mohican Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Sad sam se upravo raspitao, da preko izduvnih gasova, a vrti sa na 20-25k obrtaja, a zaustavlja se kako meni rekose za "nekoliko sekundi". Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) znam da svaki ciga svoga konja hvali, ali hyundai atos? ? Ja ne znam sta se vi grudvate ali ja sam samo gledao da covek trazi praktican auto i mali potrosac, vi ovde meni iznosite Alfa romeo, i neke Bembare, pa ako zelis super auto mogu i ja da stavim ovde porsea kao idealan auto. JA samo nudim za nase uslove super auto za onog ko ne gleda ko neki ovde napaceni ljudi sto samo su im dobri automobili najskuplji, a ne gledaju druge aspekte. Za nas ove ovaj Uploaded with ImageShack.us auto je super gradski auto :) Inace ovo je moj autic :) Edited June 15, 2011 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 matori, super ti je auto i drago mi je da si zadovoljan. truper je, s druge strane, gledao megane i kliće, i na kraju kupio fokusa. nije baš ista klasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Aha pa okej, ja sam samo hteo da pomognem. Drago mi je zbog njega :) Inace pre ovog auta sam imao Mazdu 323 GTX Injection 1.6 mislim da brzi auto u zivotu nsima vozio :) ali je potrosac veliki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Ja ne znam sta se vi grudvate ali ja sam samo gledao da covek trazi praktican auto i mali potrosac, vi ovde meni iznosite Alfa romeo, i neke Bembare, pa ako zelis super auto mogu i ja da stavim ovde porsea kao idealan auto. JA samo nudim za nase uslove super auto za onog ko ne gleda ko neki ovde napaceni ljudi sto samo su im dobri automobili najskuplji, a ne gledaju druge aspekte. Za nas ove ovaj Uploaded with ImageShack.us auto je super gradski auto :) Inace ovo je moj autic :) Izvini, molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Realno za grad je što manji auto uvek prednost, ako ništa ono zbog parkinga. Sama vožnja kao vožnja, isto ti je šta god da voziš (uzimam čisto prostornu dimenziju, ne jačinu motora, uvek je kul kad možeš da brzo kreneš pa se umuvaš u drugu traku i slične nedozvoljne stvari). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Izvini, molim te. Nista , nista :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Dovla, a fiat 500 ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 U kojoj je on nagradnoj igri? :)) Meni je taj Fiat simpa, ali nekako ako je neko vozilo više gej od minija to je fiat 500 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 i ja sam istog mišljenja :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Dovla, a a3? Konkretno, 2.0 dizel, 2005-o ostali: znam da smaram, jebiga :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 (edited) Koliko konja ima taj 2.0 TDI ? I koja je cena? Generalno je to dobra kupovina, ako nije presao 200k km+. Mozda bi 1,9 TDI bio jos bolji izbor posto su ti motori neunistivi, i trose nesto smesno tipa 4,5l. Edited June 20, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 140 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Ok je to motor. Pumpa dizna, tada jos nisu bili ovi Common Rail koji se danas ugradjuju u audi.Evo proverio sam ti sa kolegama iz servisa, kazu da je super motor samo ako nema Simensove dizne, kazu one se kvare (na Pasatima su imali dosta problema sa njima). AKo te interesuje kupovina tog auta posalji broj sasije a ja ti mogu preko Porshe-a mozda saznati koje su dizne u pitanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Hvala ti puno, ako mi lik pošalje broj šasije, sigurno ću da ti prosledim na PM <edit> poslao sam ti PM </edit> Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 ne razumem se nista posebno, ali samo znam da taj audijev 2.0 tdi sa 140 konja vuce mnogo dobro. drugaru je potrosnja 7l uz veoma agresivnu voznju(vw scirocco). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Dobar je to i motor i autic, osim brige oko kradje nemam sta konkretno da zamerim. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 a koja je tačno briga oko krađe? To je jedina stvar koju su mi ljudi rekli i napomenuli, pa me zanima, jel moguće bilo kako ja to da sprečim (alarm, zeder i sl?) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 vidi lepi, ako neko 'oce da dekne BAS tvoj auto tu ti realno spasa nema. alarm i ostali sistemi ti smanjuju verovatnocu kradje, ali ako se pro ekipa nameraci da digne tvoj auto to realno ne mozes da sprecis. alarm je dobar od obijanja da bi ti izvukli neke stvari u kolima (radio i sl.) mada se desava da ne prezaju ni od toga. zakljucak: sistemi samo odbijaju noob ekipu, pro ce ga dici ako hoce, tako da sa time samo smanjujes verovatnocu. (moj zakljucak izveden iz prica sa ortacima koji rade u opelovom auto servisu i ortakom iz euro sumara) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Ali je isto tako i pitanje toga šta je u ovom trenutku (ili uvek) na ceni na tržištu. Pro ekipa neće da se zeza i krade Duletovog suzukija iz devedesete jer nemaju potražnju ni za delovima ni za celim automobilom kao takvim. Ali zato Golf ... :) Isto kao što eto Dovlin LandCruiser nije nikome zanimljiv za krađu jer ga niko ne traži, ali je na primer Tuareg veoma interesantan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Dobro, sad, dzipovi vise odgovaraju prici da ce ga ukrasti sigurno ako su se na njega nameracili. Znaci, ne vredi, u krajnjoj liniji ce te presresti na semaforu ili pumpi i cao zdravo. Desava se to i kod Golfolikih automobila, ali znatno redje. Mislim da je Zeder sasvim dovoljna zastita za polovan Audi A3. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Ima ljudi koji uzmu i nalepe nalepnice Zeder, a ustvari nemaju ugradjen :). To nije mozda losa varijanta protiv tih noob ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 ma, ako ću da dam 9 soma za auto, daću i za zeder, mada kapiram i sam da nije neka omg trostruki prsten zaštite stvar Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Ja mogu i otključan auto da ostavim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 slicna stvar je bila i sa ortakovim kolima dok ih nije pregazio kamion u vojislava ilica. zapravo, auto je bio parkiran a prikolica od kamiona se otkacila i zvajznula. doduse, on je vozio reno 4. (auto zvani javna kuca: blam te kad ulazis, blam te kad izlazis, ali je zato unutra extra zezanje). Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts