Guest Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 myepisodes.com sve što se pojavi pre datuma naznačenog na ovom sajtu je vrlo verovatno fejk (eventualno preair lošijeg kvaliteta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 malo mi je bila prekratka ova, sada mora da se ceka opet TT Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 koje sranje od epizode, bilo je materijala za 15 minuta a razvukli su na sat, i uspelo im je da ne pomaknu radnju ni pedalj. a i nema više crnje iz džerikoa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Nema ga? O_o Kad pre... Nisam jos gledao cekam 22:00 veceras. Izgleda da su vec u drugoj epizodi skrenuli s price, ili barem izmenili taj detalj sa crnjom. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Pa taj crnja se u stripu pojavljuje još i manje. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 stvarno crap epizoda :( ja sam se nadao da ce da upale tenk ;( Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 poceo sam da gledam seriju djasvi mi se , nego jel ima neko informaciju koliko sezona planiraju da snime?? izgleda mi ko da ce biti kratka nesto ne znam dal mogu da razviju pricu po ovome do sada sto sam video Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 9, 2010 Author Report Share Posted November 9, 2010 Sto se crnje tice ovo je spojler za nastavak serije, a ne samo za epizode koje su do sada izašle: Mislio sam da su ga skenjali shetaci, sto se desilo mnogo kasnije u stripu. Kad je Ivan rekao nema ga pomislio sam da su ga roknuli ranije nego sto je trbalo Sezona sto se tice, ne znam, al sudeci po brzini desavanja u seriji i crtanog materijala koji je trnutno dostupan, nije da ce im faliti materijala u skorije vreme. Sta ce da urade od svega toga je spekulacija dok se ne pojavi oficijalna izjava. Ako se pojavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 ova epizoda kao 5 min da je trajal, wtf... nije bilo ni jedne dobre stvari iz prve... tja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Sto se crnje tice ovo je spojler za nastavak serije, a ne samo za epizode koje su do sada izašle: Mislio sam da su ga skenjali shetaci, sto se desilo mnogo kasnije u stripu. Kad je Ivan rekao nema ga pomislio sam da su ga roknuli ranije nego sto je trbalo Prvo su mu skenjali sina, pa je krenuo za ovima na put, ili su se možda vratili po njega - davno beše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Meni se svidja kako su crnju odradili U stripu se on neshto malo pojavljuje i nije toliko jak lik, nije imao onaj trip sa zenom koji je brutalan bio, zato mi skenj kako je druga mlaka i kratka bila, al fak it tek je druga ep ne zelim odma da krenem sa A je*o mamu sj*bali seriju :) I oke mi shto su ubacili nove likove, rasistu i shta ja znam, ne mora biti isto kao u stripu, f*k it strip sam chitao i znam shta ce se desiti, dok god ostane u duhu komika ja sam gud ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Obnovili su seriju za drugu sezonu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 strip je odlican :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Strip jebe keve...doso sam do nekog 20-og i ne mogu da prestanem da citam...davno se nisam isprimao toliko na strip... razmisljam cak da odnesem u kopirnicu da mi odstampaju i lepo povezu, pa da uzivam ko pionir uz "Kekec" :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 pazi kad sam i ja o tome razmisljao :) nije lose i ovo, ali nije to - TO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 ju, kakva scena kad vidi zenu i dete Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Meni se svidja kako su crnju odradili U stripu se on neshto malo pojavljuje i nije toliko jak lik, nije imao onaj trip sa zenom koji je brutalan bio, zato mi skenj kako je druga mlaka i kratka bila, al fak it tek je druga ep ne zelim odma da krenem sa A je*o mamu sj*bali seriju :) I oke mi shto su ubacili nove likove, rasistu i shta ja znam, ne mora biti isto kao u stripu, f*k it strip sam chitao i znam shta ce se desiti, dok god ostane u duhu komika ja sam gud ^^ mislim da ce da ostave ovog crnju zbog politicke korektnosti, i kao zajeb je lik, dok ce da skenjaju onog sa slabim zivcima; kapiram da moraju da imaju bar jednog crnju kao protagonistu Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 norman reedus \o/ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 jbt koji smor opet, premotao sam pola episode cekajuci neku akciju i oni ubiju 2 (dva) jebena zombija u celih 45 minuta... Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 jes bila govno ep....ako gledash samo da ubijaju zombije , ako gledash taj ljudski element onda je bila odlichna...samo...prekratka opet...Uvek nekako trazish josh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Pogledao sam prve 2 epizode i nisam odushevljen tbh. Zombiji su mi nekako loshe odradjeni, ne mogu bash da objasnim, al' mi se ne svidjaju. Par scena ubijanja su blago retardirane, OMG SAD CU DA MU UPUCAM GLAVU VIDITE KRV OMG. I ona riba iz Prison Breaka me nervira, nervirala me tad, sad josh vishe. Nek' prestane da glumi! Eto. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Da me zanima to gledao bi neku spansku seriju sa takvim zapletima, ljudi biju zene i varaju bez jebene zombi apokalipse da ih natera na to, mogu sledecu da naprave kako igraju poker/monopol jedno 20 minuta + kuvaju zajedno kao par onako romanticno, on joj pomaze i secka povrce jos da dodamo i neke svece, flasu vina, bombonjeru............, i onda jos ima mesta za 10 minuta neke vrele seks scene da se "nadrazujemo" sve po PS-u Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 Serija nema taj smek kao strip. Simple as that. Da im nisu ista imena kao tamo ne bih znao sta gledam. Slabo materijala za bilo kakvu procenu, al realno PB je u 3. epizodi vec dao tu dozu droge bez koje se ne moze. Kako ce da izgleda kasnije ne znam, al za sad nisam odusevljen. A nadao sam se uspehu. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 jbg kontam da ne mogu svaku seriju da ubijaju zombije i da se radnja vrti samo oko toga, ali mogao bi malo brzi tempo da je u seriji a medjuljudski odnosi, pogotovo oni losi bi valjda bili tu i da smo okruzeni zombijima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 mene zanima šta će se ispostaviti kao objašnjenje njegovog preživljavanja. ležao je komiran u krevetu dok su zombiji bauljali okolo, a nisu ga pojeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts