samir^b Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Pa u Nemackoj. Onda je ovo najbolji auto Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 pre 20 godina je bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Onda je ovo najbolji auto 123>124 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 <3 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Ima li neke preporuke za nov, siguran, pouzdan i ekonomičan auto pogodan za duža putovanja? Karavan, limuzina ili možda čak krosover, dakle prostran auto. Volvo V60 je za sad najbolja opcija, ali je cena malo jača. Idealno bi bilo da je tu oko 25k, mada će ići na lizing tako da bi moglo još par k da se nategne ako mora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Qashqai sa aftermarket navigacijom za duža putovanja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 subaru legacy ako ima za te pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Mondeo? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Ja bih gledao kola za koja ima dosta servisa, za koje su servisi jeftini, mali potrosac dizelas, i neki auto koji ce drzati cenu i lako se prodati u buducnosti. Stoga bih preporucio nekog Nemca, Opel ili VW, a ako imas vise da se isprsis onda Merc ili Audi! 1 2 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Mondeo? Baš smo išli da vidimo Mondea danas i odličan je. Dobro deluju i Mazda 6 i Opel Insignia koje tek treba da vidimo. Ćaletu se dopada i Kia Sportage, što zbog garancije što zbog toga što je zgodnija za loše puteve. Pasat se recimo ne uklapa nikako, mnogo je skuplji od ovih gore a diskutabilno je da li je bolji, plus košta skoro kao V60, koji je otpisan kao preskup. Legacy dobar ali mnooogo ružan :) I ići će se na dizelaša 90%. Ako imate neku sugestiju za gore nabrojane modele, ili za neki drugi, svaki savet je dobrodošao! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 kia daje ubedljivo najbolje uslove a sto se tice mondea, ako je ovaj koji sam ja imao prilike da vozim ovoliko udoban i konforan. mogu da zamislim da je novi kao svemirski brod 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Nisam siguran kako se krecu cene ali jeste gledali toyotu avensis? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 Nissan Qashqai 1.6 dCi, nema greske :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 A evo sad vidim mitsubishi izbacio i novog galant-a koji krece od 22k$. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Hyundai i40 Wagon Ford Mondeo Lancia Delta Skoda Superb Volvo V40 (kad dodje) Toyota Verso Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 matori odlucio da kupi jettu 1.6 dizel jbg penzioner :D i pored svog ubedjivanja da je mazda 6 za maltene iste pare vrh, jok kaze to ti kupi kad te bude drmala kriza srednjih godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Lepo ti rekao covek :) A jel gledao novu Oktaviju, mislim to je skoro isti auto, novi model izgleda bas lepo a kapiram da se ustedi neka hiljada... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 matori odlucio da kupi jettu 1.6 dizel jbg penzioner :D i pored svog ubedjivanja da je mazda 6 za maltene iste pare vrh, jok kaze to ti kupi kad te bude drmala kriza srednjih godina Pa ono firma koja nestane sa trzista na xy godina malo gubi kredibilitet. Ja kontam da to nisu one mazde ciji su benzinci prelazili 500k-1m km vec neka "aj da iskoristimo brend" akcija. Eno mazde 3 po mobile.de za smesne pare, meni tu smrdi nesto. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 gledao je oktaviu ali mu se nije nesto svidelo, jer ne veruje u skodu (u njegovo vreme se sprdalo poprilicno sa skodom, malo vise nego danas :)) kaze ako necu japanca kupovati onda cu nekog nemca i ja sam ostao u cudu, vozio je 17 god japanca benzinca, i sad hoce nemca dizela... mada meni je nebitno sta ce da vozi samo da je nesto sigurnije od polutrulog auta koji je presao 600k po srbiji i okolini mazda je izasla iz dila sa fordom i sada su opet samostalno krenuli u razvoj, pa ono sta znam 6ica mi je delovala bas dobro mada stoji to da su prakticno od nule na trzistu i da tek treba da se pokazu mojoj kashiki sleduje veliki servis pa cu najverovatnije iskoristiti priliku da provozam jetu do mora i nazad juce smo je gledali i malo provozali... ima lepu startnost do 80km/h posle toga gnjave ali ok to je i za ocekivati, ostra u krivinama, za pojmove starijih wv je poprilicno udobna, sedista odlicna, mekano kvacilo i gas, nikada tisi dizel nisam cuo, ogroman gepek, prostrano iznutra, potrosnja sjajna, pravi auto za matorce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Ali preskupa sine Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Ček mi ovde pričamo o novom autu? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 ako je nov, svakako nije best buy u tom cenovnom rangu. ali je naravno jos teze ubedjivati se sa matorcima bilo sta ja bi tu gledao superba nekog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Jetta je daleko od best buy-a za tu klasu... Ali je dobar auto. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 1.6tdi a ne 1.6d .. razlika je 20 godina bar xD nije to los auto, motor je odlican izbor, ja bih nov auto uzeo s njim.. ali bi pre za te novce oktaviju ili rapid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) Ali preskupa sine da jeste skuplja, dobijas malo akcije oko 2-3k eur i dalje je skupa ali ne toliko (mada pitanje je sa cim se uporedjuje jbg) edit- da nov auto, nema te sile koja bi posle 17 god ubedila matorog da kupi polovan auto :) p.s. Junke i ostali, zasto bi uzeli oktaviju, samo cena ili jos nesto ? mada realno zavrsena je to prica, mislio sam mozda cujem nesto novo o samom autu Edited June 26, 2013 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts