Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Al me nahvaliste, za sve pare :D

Iskoristio bih jedinstvenu priliku da najavim sutrašnji izlazak jubilarnog stotog broja časopisa Digital, sada po nižoj ceni od samo 200 dinara, na povećanom broju strana i sa dual-lejer DVD-om punim koječega. Kupovinom se kvalifikujete za učestvovanje u nagradnoj igri sa 512 nagrada, od kojih je glavna high-end igrački računar sa grafičkom karticom Radeon HD 5870. Ne propustite! [8D]

ako ne dobijem ništa, ti si mi kriv!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ližr, nisam bio tu, šta ti je bilo sa šljakom, si našao nešto drugo?

gj

puko juche 50 evra na tri tube akrilne boje... a treba da kupim josh i stafelaj, par shpakli,cetki, vishe tuba boja. ako izadjem ispod 600 evra odlichno. Mislim da cu celu akciju odloziti za prolece jer mi je ipak prioritet da uradim prvo kupatilo u novom stanu. A bash me svrbe prsti

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ne vidim kako bi izveli gejmplej rukometa i odbojke a da to bude igrivo duže od sat vremena. Za vaterpolo možda čak i može nešto dobro da se uradi, ali ne znam ko bi uložio pare u takav projekat.

ih, pa isto ko za basket i fuzbal:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Rukomet je i u RL-u "najveštačkiji" i najnezgrapniji sport od svih pobrojanih, nema teorije da ispadne normalna igra od toga. Odbojka i vaterpolo mogu, ako se potrude.

ma moze bre, ko voli i konta, on bi se igrao. dobra mehanika i to je to. posed lopte, dodaj loptu, uzmi loptu, menjaj se u odbrani blabla. e sad, sto ti i ja ne bismo pikali to, to je druga stvar.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa to, to je jedini trip. da fuzbal nije mejnstrim, sad bi se ovde tripovali "a kako bre fudbal da se prebaci u igru, pa kako ces da resis vodjenje lopte i dribling, nemas loptu u rukama ko u rukometu, jel da se lepi za nogu ili ne? sta cemo s golmanima i onolikim golovima? a koliko bi stavili dugmica za sut?" itd itd itd

deste društvo ... Vidim ja nešto forum drugačji, kad ono pao upgrade. I još je bio i onaj malware, čudo jedno, skroz sam propustio tu epizodu.

Vudu je car, to svi znaju, a vidim u ostatku smo mahom na standardnim temama, to je kul. Videću da nađem poneku finu sliku da okačim.

I tamo u topicu sa patikama sam se taman ponadao nekim hintovima pošto planiram da krenem u potragu ovih dana, kad ono samo Luka i Star Wars tike.

Smejao sam se nekim Igorovim forama i bilo je par kul stripova.

Vrh mi je i krekijeva histerija nalozima :)

I super je što ima skin za mobilne.

I tako, napisah ukratko ovaj browse forumom :)

Nadam se da ste svi dobro i zdravo! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...