Doolio Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 taj fazon skroz...ja sam se isto usrao na to, hell, usrao sam se i ranije, ono kad si napolju i kamen ti zasvetli i vidis nekog obesenog ispred. al posle mi je sve bilo gej, pojavi se duh, ja koji sam u fazonu 'eheh evo ga duh lol, secam se te fore', jure te ona sranja, ja sam u fazonu 'kvejk kvejk ajmo da se sibamo' itd, i to me bas smorilo, nisam uspeo da predjem bog zna koliko. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Ja se slažem sa Lakijem u vezi Undyinga. Sasvim ok igra, ali je prvi nivo za klasu bolji od svega ostalog. Slično sam se osećao i kada sam igrao prvi AvP. Ona scena kada ti se u prvom hodniku približava tačkica za koju znaš da je Alien je apsolutni vrh. Stojiš sa oružijem na gotovs i buljiš u mrak čekajući da ugledaš čudovište koje trči ka tebi, a ono odjednom skače na tebe sa plafona. Onda sledi skok unazad i mahnito rešetanje po okolini. Apsolutni vrh. I posle toga je igra odlična pucačina sa super atmosferom, ali taj prvi kontakt sa Tuđinom nikada nije prevaziđen. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Stoji to što kažete vas dvojica, samo mi je super što u andajingu taj prvobitni osećaj nemira koji ti igra unese u kosti te prati do kraja. A još jače je što u igri nema muzike, sem u meniju ono Ćiro-Spiro, ostalo0 je sve ššššššš, vetar i sranja. A zadnji nivo je takva depresija (na neki dobar način) :D Totalno preporučljivo da igra noću do svitanja uz slušalice. A da, AvP kad igraš sa Predatorom sav si u fazonu hellyeah, ali kad biraš marinca, usereš se živ jer može i vrabac na grani da te raspolovi :DDDD Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Saj cu da skinem Undying, secam se prvog sustreta sa headcrabom u Half Life kecu, ako se dobro secam u nekoj ventilaciji, jao kako sam se usro, jos krsh grafika na prvom komp, i atmosfera, ima da skinem i da igram na lowest :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Tako je, obezvredi sav trud koji su autori uložili da igru naprave lepom na high detaljima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 koji po današnjim standardima izgledaju ultra low :D mada opet, ima nečega u tome kada se boriš protiv nečega što izgleda kao gomila kockica, a i šiklja mu krv u obliku manjih kockica. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Mislim da je prvi susret sa headcrabom u half-life-u u onom hodniku nekom dugačkom, kad je jednom od lekara na glavi, tu su neke oborene police i "aparatura", pa krene ka tebi. Čini mi se da već tada imaš i štoljpi. Mada moguće da sam se prevario. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 meni je resident ivil :) bio uzasan :) pa sam onda poceo da ga igram bez muzike :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Pogotovo kad Nemesis uleti kroz onaj prozor u nekom predvorju... Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Mislim da je prvi susret sa headcrabom u half-life-u u onom hodniku nekom dugačkom, kad je jednom od lekara na glavi, tu su neke oborene police i "aparatura", pa krene ka tebi. Čini mi se da već tada imaš i štoljpi. Mada moguće da sam se prevario. jok brate, samo pajser, pištolj kad naletiš na prvog ubijenog pandura :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 to je da obnovis gradivo loma :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 20, 2010 Author Report Share Posted December 20, 2010 Pa debeli uvek sve sjebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 ahahha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 jaoj tenkići \o/ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 kako se na kraju zove ova igra :)? znam samo da sam je igrao mnogo sati dnevno i da sam davio babu da igra samnom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 neko je okacio flash verziju u ovom topiku Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Precheshljaj topic opet, kachio sam ja flash verziju. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Na ovu mrtvu igru je otislo beskonacno dzojstika Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 joooooj \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Jel su to olimpijske igre sa komodorea 64? Secam se da smo tu pikali do besvesti, pogotovo skok u vodu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 da :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 carska igra! dajte novi link, onaj sto ste okacili nije ova igra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 nesto novije igre ali su na mene ostavile onako bas jak utisak, jer je to bio po prvi put da se userem igrajuci igru:) Nocturne(1999) i jebeni Clive Barker's Undying uh koja je to revolucija za mene bila.padne noc, moji legli da spavaju i ja kao aj da probam da vidim na sta lici.nabijem slusalice i pokrecem igru.neka fina prica, grafika predobra, zvukovi spuki.ova kuca je na pocetku cini mi se.otvaram vrata, ona zaskripe.eho odzvanja a meni vec nije svejedno.idem levo a tamo zavese talasaju tako da ne vidis tacno kuda ides.cuje se eho kapljica, koraka, jedva nesto vidim i odjednom bam stvorenja skacu na mene!ma ne da sam poskocio sa stolice i vrisnuo nego su mi i slusalice spale i tastatura poletela a srce poludelo:)jos uvek nisam igrao igru sa boljom atmosferom.doduse secam se da je nisam presao al se ne secam zasto:/ kontam to je najbolji fps single player ikada. igra je prepuna genijalnih mindfuckova (nivo sa piramidom, magarac usred poljane na mapi punoj zlikovaca, plochice koje se materijalizuju ni od kuda kada stanesh na njih, upadanje u ogledalo), ispracena predobrom barkerovskom prichom punom bolesnih momenata, ali, naravno, i lol momenata (kada glavni lik nosi odsechenu glavu one ribe uz stepenice i, poshto ga ona psuje neshto non stop, on zastaje, lupi joj shamar, i nastavi da se penje) ja sam se vishe puta usro od svog oruzhja tj od onog "topa" shto izbacuje kratkometrazhne ledene projektile, a povremeno frkne. mene je to frktanje seklo samo tako. a da ne pominjem lobanje. taj spell kada sam dobio u tri ujutru osetio sam potrebu da ispricham nekome kakav je i kako se manifestuje jer sam bio ultimativno odushevljen. nazhalost, ta neka osoba kojoj sam isprichao bila je riba koja mi se tada jako svidjala. za par dana isprichala mi je kako su davno njenog rodjenog brata ubili i kako ona zbog toga eto tera ljude od sebe ". al sada je debela krava tako da - hvala ti andajinzhe! jedino shto mi je ikada smetalo kod ove igre je shto svaku kraljicu na isti fazon morash da ubijesh. to mi je malo mljeh :S, al kao aj dobro. barkeru se mnogo toga mozhe oprostiti Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 http://nintendo8.com/game/245/battle_city/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts