Jump to content

Happy momenti

Recommended Posts

taj fazon skroz...ja sam se isto usrao na to, hell, usrao sam se i ranije, ono kad si napolju i kamen ti zasvetli i vidis nekog obesenog ispred. al posle mi je sve bilo gej, pojavi se duh, ja koji sam u fazonu 'eheh evo ga duh lol, secam se te fore', jure te ona sranja, ja sam u fazonu 'kvejk kvejk ajmo da se sibamo' itd, i to me bas smorilo, nisam uspeo da predjem bog zna koliko.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ja se slažem sa Lakijem u vezi Undyinga. Sasvim ok igra, ali je prvi nivo za klasu bolji od svega ostalog.

Slično sam se osećao i kada sam igrao prvi AvP. Ona scena kada ti se u prvom hodniku približava tačkica za koju znaš da je Alien je apsolutni vrh. Stojiš sa oružijem na gotovs i buljiš u mrak čekajući da ugledaš čudovište koje trči ka tebi, a ono odjednom skače na tebe sa plafona. Onda sledi skok unazad i mahnito rešetanje po okolini. Apsolutni vrh.

I posle toga je igra odlična pucačina sa super atmosferom, ali taj prvi kontakt sa Tuđinom nikada nije prevaziđen.

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Stoji to što kažete vas dvojica, samo mi je super što u andajingu taj prvobitni osećaj nemira koji ti igra unese u kosti te prati do kraja. A još jače je što u igri nema muzike, sem u meniju ono Ćiro-Spiro, ostalo0 je sve ššššššš, vetar i sranja. A zadnji nivo je takva depresija (na neki dobar način) :D Totalno preporučljivo da igra noću do svitanja uz slušalice.

A da, AvP kad igraš sa Predatorom sav si u fazonu hellyeah, ali kad biraš marinca, usereš se živ jer može i vrabac na grani da te raspolovi :DDDD

pljk!

Saj cu da skinem Undying, secam se prvog sustreta sa headcrabom u Half Life kecu, ako se dobro secam u nekoj ventilaciji, jao kako sam se usro, jos krsh grafika na prvom komp, i atmosfera, ima da skinem i da igram na lowest :D

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Mislim da je prvi susret sa headcrabom u half-life-u u onom hodniku nekom dugačkom, kad je jednom od lekara na glavi, tu su neke oborene police i "aparatura", pa krene ka tebi. Čini mi se da već tada imaš i štoljpi. Mada moguće da sam se prevario.

jok brate, samo pajser, pištolj kad naletiš na prvog ubijenog pandura :)

• 2 weeks later...

nesto novije igre ali su na mene ostavile onako bas jak utisak, jer je to bio po prvi put da se userem igrajuci igru:)

Nocturne(1999)

1395589-nocturne_9_super.jpg

i jebeni Clive Barker's Undying

Undying1.jpg

uh koja je to revolucija za mene bila.padne noc, moji legli da spavaju i ja kao aj da probam da vidim na sta lici.nabijem slusalice i pokrecem igru.neka fina prica, grafika predobra, zvukovi spuki.ova kuca je na pocetku cini mi se.otvaram vrata, ona zaskripe.eho odzvanja a meni vec nije svejedno.idem levo a tamo zavese talasaju tako da ne vidis tacno kuda ides.cuje se eho kapljica, koraka, jedva nesto vidim i odjednom bam stvorenja skacu na mene!ma ne da sam poskocio sa stolice i vrisnuo nego su mi i slusalice spale i tastatura poletela a srce poludelo:)jos uvek nisam igrao igru sa boljom atmosferom.doduse secam se da je nisam presao al se ne secam zasto:/

kontam to je najbolji fps single player ikada.

igra je prepuna genijalnih mindfuckova (nivo sa piramidom, magarac usred poljane na mapi punoj zlikovaca, plochice koje se materijalizuju ni od kuda kada stanesh na njih, upadanje u ogledalo), ispracena predobrom barkerovskom prichom punom bolesnih momenata, ali, naravno, i lol momenata (kada glavni lik nosi odsechenu glavu one ribe uz stepenice i, poshto ga ona psuje neshto non stop, on zastaje, lupi joj shamar, i nastavi da se penje)

ja sam se vishe puta usro od svog oruzhja tj od onog "topa" shto izbacuje kratkometrazhne ledene projektile, a povremeno frkne. mene je to frktanje seklo samo tako.

a da ne pominjem lobanje. taj spell kada sam dobio u tri ujutru osetio sam potrebu da ispricham nekome kakav je i kako se manifestuje jer sam bio ultimativno odushevljen. nazhalost, ta neka osoba kojoj sam isprichao bila je riba koja mi se tada jako svidjala. za par dana isprichala mi je kako su davno njenog rodjenog brata ubili i kako ona zbog toga eto tera ljude od sebe :LOL:". al sada je debela krava tako da - hvala ti andajinzhe!

jedino shto mi je ikada smetalo kod ove igre je shto svaku kraljicu na isti fazon morash da ubijesh. to mi je malo mljeh :S, al kao aj dobro. barkeru se mnogo toga mozhe oprostiti

neka osoba glupak hehe