Trans-Lucky Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Dakle krecem u poteru za pamucnim,crnim duksericama sa kapuljacom, ali! ALI! Da nemaju nikakvu aplikaciju (crtez,stampu,znak itd). Znaci necu da mi na duksu pise Najk,Ekrem,Imortal,Ecko i sl vec samo crna dukserica sa kapuljacom. Da li iko zna gde ima? Trazio sam po novobeogradskom buvljaku,metrou,pijacama itd i svi me upucuju na neko Arilje (jeste sacu da idem tamo).Uzeo bih 4-5-6 komada. Isto vazi i za majice,ali Fruit of the Loom nije tesko naci.Dakle kvalitet je bitan,cena manje. So? Any hints? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 U kancelarijama Obraza, 1389, Partizana/rada/zvezde sigurno imaju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 ^igi za predsednika :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 "Arilje" na pijacama... to je zapravo donji ves ali imas i jednobojne pamucne trenerke, gornje i gonje delove, sive, crne, teget, ma kakve ti dusa iste. uglavnom imas na pijacama, a znam da ima na ovoj eksternoj (spoljnoj) pijaci kod starog merkatora. tamo sam ja kupio neke treshe za-po-kuci. nije neka cifra. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 2, 2010 Author Report Share Posted September 2, 2010 U kancelarijama Obraza, 1389, Partizana/rada/zvezde sigurno imaju Биће ти син у Образу или у ГЛТБ. "Arilje" na pijacama... to je zapravo donji ves ali imas i jednobojne pamucne trenerke, gornje i gonje delove, sive, crne, teget, ma kakve ti dusa iste. uglavnom imas na pijacama, a znam da ima na ovoj eksternoj (spoljnoj) pijaci kod starog merkatora. tamo sam ja kupio neke treshe za-po-kuci. nije neka cifra. Treba mi gornji deo,sa kapuljacom. Bas cu da banem da vidim... Znaci nigde u celom gradu nema. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Satane ticu crni, javi kol'ko su para tu gde nadjes (po mogucstvu jeftinije - to bolje). Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 tako ja trazim majice kad kupujem (jednom u 5 godina) ili patike zelim da nemaju nikakve kurce i leptirice ali je to najteze da se nadje zadnje patike sto sam uzeo su mislim bile jedine od jedno 50 modela da su samo crne sa jednim znakom izgleda da je neko reko psiholozima koji daju ok na proizvode da su svi ljudi retardirani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Биће ти син у Образу или у ГЛТБ. Treba mi gornji deo,sa kapuljacom. Bas cu da banem da vidim... Znaci nigde u celom gradu nema. glbt sotono On ce mali da bude u skoli, da ne bi bilo po guzici! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Oti'ću sutra ako uzmognem do Merkatora, pa javljam stanje situacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Kad malo razmislim meni dok sam bio klinac je zelja da nadjem tako nesto sa aplikacijama ili natpisima :( Bio je teget, crn, crven, kafa :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 ne može se svetu ugoditi :D kili, isti ti kurac da l tražiš "široko da bi bio reper", "roze da bi bila riba" ili "bez aplikacija da bi bio regular normal guy". jebeš ideologiju, kupi ono što ti se najviše sviđa od ponude i završi s tim, život je suviše kratak da bi se obilazio ceo grad zbog crnih patika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 3, 2010 Author Report Share Posted September 3, 2010 You fail ser. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 pa nije kao da imam sta pametno da radim u zivotu da mi je svaki minut bitan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Naisao sam na pamucne dukserice, skroz crne, na raskopcavanje, bez aplikacija, sa kapuljacom.U Newyorkeru u delta sitiju. 1990 din Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 brate u delta citiju. Lazi treba crna dukserica sa kapuljacom sasivena u sumama norveske, oprana prvom vodom iz fjorda na prvi dan samhajna, i koja se kupuje u mracnim sokacima behetmotcitija. I placa se bloodmanijem. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Igore ti si budala. <3 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 brate u delta citiju. Lazi treba crna dukserica sa kapuljacom sasivena u sumama norveske, oprana prvom vodom iz fjorda na prvi dan samhajna, i koja se kupuje u mracnim sokacima behetmotcitija. I placa se bloodmanijem. ali sve te imaju aplikaciju, mislim, jeste da je ispisana nevidljivim runama, ali postoji... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Igore napiši knjigu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Ah jos 6 dana i onda nemam vise uplacenu inspiraciju ! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Nastavi moj acc, imam do polovine oktobra a smorio sam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 brate gori si nub i od mene, necu! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 tako ja trazim majice kad kupujem (jednom u 5 godina) ili patike zelim da nemaju nikakve kurce i leptirice ali je to najteze da se nadje Imaš u svakoj radnji sa garderobom "basic" deo sa majicama bez ikakvih aplikacija i tako toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 E pa ništa, ti onda idi na posao i upisuj komande u Unix terminalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 unix terminal ftw. @topic ako nema na pančevačkom buvljaku, nema nigde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 vudu odustao od nečega što je započeo, nemoguće :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts