ako ne dobijem ništa, ti si mi kriv! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Bio do mojih, cistio prasinu sa tavana, jer ce da se postavlja toplotna izolacija. Koji uzas. samo jos da dodam da je Vudu car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 ližr, nisam bio tu, šta ti je bilo sa šljakom, si našao nešto drugo? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Radim malo kod brata u servisu. Imam nesto veoma izgledno i skroz ok u planu, ali samo tek za mesec-dva. (duga prica) :) uglavnom, sve ok ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 gj 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 puko juche 50 evra na tri tube akrilne boje... a treba da kupim josh i stafelaj, par shpakli,cetki, vishe tuba boja. ako izadjem ispod 600 evra odlichno. Mislim da cu celu akciju odloziti za prolece jer mi je ipak prioritet da uradim prvo kupatilo u novom stanu. A bash me svrbe prsti It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 ne vidim kako bi izveli gejmplej rukometa i odbojke a da to bude igrivo duže od sat vremena. Za vaterpolo možda čak i može nešto dobro da se uradi, ali ne znam ko bi uložio pare u takav projekat. ih, pa isto ko za basket i fuzbal:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Rukomet je i u RL-u "najveštačkiji" i najnezgrapniji sport od svih pobrojanih, nema teorije da ispadne normalna igra od toga. Odbojka i vaterpolo mogu, ako se potrude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 a bas me zanima kako to izgleda. Inace, skinuo sam opet, isti je fajl u pitanju, ali pri startu mi samo izbaci crn ekran, i onda se vrati u windows. Najcrnje je sto se niko ne zali u komentarima, tako da je verovatno nesto do mene... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Nabaci Vudumanu neku drugaricu i ima da se igrash celu zimu! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Rukomet je i u RL-u "najveštačkiji" i najnezgrapniji sport od svih pobrojanih, nema teorije da ispadne normalna igra od toga. Odbojka i vaterpolo mogu, ako se potrude. ma moze bre, ko voli i konta, on bi se igrao. dobra mehanika i to je to. posed lopte, dodaj loptu, uzmi loptu, menjaj se u odbrani blabla. e sad, sto ti i ja ne bismo pikali to, to je druga stvar. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 nije dovoljno mainstream sport, da jeste ea bi izbacio vec 20 delova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 pa to, to je jedini trip. da fuzbal nije mejnstrim, sad bi se ovde tripovali "a kako bre fudbal da se prebaci u igru, pa kako ces da resis vodjenje lopte i dribling, nemas loptu u rukama ko u rukometu, jel da se lepi za nogu ili ne? sta cemo s golmanima i onolikim golovima? a koliko bi stavili dugmica za sut?" itd itd itd brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Idite vi bolje napolje i loptajte se, a ne da igrate igrice i krivite kicme na kompjuterima tim vasim! Inace, krenuo sam da vezbam, gonna get big and fuck even more chicks! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 NSFW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 deste društvo ... Vidim ja nešto forum drugačji, kad ono pao upgrade. I još je bio i onaj malware, čudo jedno, skroz sam propustio tu epizodu. Vudu je car, to svi znaju, a vidim u ostatku smo mahom na standardnim temama, to je kul. Videću da nađem poneku finu sliku da okačim. I tamo u topicu sa patikama sam se taman ponadao nekim hintovima pošto planiram da krenem u potragu ovih dana, kad ono samo Luka i Star Wars tike. Smejao sam se nekim Igorovim forama i bilo je par kul stripova. Vrh mi je i krekijeva histerija nalozima :) I super je što ima skin za mobilne. I tako, napisah ukratko ovaj browse forumom :) Nadam se da ste svi dobro i zdravo! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Laki, ne moras bas da iznosis ono sto pisem u admin/mod sobi :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Bas, losa fora laki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 BRAVO VUDZI!!! VUDZI KRALJU CAREVANJA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 BRAVO COKO !!!! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 COKO KRALJU BRAVO-A!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) Skidam Darksiders i Dextera, jedva cekam sutra :D Edited September 30, 2010 by Ivan~ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts