Jump to content

The Walking Dead AMC series

Recommended Posts

Jedino što nisam skontao logiku matorog da prećuti tu informaciju.

Ja mislim da matori nije ni znao da je klinka unutra jer je samo onaj debeli lik,sto ga je Shane ostavio zombijima, "dovlacio" zombije koji su se zaglavili u onoj vodi u taj ambar.

Edited by deK!sa

• 2 months later...

Meni serija postaje sve manje gledljiva kako vreme prolazi. Ne znam za strip, ali ovde se ni posle skoro cele druge sezone ne zna u kom pravcu ide serija uopste. Ne mora cak da ide u jednom pravcu, ali ovo pracenje njihovih evri dej aktivnosti vise podseca na nedeljni pregled nekog rijalitija nego na ozbiljnu horor/survival seriju. Sva ta drama je na kraju jednu postapok zombi seriju pretvorila u tres sapunicu sa pokojim zombijem kao delom pozadinske scenografije.

Do duse, da budem posten, takva je mozda i od kraja prve sezone, ali sam ja sve nesto kao cekao da vidim hoce li leci u neki zanrovski pristojan tok.

Edited by Ramirez

meni je serija zapravo odlicna

jer zaboga o cemu da se radi u seriji, ne mogu snimati samo materijal kako lupaju zombije i beze od njih

mora biti malo poljuljanih medjuljudskih odnosa, meni je dobar trip bio sa zenama koje su poprskale totalno u datoj situaciji

serija postapokalipticna, dakle snalazenje u sjebanom sistemu, zato mi i odgovara... to sto se ne zna kuda ide serija, mi je sasvim dobro leglo zapravo... kuda ide pa ne znaju ni oni kuda ce

fallout_table.gif

ok je sve to dži, ali je sadržaj razvučen ... nemoj sad da mi pričaš da i to tako treba, jer ne gledamo ih kad voze kola 40 minuta u real time-u :)

svaka od epizoda opušteno može da se spakuje u 20 minuta a ne 40 ... scene traju predugo, dugački su uvodi u scene (prvo jedan lik vidi drugog da ide u prikolicu, onda snimaju drugog kako ide u prikolicu, onda on ulazi u prikolicu, onda tražu 5 sekundi drugog lika, onda im se pogledi sretnu, onda se gledaju 15 sekundi bez reči ... i onda kreće dijalog :) i to je to. Sam scenario nije toliko loš.

ovaj, ne znam da li tako treba ili ne, ja kazem da meni odgovara ovakva serija :)

razvucenim scenama pretpostavljam da hoce da naglase povezanost izmedju likova, samo sto su glumci u principu prosecni pa to ne izgleda bas kako treba... ali ipak ovo je serija, glumci moraju biti prosecni :) bar vecina

nije savrsena serija, ali je solidna sasvim - meni interesantna

fallout_table.gif

ne bre, sad ovo sa kolima na kraju epizode? pa otišli su rik i glen po heršela, sve kul, oni su iskusni u tim ekspedicijama a ova je lagana (glen tako rekao). i onda 15 minuta kasnije vagina kreće da histeriše, prvo smara onog redneka da ide po njih, on joj kaže da puši kurac, i onda ona histerično seda u kola, onda se šminka dok vozi i slupa ih.