Doolio Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 doolio si bio mozda juce u 16 od karaburme do banije? danas d'gledam inception \o/ njet:) @: bio danas na adi, lol, posibalo se petnes klinaca:) i nijedan ne konta da treba da udje u lika, svi nesto skirmishuju lol. da je bio neko od njih boker sa iskustvom od tipa dva meseca, poslago bi ih deset. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Baš htedoh napisati Krekiju, kakav si mislio da će biti kad ga drži Grand :)) Nema veze sa Irish pabom u suštini. Buduci da su ovi beogradski Irish Pubovi totalno u Irish fazonu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Idi u taj na Zlatiboru pa ćeš videti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 i nijedan ne konta da treba da udje u lika, svi nesto skirmishuju lol. Nije isto kad gledas sa strane ili stojis ispred nekog i pazis odakle ce da ti sevne, posebno ako nemas iskustva a plasis se da ne dobijes po pichCi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Nebo. Bukvalno se tako osecam :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Čemu sve to kad postoji rakija. mudri vudi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 odo na karleushu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 dobićeš ban na mesec dana ja sam prekjuce u studenjaku videla nekog u majici sa zupcanikom, ali nemam pojma ko je, pa nisam htela da ga plasim... da nije bio margi? ja sam ga danas video u majici sa zupčanikom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 uf uf uf. bilo drustvo, i to onako, bas obimno, boze koje mucenje celo vece. Ne, nije mi prvi put da pravim ovako nesto, sta vise, ja sam uvek taj koji organizujem kod sebe ovako nesto kad mogu, ali ovo je bilo jako mucno. Samo jedno sranje za drugim, skupljaj ovo, brisi ono, kontrolisi ovog, smiri onog. Sad sam eto kao zavrsio spremanje, keva mi stize za 2 sata, i kapiram da sam zaboravio neku najgluplju stvar koju ce ona da vidi. Mislim, nije da krijem ja zurke od nje ili tako nesto, nego jednostavno volim da pocistim iza sebe sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 mozda si zaboravio par likova iza vrata? http://www.camopejb.com/index.php?v=VOXw1xz-c8w o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 da nije bio margi? ja sam ga danas video u majici sa zupčanikom! da matori, nije me prepoznala i imam strah od devetnaestogodishnjakinja, it fits the description:p;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 ahahha...:) Silovan sam od strane ambrozije jutros....sav sam "napumpan" :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 nikako da se nateram da sredjujem kucu... a imam posla bas puno :((( slusam neki jeftini house hit vec par dana od kada mi ga je najnoviji ljubimac pokazao na htc-u... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Reci, čim imaš HTC odma si nekoj ljubimac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 a ja svoj prodao juče, i to Vići. OMG FAIL! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Vića i Peja imaju isti telefon! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Nije isto kad gledas sa strane ili stojis ispred nekog i pazis odakle ce da ti sevne, posebno ako nemas iskustva a plasis se da ne dobijes po pichCi nisi video:) tipa potpuno odvojena dva lika, jedan spustio ruke, ispruzio vrat ko kornjaca i vice 'sta je', a ovaj drugi ga skirmishuje i masi:) mislim, nije fajt bio jedan veliki blob ko u asteriksu i obeliksu:) ocu da kazem da je okej da se uzentas dok se svadjas i to, al ovi su beyond filozofiranja bili... al nisi ti mene ni razumeo skroz, nisam se ja krstio sto neko ne zna da se bije lol, nego mi je palo na pamet sta bi bilo da je neko od klinaca nesto znao u tom particular fajtu. naravno da ne ocekujem od petnestoro random dece da su masteri strit fajta. al realno, nisam video masovku jos od srednje. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 djole zajebane su te pidzama i plaza zhurke ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 "...Imajte na umu da je sretan dobitni broj spada u naše europske knjižicu predstavništvo u Španjolskoj. U pogledu ovoga, svoje 700,000.00 eura (sedam stotina tisuća eura) će biti izdana na vas naš partner banka u Europi. Naš agent Španjolska će odmah započeti proces kako bi se olakšalo oslobađanje svoje fondove za vas čim uspostaviti kontakt s njim. Da biste započeli svoje tvrdnje kontaktirajte vaše tvrdnje agenta: Gospodin Pedro Mark..." xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 jel te to stanko muva pa ti salje mejlove?? hae he You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 djole zajebane su te pidzama i plaza zhurke ;) svidja mi se sto je 60-70% ljudi ispostovalo pricu, pa je stvarno bila pidzama zurka. :D inace, jutros dosla keva, sacekao sam je oko 7:30, vratio se na spavanje, i sad ustao. Moram da vratim spavanje u normalnu, poslednjih nekoliko dana sam skroz sve to pomerio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 e znate ono sto sam se prijavljivala za interrail zadnji dan i jurila na Vozdovac... e pa .... DOBILA SAM TU KARTUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!! MESEC DANA ! ! ! EVROPO DOLAZIM ! :)))))))))))))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Srecan put.... ja sam daleke 2000 tako obisao Austriju i deo Nemacke (doduse morao sam i na neke seminare da idem :( )... DieBahn je tako dobar sistem zeleznice da je to neverovatno... jedno od najlepsih iskustava u zivotu, meni barem...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 jes vala, putovati vozom po nemačkim zemljama je vrh vrhova :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Leško, samo se ugurate u pidžame i tako blejite ? Šta je onda plaža žurka, svi u kupaćim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts