DJAPEH8 Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 đape, sine, pa jesam rekao ja pre 10 strana da mora da se premotava svaka scena sa ženom? :D hahahah, zaboravio sam na savet, od sad ga se strogo pridrzavam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Taj fazon, naučili su na teži način lekciju da dobre serije ubija finale NFL-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 (edited) Jedino što nisam skontao logiku matorog da prećuti tu informaciju. Ja mislim da matori nije ni znao da je klinka unutra jer je samo onaj debeli lik,sto ga je Shane ostavio zombijima, "dovlacio" zombije koji su se zaglavili u onoj vodi u taj ambar. Edited December 3, 2011 by deK!sa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 A to sam preskočio, to onda ima smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Pa sto onda debeli nije hteo reci? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Pa ne'am pojma, nije znao? Suviše je bio pod stresom zbog klinca kojeg je upucao ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Ma da... Debeli nije znao gde je levo, a posle je zaginuo. Ima smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Samo da podsetim da je sinoć iznova krenula serija, posle pauze, tj. danas već na svim onim mestima za pronalaženje iste :) Nisam je gledao, videh samo da se u početku upravo bave pitanjem koje smo i mi ovde postavili :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 konacno docekasmo i nastavak ove serije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 reci kako je proletelo vreme? kao i uvek :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 pre par meseci je bilo,au,ko ce cekati toliko...a kad pogledas proletelo je :),slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 mnogo me mrzi da skidam :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 pa ti sačekaj do sredine-kraja marta, tad će poslednja epizoda, i onda sve odjednom pogledaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 nije li ovo mudrost zivotna :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) Meni serija postaje sve manje gledljiva kako vreme prolazi. Ne znam za strip, ali ovde se ni posle skoro cele druge sezone ne zna u kom pravcu ide serija uopste. Ne mora cak da ide u jednom pravcu, ali ovo pracenje njihovih evri dej aktivnosti vise podseca na nedeljni pregled nekog rijalitija nego na ozbiljnu horor/survival seriju. Sva ta drama je na kraju jednu postapok zombi seriju pretvorila u tres sapunicu sa pokojim zombijem kao delom pozadinske scenografije. Do duse, da budem posten, takva je mozda i od kraja prve sezone, ali sam ja sve nesto kao cekao da vidim hoce li leci u neki zanrovski pristojan tok. Edited February 14, 2012 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Obradovaste me lepo.. Prvo comeback Spartacus-a, sad i ovo, jeeeij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Odgledah ovu epizodu, naravno polu-smor je, tek na kraju Rik krene da liči malo na Rika iz stripa, ne znam dal' su to namerno tako predvideli ili šta, videćemo već. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 odgledah ;) , opet glupa zena. kolko sam fejspalmovao.... kraj epizode je dobar, ako nista drugo Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Ma da... Debeli nije znao gde je levo, a posle je zaginuo. Ima smisla. Vidis da sam bio u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 meni je serija zapravo odlicna jer zaboga o cemu da se radi u seriji, ne mogu snimati samo materijal kako lupaju zombije i beze od njih mora biti malo poljuljanih medjuljudskih odnosa, meni je dobar trip bio sa zenama koje su poprskale totalno u datoj situaciji serija postapokalipticna, dakle snalazenje u sjebanom sistemu, zato mi i odgovara... to sto se ne zna kuda ide serija, mi je sasvim dobro leglo zapravo... kuda ide pa ne znaju ni oni kuda ce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 ok je sve to dži, ali je sadržaj razvučen ... nemoj sad da mi pričaš da i to tako treba, jer ne gledamo ih kad voze kola 40 minuta u real time-u :) svaka od epizoda opušteno može da se spakuje u 20 minuta a ne 40 ... scene traju predugo, dugački su uvodi u scene (prvo jedan lik vidi drugog da ide u prikolicu, onda snimaju drugog kako ide u prikolicu, onda on ulazi u prikolicu, onda tražu 5 sekundi drugog lika, onda im se pogledi sretnu, onda se gledaju 15 sekundi bez reči ... i onda kreće dijalog :) i to je to. Sam scenario nije toliko loš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 ovaj, ne znam da li tako treba ili ne, ja kazem da meni odgovara ovakva serija :) razvucenim scenama pretpostavljam da hoce da naglase povezanost izmedju likova, samo sto su glumci u principu prosecni pa to ne izgleda bas kako treba... ali ipak ovo je serija, glumci moraju biti prosecni :) bar vecina nije savrsena serija, ali je solidna sasvim - meni interesantna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 neka mi neko objasni šta je rikova žena htela da uradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 ono sa bebi pilulama ? ili nesto trece ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 ne bre, sad ovo sa kolima na kraju epizode? pa otišli su rik i glen po heršela, sve kul, oni su iskusni u tim ekspedicijama a ova je lagana (glen tako rekao). i onda 15 minuta kasnije vagina kreće da histeriše, prvo smara onog redneka da ide po njih, on joj kaže da puši kurac, i onda ona histerično seda u kola, onda se šminka dok vozi i slupa ih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts