moyo Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 igrao sam 3 god na sylvanasu i prvi put cujem za njih , mora da su neke djure :P Jes probao "Hi from?" "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 26:50 na dalje sledecih par min MAGICALLL FIREEE :D urghh Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 sredjivao sam sobu posle duzeg vremena :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 U kom trenutku si izvalio da možeš da igraš više karaktera sa ISTIM nalogom? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 to je proizvod kad u jednom trenutku u zivotu nisam znao sta da radim pametnije sa parama :D + razni trade-ovi sa ljudima koji su mi uvek davali i svoje kutije i diskove iz nekog razloga :D naravno kako je vreme prolazilo, kao sto se i vidi, posle wotlka mi se situacija drasticno promenila :PPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Након последње експанзије, Килигор се уозбиљио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Killy cheater. Prvo su kutije, pa pakovanja za cdove! Ha! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Ja sam na zidu iznad kompa imao izlepljeno tipa 15-ak gamecardova, dok nije popadala vecina xD Onda sam shvatio da je bolje da placam karticom Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 ja neam karticu za net, pa cu tim gamecardovima, btw de ima to da se kupi? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 oces da kazes da si igrao 3 godine aktivno igricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 (edited) ja neam karticu za net, pa cu tim gamecardovima, btw de ima to da se kupi? Imas preko Pante.Kod njega ti je sigurica.Dobijes GC kod u "roku od odma". (RL drugar mi je...Ako nesto zajebe, javi meni, dam ti racun na koji treba da uplatis odredjenu sumu i idem da mu lomim noge :) ) 2200 dingera ti je gc kod njega. Evo ti profil pa ga kontaktiraj --> http://forum.klanrur.rs/index.php?showuser=10345 Edited September 9, 2010 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 @killy: wat? @doolio: panta te nece zajebati, to je sigurno, i ja sam preko njega uzimao neke stvarcice, super je decko, tacan (cak mi je dao dan pre nego sto sam mu poslao pare), tako da on ti je siguran Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 @killy: wat? @doolio: panta te nece zajebati, to je sigurno, i ja sam preko njega uzimao neke stvarcice, super je decko, tacan (cak mi je dao dan pre nego sto sam mu poslao pare), tako da on ti je siguran 15 gamecardova, 1 gamecard je 2 meseca playtimea plus si nakon toga placao karticom. Ostatak matematike cu ostaviti tebi mladi fizicaru. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 to ... nego veceras pocinje AV week cisto da znaju svi . free honor i exp inc Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Pa, za 4 i kusur godine igranja, imao sam mozda pauzu maksimum 4-5 meseci. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 (edited) Pa, za 4 i kusur godine igranja, imao sam mozda pauzu maksimum 4-5 meseci. To znači da si igrao vanilu, ne? Možda grešim, ali se sećam da si nešto počinjao dobrano posle TBC-a. Ako grešim, izvinjavam se. Elem, WoW je i dalje manje-više isto upeglano sranje kakvo je bilo pre ~6 meseci, ali ove nove "social features" su skeri malo. Deluje mi kao da je neka varijanta fejsbuka ili tako nešto. Brrrr.... Ah, da. Opet je hordaški event daleko bolji od alijaškog. U priči oko Echo Islesa uvode se u priču druidi, istorija, bog mrtvih, kurac-palac. Kod alija, ma koliko da su gnomovi gotivni, nekako je ravna priča. Isto je hordaški q line sa preuzimanjem UC-a bio mnogo bolji. Edited September 9, 2010 by Lurdusami Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Meni je ovaj Real ID super stvar, cuo sam se sa ljudima sa kojima sam igrao vanillu i sad mogu redovno da pricam s njima iako nismo na istom realmu Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 BLIZZARD IGRA HORDU Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Ja sam na zidu iznad kompa imao izlepljeno tipa 15-ak gamecardova, dok nije popadala vecina xD Onda sam shvatio da je bolje da placam karticom bilo nekad . Ranije je gamecard u ducanima bio 2400+ a 12e bilo manje od 1k dinara. Sada game card nadjes za 2200 (1100 za mesec) a karticom te 12x105 = 1260 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 (edited) pa koliko je sad gc , 3k ?<po radnjama> Edited September 9, 2010 by Cela_ When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 @Lurdusami: sa druidom sam poceo po izlasku TBCa, a sa prvim herojem ikad napravljenim sam igrao i u vanili (Orc warrior) Inace sam odradio ovaj achiev za precata event, ali su ga bljutavo odradili :/ Prica je ok, ali sve ostalo je siromasno Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 dobri su ti bindovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Pa, shamana je igrao brat do pre nedelju dana, sad ga ja malo drljam, cisto da ubijam slobodno vreme. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Bah mislio sam da je WoW ima najvise igraca sirom sveta. Onda sam danas procitao ovo .... http://games.venturebeat.com/2009/02/10/perfect-world-importing-more-free-to-play-games-into-western-markets/ 50.000.000,00 pitam li se kako im rade serveri :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Kili, jesu li to samo kutije i diskovi, ili i dalje imaš nekoliko naloga? Meni je ovaj Real ID super stvar, cuo sam se sa ljudima sa kojima sam igrao vanillu i sad mogu redovno da pricam s njima iako nismo na istom realmu Ma, ok, razumem da sa nekim voliš da pričaš o wowu, sa nekim ne voliš i to, ali mi je nekako...ne znam, bezveze. Ne možeš da se izgubiš, uvek znaju gde si. Pa onda ono pravljenje novih prozora, a i sada mi je chatovanje komplikovanije. Nego, ovde sam video neke promene kod klasa, a pročitah negde da ima nekih rogonja koji igraju subtlety 0/0/71, i da kao radi u PvP i areni do oko 2k ratinga. Je l' čuo još neko to? (opet, znam da mogu da arenajunkisujem, guglam, forumašim itd, ali volim ovde da ćaskam, a realno i jedva vremena malo da imam za wow, pa tako i za jurcanje po sajtovima) Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts