Jump to content

Pamucne dukserice

Recommended Posts

Dakle krecem u poteru za pamucnim,crnim duksericama sa kapuljacom, ali! ALI! Da nemaju nikakvu aplikaciju (crtez,stampu,znak itd). Znaci necu da mi na duksu pise Najk,Ekrem,Imortal,Ecko i sl vec samo crna dukserica sa kapuljacom. Da li iko zna gde ima? Trazio sam po novobeogradskom buvljaku,metrou,pijacama itd i svi me upucuju na neko Arilje (jeste sacu da idem tamo).Uzeo bih 4-5-6 komada. Isto vazi i za majice,ali Fruit of the Loom nije tesko naci.Dakle kvalitet je bitan,cena manje. So? Any hints?

Svenevideći

"Arilje" na pijacama... to je zapravo donji ves ali imas i jednobojne pamucne trenerke, gornje i gonje delove, sive, crne, teget, ma kakve ti dusa iste. uglavnom imas na pijacama, a znam da ima na ovoj eksternoj (spoljnoj) pijaci kod starog merkatora. tamo sam ja kupio neke treshe za-po-kuci. nije neka cifra.

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

U kancelarijama Obraza, 1389, Partizana/rada/zvezde sigurno imaju

Биће ти син у Образу или у ГЛТБ.

"Arilje" na pijacama... to je zapravo donji ves ali imas i jednobojne pamucne trenerke, gornje i gonje delove, sive, crne, teget, ma kakve ti dusa iste. uglavnom imas na pijacama, a znam da ima na ovoj eksternoj (spoljnoj) pijaci kod starog merkatora. tamo sam ja kupio neke treshe za-po-kuci. nije neka cifra.

Treba mi gornji deo,sa kapuljacom. Bas cu da banem da vidim... Znaci nigde u celom gradu nema.

Svenevideći

tako ja trazim majice kad kupujem (jednom u 5 godina) ili patike

zelim da nemaju nikakve kurce i leptirice ali je to najteze da se nadje

zadnje patike sto sam uzeo su mislim bile jedine od jedno 50 modela da su samo crne sa jednim znakom

izgleda da je neko reko psiholozima koji daju ok na proizvode da su svi ljudi retardirani

Биће ти син у Образу или у ГЛТБ.

Treba mi gornji deo,sa kapuljacom. Bas cu da banem da vidim... Znaci nigde u celom gradu nema.

glbt sotono

On ce mali da bude u skoli, da ne bi bilo po guzici!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne može se svetu ugoditi :D

kili, isti ti kurac da l tražiš "široko da bi bio reper", "roze da bi bila riba" ili "bez aplikacija da bi bio regular normal guy". jebeš ideologiju, kupi ono što ti se najviše sviđa od ponude i završi s tim, život je suviše kratak da bi se obilazio ceo grad zbog crnih patika.

brate u delta citiju.

Lazi treba crna dukserica sa kapuljacom sasivena u sumama norveske, oprana prvom vodom iz fjorda na prvi dan samhajna, i koja se kupuje u mracnim sokacima behetmotcitija. I placa se bloodmanijem.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

brate u delta citiju.

Lazi treba crna dukserica sa kapuljacom sasivena u sumama norveske, oprana prvom vodom iz fjorda na prvi dan samhajna, i koja se kupuje u mracnim sokacima behetmotcitija. I placa se bloodmanijem.

ali sve te imaju aplikaciju, mislim, jeste da je ispisana nevidljivim runama, ali postoji...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)