Jump to content

Wow talks #4

markotod91

Recommended Posts

eh, mozda nekad iznenadim, al ono, faks, frilensing, pa jos onaj rurstrip koga sam morao da odlozim indefinitely, ali nisam ga batalio, planiram da bude gotov za 2-3 godine...evo sad treba da slikam nesto za svadbu lol...

a mislio sam da naslikam sladjanu u ulju onako olskul olol kontrast novo-staro olol

pa jebiga, ja sam samo realan i iskren, nema emocija u klasifikaciji [:D]

a mislim da je taj nelf=gej trip vise mahinalnost nego realnost:) belfovi su gej (sto sam video kad sam pazario tbc), al nelfovi su brkati nagruvani carevi od dva i po metra, a ribe su avatar-like feral carice koje trce i skacu okolo, kontam da se zovu "gargaldrari", a ne "najt elfovi", da niko ne bi pricao da su gej:)

dobro, dobro, necu pogacu preko hleba, znam da ne mogu da izbegnem rts mikro u potpunosti:)

al ono, da ga svedem na neki realni minumum:)

e da, kako stoje stvari sa ovim patchom u smislu levelovanja i gearovanja? da li mogu da zaobilazim instanciranje i da nabavljam useful opremu samo kroz pvp?

Možeš, ali zašto bi? U suštini, ako nemaš heirloome, onda ti nikakva druga oprema ništa ne znači. Potpuno je olakšano levelovanje sa skilovima i to. Do te mere da bih ja ponovo levelovao, ali nemam šta jer sam sve već levelovao, a nešto i više puta. Samo nisam DK-a, a verovatno neću i nikad.

Elfovi su gej zato što su metro, brinu se za svoje zdravlje ("A-a-are you sure its safe? I'm not immortal anymoree), a još su rahitični i to.

Igraj hilera.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

У тој причи је релевантно то што је у питању женско зато што?

Ne razumem pitanje ali ti ako neshvatis sta sam hteo da kazem, shvati kako oces.

@ war pala lvling tank

Sa warriorom sam tankovao bez shilda dok sam lvlovao sa fury specom i 2x 1h oruzijem u battlestancu ali ofc nisam radio dps rotaciju nego aggro a shild sam koristio samo na vecini bossova, to je bilo negde za vreme s1 s2 u tbc.

Sa palom sam tankovao sa 2h u ret specu koristeci dps rotaciju i nikad nisam koristio shield i ni jedanput nismo wajpovalo do 55og lvla dokle sam stigao, ponekad smo furali 5 dps bez healera jer pala moze da se malo leci sam dok dpsuje kao tank, to je bilo valjda u 3.3.3 patchu pre ruby.

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Onda nisis, nije glavna poenta sto je zenso. Mozes da ignorises taj deo sto je zensko i procitas sve ponovo pa kad shvati onda dodas % ne muskaraca koj igraju wow.

Muskarci i zene su totalno istva stvar u wow. Samo sto njih ima kao skoro 0%.

Када кажем "Јевреји су криви за Холокауст, ко им је крив што су живели у Европи у време рата", ја уствари желим рећи како је Хитлер био одвратна нацистичка свиња!

То си управо рекао.

jel zavrsavas taj fakultet xzore ?

posto si failovo u igrici nisi valjda i u zivotu

Nerazumem foru sa faksom posto sam ti posebno rekao kao 100 puta zadnjih 3 god da sam fail faks, plz objasni ocu i ja da se smeje.

@italiano

Neznam kako su drugi shvalili ali predpostavljam da si ti tako shvatio zato sto si podsvesno shovenista lil kako god se zove/kaze.

sto se sinematika tice, standardno dobro blizardovski tehnicki, ali recimo meni je mnogo bolji wotlk intro. ovo je mnogo pew pew:)

mada su se ulenjili od vorkrafta dvojke i stardze, idu na 'pametne' kadrove i tako te stvari, pola introa gledam staticne ekrane i desetinu po desetinu deathwinga dok ga armoruju:) jeste to sve svetski, al zamislite isto tako uradjeno, al boj na kosovu fazon:)

Dobro je, nisam jedini koji nije oduševljen time kako izgleda ovaj video :) tamo na onom drugom topicu sam bio usamljen! :)

Serem ti se na blizzard i na 12 miliona ljudi sto im placa mesecno kad useru igru ovako, ne mozes uci u instancu/bg, random dcovi itd... Ali sta da se radi kad nema kvalitetnog konkurentnog mmo-a

Edited by Gankaloth

Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...