Lucky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Još jedna od serija koju ću ove sezone odgledati odjednom putem FF opcije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 nikad mi to nije bilo jasno :) ako FFujes, koji moj gledas seriju :D jel' tako i knjige picite? ono, smor mi knjiga pa cu da preskacem stranice dok ne dodjem do kraja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 nikad mi to nije bilo jasno :) ako FFujes, koji moj gledas seriju :D jel' tako i knjige picite? ono, smor mi knjiga pa cu da preskacem stranice dok ne dodjem do kraja :D ne razumeš ti to, to je jedan specijalan vid FF-ovanja :) Preskočiš dosadne kadrove, rastegnute scene i predvidive deonice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 ja sam uvek obožavao kad Laki gleda nešto, fazon 60% stvari na ffd i onda posle prepričava Boletu koji još više štedi na vremenu tako što mu neko prepriča :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 I eto, obojica u proseku za 15 minuta odgledamo film od 90min :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 mogli bi da pravite neke skraćene verzije filmova i serija i knjiga, kontam da bi bio hit na torentima! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 ali zar to već ne postoji u vidu onih 5second movies i to? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 a to bi bila Nenadova verzija, tvoja bi bila malo duža i detaljnija. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 To ko ono iz filma "Be kind rewind" sa Jack Blackom? :D "shreded" verzije xD Inace meni dobar film vredi pogledati ko nije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Ustvari, nije to loša ideja - filmovi i knjige za ljude koji žive brzo i hrane se lako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 e, e, reci! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Ustvari, nije to loša ideja - filmovi i knjige za ljude koji žive brzo i hrane se lako! ne znam za filmove, ali knjige su već napisale anabela basalo i marijana mateus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Haha, realno. Al mi smo mislili samo digestiv vec postojecih, nismo mi tako kreativni kao pomenute da sve od nule osmislimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted November 14, 2013 Popular Post Report Share Posted November 14, 2013 Cele prošle sezone Guverner me sa trakom oko oka nenormalno podsećao na nekoga, i skontao sam konačno, čovek isti Prele jebote :D 8 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Cele prošle sezone Guverner me sa trakom oko oka nenormalno podsećao na nekoga, i skontao sam konačno, čovek isti Prele jebote :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Ove dve zadnje su bile baš dobre,nisu smorile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Lol, ja i zaboravio da skinem, sutra cu, nadam se da governor sabija! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Ove dve zadnje su bile baš dobre,nisu smorile. ah, sad kapiram da je ovo bila ironija...mada sedmu nisam ni pogledao, ali posle seste sam se smorio za sve pare...pa jebem mu sve, da sam hteo da gledam sapunicu poceo bih da gledam sulejmana ili tako nesto, preterali su u sestoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Oni su se pogubili,toliko jebenih propusta i glupih stvari da je za nepoverovati.Cura kaze "imam municije da te ubijam svaki dan u naredne 2 godine" a nije provalila(prošlo već koliko? godinu dana od zaraze) da moze da ih rokne sa headshotom,šta pucala ih u muda?Žive u kući sa zombijima ladno ono,ko sa ljubimcma.A najace kad safata onu u kamion a sestra i ćera joj pored.Gledam,ne verujem i odvaljujem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Ma ajde te sitnice nego krupne stvari koje fejluju, uzas...sao da opljunem i po sedmoj epizodi, ako ne bude neka zestoka rokacina sa onim tenkom prestajem da geldam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Mnogo se bre sve sporo odvija, odugovlacenje preveliko... Nisam ja u fazonu "hocu 2000 zombija i pucnjave svaku epizodu", samo da se odvija radnja brze, mnogo nepotrebnih stvari - barem po meni mada meni ova poslednja i nije toooliko losa bila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 ali dobro ipak moraju da paze na takve stvari jer sitnice utiče na sveukupni dozivljaj i samu priču koja kao što reče Atelas slabo teče,počeli da odugovlače da bi se u zadnje dve epizode desio neki twist i ostavili cliffhanger.Izgubila je serija onu atmosferu sto je imala na početku,ali eto ispoštovaću ovu sezonu do kraja pošto sam je počeo.Sedma vcrs da se baci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Juju kakav zavrsetak , konacno jedna epizoda koju smo svi cekali vec par sezona unazad :) de je tek februar :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Dobar zavrsetak, sad opet cekanje : < Retko kad mrzim "bud guy" u serijama pa i filmovima, ali ovaj guverer me tako smorio/iznervirao da mi je bilo mnogo drago kad je konacno umro, i onaj celavi marinac je dobio sta je zasluzio xD Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Pa konacno jedna epizoda koja je ok, i to ne samo zbog akcijanja celog, nego ono... konkretne stvari se desavaju... al s druge strane, smorcina teska je sto kao i na primer u nekim sezonama dekstera, sons of anarchya itd.... cele sezone imbecilno i bez ideje i onda kao... jedna dve epizode koje imaju neku konretnu radnju i napetost. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts