Demian Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Mene mrze u Subotici sto sam dosao iz Beograda da uzmem poslove "njihovim" ljudima i zovu me "dodjos".A ja sam iz Loznice lol :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5QdInR8URXo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 @Miksa Bravo matori Eto nesto dobro u tome sto si slomio ruku, ko zna dal bi ovako blejali da nisi :D lol Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 pa nije slomio ruku vec pokidao misic People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 djule je pobedio sinoc. 'ajmo sutka, ajmo sutka' :/ :* djole vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Keva imala hitnu operaciju slepog creva sinoc, posle operacije zove me cale na mobilni i kaze mi "operisala ti se majka, ajde dodji kuci da pricamo", nisam znao da sta da mislim, mentalac nije mogao da mi kaze da je sve proslo kako treba dok nisam dosao kuci, presekao me na pola.. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 cale ti je dobar psiholog :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Izgleda da su mi u agenciji otkazali turu do Meksika, zbog manjka interesovanja (iako se radi o turi u Novembru). Sad imam mesec dana da se odluchim izmedju Argentine ili Irana... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Samo jednu stvar mrzim vise od bajage, to je van gog. Celu noc je drndao, plus su horde pijanih padavicara njakale pod prozorom. Smrt yu rocku! Igor car, sve ga vishe i vishe gotivim! Idem na ruchak kod tetke, pa u teretanu pa kuci na shtrebanje. Devojka mi se napokon vecheras vraca kuci. \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Izgleda da su mi u agenciji otkazali turu do Meksika, zbog manjka interesovanja (iako se radi o turi u Novembru). Sad imam mesec dana da se odluchim izmedju Argentine ili Irana... teško je 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Sad imam mesec dana da se odluchim izmedju Argentine ili Irana... Kako god okrenes, ratno stanje :D Moj savet ti je Argentina, a i ribe su bolje ;) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Da li su ribe bolje, to zavisi od ukusa, meni je persijska žena У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Buenos Aires je samo 5 nocenja tamo a putuje se 3 ili 4...Iran je 9 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 djule je pobedio sinoc. 'ajmo sutka, ajmo sutka' :/ :* djole jebala vas šutka, treba izdvojiti poseban kavez na koncertima gde ima potencijala za šutke, da oni koji hoće normalno da stoje, prate koncert sa društvom bez bojazni da te neki neiživljeni pijanac slučajno laktom nokautira. A i ono nisu više šutke, posmatram ih i ono je tuga, nešto između šutke i fajta, neće da se biju da ih murija ne izlema, pa malo po malo neko ti zavuče lakat ili neki drugi prljavi potez čisto da kompenzuje rejdž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Iranci imaju nuklearku! A i Ahmadinadzad je surov. Cenim da je i tamo ekstra. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 jebala vas šutka, treba izdvojiti poseban kavez na koncertima gde ima potencijala za šutke, da oni koji hoće normalno da stoje, prate koncert sa društvom bez bojazni da te neki neiživljeni pijanac slučajno laktom nokautira. A i ono nisu više šutke, posmatram ih i ono je tuga, nešto između šutke i fajta, neće da se biju da ih murija ne izlema, pa malo po malo neko ti zavuče lakat ili neki drugi prljavi potez čisto da kompenzuje rejdž. Istina :) Prosto je smeshno ono nazvati shutkom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 jebala vas šutka, treba izdvojiti poseban kavez na koncertima gde ima potencijala za šutke, da oni koji hoće normalno da stoje, prate koncert sa društvom bez bojazni da te neki neiživljeni pijanac slučajno laktom nokautira. A i ono nisu više šutke, posmatram ih i ono je tuga, nešto između šutke i fajta, neće da se biju da ih murija ne izlema, pa malo po malo neko ti zavuče lakat ili neki drugi prljavi potez čisto da kompenzuje rejdž. cisto da razjasnim, kad sam rekao 'pobedio' nisam mislio bukvalno. ko sto neko rece, ne podnosim ga vishe od bajage. a sto se shutki tiche, nisam ja u tom gasu :D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 meni je bajaga super :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 I meni je bio Bajaga fantastichan. Kako sam ushao tako je chovek zavrshio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Buenos Aires je samo 5 nocenja tamo a putuje se 3 ili 4...Iran je 9 ides brodom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 ne, avionom, ali se ostaje po dan u Londonu (gde se preseda) u oba pravca sto mi je besmisleno jer za tih 2 dana ne moze da se obidje skoro nista u tom gradu kako treba It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 moze li kakav info na pm da ne davimo ovde, cisto orijentacije radi jer planiram neki put do juzne amerike Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Skroz je kul :) Mi smo isli u vikendicu kod drugarice, malo se kupali, pravili rostilj, pili... Koliko sam zavalio, ima samo jedna plaza za kupanje i to je to :D (nema nekih specijalnih dodatnih aktivnosti) Ima i moj ortak vikendaju na beloj steni,mozda su on i tvoja drugarica BRAT I SESTRA!!?!?! :> Da,ima jedna plazha i to je to,ali do jaja je :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 ako idesh sa zhenom na medeni mesec, onda ti preporucujem da se otvorish za Jolly i Kontiki jer, ma koliko su skupi, josh nisam cuo da se neko sa njim zajebao. A generalno poslednje sto ti treba na medenom mesecu je briga It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 bole tebe uvo, ti mozes da igras igrice! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts